Η όλη αλήθεια για το μέγεθος του πέους και μια επισκόπηση των μεθόδων μεγέθυνσης του πέους

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να αποφασίσετε τι σημαίνει πραγματικά μεγάλο και μικρό μέγεθος πέους. Πρέπει να σημειωθεί αμέσως ότι όλα έχουν σχέση με αυτό το θέμα. Μερικοί άνδρες έχουν αρκετά μεγάλο πέος σε κατάσταση ηρεμίας, αλλά η στύση μπορεί να αποδειχθεί μικρή, ενώ άλλοι άνδρες έχουν μικρό πέος σε ηρεμία. Όταν συμβαίνει στύση, το μέγεθος αυξάνεται σημαντικά. Δεν υπάρχει επίσης συσχέτιση μεταξύ του μήκους και του πάχους του πέους. Μερικοί άνδρες έχουν μακρύ πέος αλλά λεπτό, άλλοι έχουν παχύ πέος, αλλά εν συντομία, όλα είναι σχετικά.

Μέγεθος πέους

Όσον αφορά την έρευνα,Το μέσο μέλος ενός κανονικού σεξουαλικά ενεργού άνδρα είναι άνω των 14, 5 cm. . . Οι περισσότεροι άνδρες έχουν μέλος 15-16 εκατοστά σε μήκος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να ξεγελιέστε από πορνογραφικές ταινίες στις οποίες κάθε άντρας έχει μεγάλο πέος. Στην πραγματικότητα, οι ηθοποιοί είναι ειδικά επιλεγμένοι και έχουν μεγαλύτερο από το μέσο όρο πέος. Χρησιμοποιούν επίσης οπτικά κόλπα για να κάνουν τα γεννητικά τους όργανα ακόμη μεγαλύτερα.

Τι ρόλο παίζει το μέγεθος του πέους στις γυναίκες;

Το ερώτημα που ενδιαφέρει τους περισσότερους άντρες. Ενώ πολλές γυναίκες το υποστηρίζουνΜέγεθος πέουςδεν είναι σημαντικό γι 'αυτήν και πρόκειται για τη σωστή τεχνική και έναν στοργικό σύντροφο που την αντιμετωπίζει καλά, αυτή είναι μόνο η μισή ιστορία. Σε ανώνυμες έρευνες, ο αριθμός των γυναικών που ισχυρίζονται ότι το μέγεθος του πέους είναι σημαντικό γι 'αυτές, τουλάχιστον από αισθητικής απόψεως, είναι σημαντικά υψηλότερος από αυτό που θα μπορούσε να δει κανείς σε έναν προσωπικό έλεγχο. Αυτό το γεγονός δεν σημαίνει ότι ένα μικρό πέος δεν μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε μια ιδανική σεξουαλική ζωήμικρό πέοςΑλλά η σκληρή αλήθεια είναι ότι το μέγεθος έχει σημασία για τις περισσότερες γυναίκες. Μην πανικοβληθείτε εάν έχετε ένα μικρό πέος. Σύμφωνα με κοινή μελέτη αρκετών ερευνητικών ιδρυμάτων, το 70% όλων των γυναικών είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους, ενώ μόνο το 50% όλων των ανδρών είναι ικανοποιημένοι με το δικό τους πέος. Έτσι το εφευρεθέν πρόβλημα είναι πιο πραγματικό.

Καλα ΝΕΑ.Η υπερβολικά μεγάλη ουρά δεν είναι καλήΌταν ένας άντρας έχει ένα τεράστιο πέος, μπορεί να προκαλέσει δυσφορία στη γυναίκα και ακόμη και πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Ο μέσος κόλπος είναι πολύ ελαστικός και ύψος περίπου 4 εκατοστών. Ως εκ τούτου, ένα μέσο πέος ή ελαφρώς μικρότερο από το μέσο πέος μπορεί να έχει τα πλεονεκτήματά του, ειδικά όταν ασκείται πρωκτικό σεξ.

Είναι αλήθεια ότι το μέγεθος του πέους καθορίζεται από τη γενετική;

Σίγουρα ναι αν έχετε μεγάλο ή μικρό πέος.Αυτό καθορίζεται κυρίως από τα γονίδια σας. Οι γιοι των πατέρων με μεγάλο πέος συνήθως έχουν επίσης ένα μεγάλο γεννητικό όργανο. Για γιους των οποίων οι πατέρες έχουνμικρή ουράσυχνά το ίδιο μέτριο μέγεθος. Υπάρχουν, φυσικά, εξαιρέσεις, αλλά γενικά τα γονίδια παίζουν σημαντικό ρόλο στο μέγεθος.

Μπορούν οι δίαιτες, τα χάπια, οι αλοιφές, οι κρέμες και τα τζελ που διαφημίζονται στο Διαδίκτυο να κάνουν το πέος μεγαλύτερο;

Ούτε τα τρόφιμα ούτε τα συμπληρώματα διατροφής, τα χάπια, τα τζελ, οι κρέμες και οι αλοιφές επηρεάζουν την ανάπτυξη και το μέγεθος του πέους. . . Για το λόγο αυτό, όλα τα λεγόμενα χάπια μεγέθυνσης πέους που προσφέρονται στο Διαδίκτυο απλά δεν λειτουργούν. Δεν πρέπει να πιστέψετε το διαφημιστικό κόλπο. Όλα αυτά τα χάπια και οι αλοιφές μπορούν εύκολα να αυξήσουν τη ροή του αίματος στο πέος, το οποίο μπορεί να είναι τεχνητόαυξημένη στύσηαλλά το αποτέλεσμα σταματά αμέσως μόλις ο άντρας πάρει τα χάπια και τρίβει τις πηκτές στο πέος. Τελικά, ο άνθρωπος μετρά τον σπατάλη χρόνου και χρημάτων που πλήρωσε για το ασυνεπές αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τους πόρους για την πώληση κεφαλαίων μεγέθυνσης πέους, οι γιατροί χαμογελούν δελεαστικά από τις συνοδευτικές σελίδες των ιστότοπων, εκεί μπορείτε επίσης να βρείτε φανταστικές μελέτες που γίνονται κάπου σε χώρες του τρίτου κόσμου, να διαβάσετε παραληρητικές κριτικές για διάσημους πορνοστάρ, αλλά στην πραγματικότητα είναι τεράστιο οικονομικό Σύστημα. Πρόκειται για μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση που πουλά φτηνά βότανα με διαστημικά χρήματα. Συνήθως όλα τα προϊόντα διεύρυνσης και πήξης του πέους κατασκευάζονται στην Κίνα, δεν διαθέτουν πραγματικά πιστοποιητικά και μπορεί να είναι επιβλαβή για την υγεία. Ορισμένοι ιστότοποι γράφουν ότι τα προϊόντα τους κατασκευάζονται σε εγκεκριμένα εργαστήρια Τροφίμων και Φαρμάκων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο το προϊόν ελέγχεται από αυτό το τμήμα, όπωςΒ. Φάρμακα σε πιστοποιημένα φαρμακεία. Ακόμη χειρότερα, πολλά από αυτά τα δισκία περιέχουν αδήλωτες ουσίες για να παραπλανήσουν τον καταναλωτή να πιστεύει ότι το προϊόν λειτουργεί εξαιρετικά. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά λεγόμενα χάπια μεγέθυνσης πέους, συμπεριλαμβανομένων μερικών πολύ γνωστών και δημοφιλών εμπορικών σημάτων. Τα κρυμμένα συστατικά ενός φαρμάκου είναι κοινάΣιλντεναφίλ,ΤαδαλαφίληήVardenafil, Ουσίες που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της ανικανότητας και της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Ενώ αυτά τα φάρμακα μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς με στυτική δυσλειτουργία, μπορούν επίσης να έχουν επικίνδυνες παρενέργειες και αλληλεπιδράσεις φαρμάκων. Μην διακινδυνεύετε τη ζωή σας και μην αποφεύγετε αμφισβητήσιμα χάπια, ανεξάρτητα από το πόσο ακούγονται δελεαστικές διαφημίσεις ή ψευδείς κριτικές. Εάν μιλάτε για κριτικές και προσπαθείτε να αφήσετε τις κριτικές σας σε τέτοιους διαφημιστικούς ιστότοπους, απλά δεν μπορείτε, επειδή όλες οι κριτικές και τα σχόλια αποτελούνται.

Μπορεί η επέμβαση να διευρύνει το πέος;

Ναι, είναι δυνατόν χωρίς αμφιβολία. Για άνδρες με μικρό πέος, η χειρουργική επέκταση ή πάχυνση του πέους είναι συχνά η μόνη πραγματική βοήθεια. Η επέμβαση για επιμήκυνση του πέους είναι γνωστή ως «ligamentotomy». Μια τέτοια διαδικασία περιλαμβάνει την κοπή της ταινίας που στηρίζει το πέος, με αποτέλεσμα επιμήκυνση 3 έως 4 εκατοστών.

Πάχυνση του πέουςΕίναι μια διαδικασία που στοχεύει στην αύξηση του όγκου του πέους. Για να κάνουν το όργανο πιο παχύ, οι γιατροί καταφεύγουν να εγκαταστήσουν Ultrapro-Mesh κάτω από το δέρμα ή να εγχύσουν το λίπος του ασθενούς στο πέος. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως lipofilling

Δεξιά, η επέμβαση διεύρυνσης του πέους που εκτελείται είναι απολύτως ασφαλής, δεν επιδεινώνει τη στύση, δεν αφήνει ορατές ουλές και δεν έχει προδιάθεση για άλλες επιπλοκές.

Στην Ουκρανία, οι πλαστικοί ουρολόγοι έχουν σημαντική πρακτική εμπειρία και γνώση της χειρουργικής επέκτασης του πέους, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολύ λίγοι τέτοιοι ειδικοί μέχρι στιγμής. Η μεγαλύτερη πρακτική στη χειρουργική διεύρυνση του πέους στην Ουκρανία έχει πόλεις όπως ο Νικολάεφ, το Κίεβο, το Χάρκοβο.

Μπορεί μια αντλία επέκτασης, φορείου ή κενού να διευρύνει το πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Αντλία μεγέθυνσης πέους

Επεκτάσεις, φορεία, αντλίες κενούΓίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και συχνά πωλούνται με πολλά χρήματα. Ουρολόγοι - Οι Ανδρολόγοι συμβουλεύουν λογικά να μείνουν μακριά από τέτοιες συσκευές, καθώς η ανεξάρτητη χρήση τους μπορεί να προκαλέσει χρόνια βλάβη στο σώμα, το tunica albuginea, τα νεύρα και τα αγγεία του πέους. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεγεθυντικά και επεκτατικά πέουςοδηγεί σε στυτική δυσλειτουργία. . . Αν και πολλοί ουρολόγοι προειδοποιούν για τους κινδύνους από τη χρήση επεκτατικών, φορείων και αντλιών κενού, αυτές οι προειδοποιήσεις συχνά αγνοούνται από τους άνδρες. Συχνά, οι ασθενείς εμπιστεύονται ιστότοπους επειδή προσελκύονται σε πλαστά πιστοποιητικά, ψευδείς κριτικές ασθενών, προτάσεις από ανύπαρκτους γιατρούς και φωτογραφίες πριν και μετά τη μεγέθυνση του πέους που λαμβάνονται στο Photoshop.

ΜπορώΟ Jelqing (Jelq) κάνει τα μικρά μουΜέλος περισσότερα;

Jelqing ή άσκηση του πέους. Η φθηνότερη μέθοδος μεγέθυνσης καθώς δεν υπάρχουν αξεσουάρ για αγορά στο jelq. Στον πυρήνα του, το jelqing είναι ένα τακτικό μασάζ που κάνει ένας άντρας στον εαυτό του. Το Jelq μπορεί να συγκριθεί με τον αυνανισμό σε ημι-όρθια κατάσταση. Η τεχνική jelqing αποτελείται από τέντωμα, συμπίεση, χάδι και περιστροφή του πέους με τα χέρια σας. Πρέπει να σημειωθεί αμέσως, ωστόσο, ότι ούτε μία επίσημη έρευνα δεν επιβεβαίωσε το παραμικρό όφελος από το jelqing. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διεύρυνση πέους jelq βασίζονται μόνο σε αμφισβητήσιμες κριτικές και παραληρητικά άρθρα σε φόρουμ και ιστότοπους. Η άσκηση για αύξηση του μεγέθους του πέους σίγουρα δεν θα λειτουργήσει, αλλά ταυτόχρονα, είναι απολύτως δυνατό να τραυματιστεί το πέος και να μειωθεί η στυτική λειτουργία. Είναι αδύνατο να αγνοήσουμε την εμφάνιση της ψυχολογικής στερέωσης των ανδρών στο πλαίσιο της εκπαίδευσης jelq. Οι άνδρες που ξεκινούν την πορεία του jelqing είναι αρκετά αναστατωμένοι επειδή δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, γεγονός που δημιουργεί φόβο για σεξουαλική επαφή και επηρεάζει αρνητικά την στύση.

Ποιοι άλλοι τρόποι υπάρχουν για να κάνουν το πέος σας μεγαλύτερο;

Ακόμη και χωρίς πραγματική διόγκωση, είναι δυνατό να διευρυνθεί το πέος τόσο σε ηρεμία όσο και κατά τη διάρκεια της στύσης.Ο ευκολότερος τρόπος είναι να ξυρίσετε τα ηβικά μαλλιά σας.Όταν αυτά τα κρυμμένα 1-2 εκατοστά ξαφνικά γίνουν ορατά, θα είναι εντυπωσιακό. Όταν ένας άντρας έχει μερικά επιπλέον κιλά, η απώλεια λίπους στη βουβωνική χώρα μπορεί να διευρύνει οπτικά το πέος. Ενώ πρόκειται για καθαρά οπτική διόγκωση, μια απλή και γρήγορη μέθοδος για το πέος είναι φθηνή και χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Τι είναι το Σύνδρομο Μικρού Πέους (SMS);

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση,Το σύνδρομο του μικρού πέους είναι μια ψυχική διαταραχήκαι αναφέρεται στο σύνδρομο της σωματικής δυσμορφίας. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια εσφαλμένη αντίληψη του σώματός σας. Οι άνδρες που πάσχουν από δυσμορφική διαταραχή του σώματος πιστεύουν ότι το πέος τους είναι πολύ μικρό, έχουν εμμονή με αυτήν τη σκέψη, αλλά ταυτόχρονα το μέγεθος του πέους είναι εντελώς φυσιολογικό. Τα συμπτώματα είναι σοβαρά και περιλαμβάνουν άγχος, κατάθλιψη και απομόνωση από τις γυναίκες. Πρόκειται για μια αρκετά σπάνια ψυχική διαταραχή που προκαλείται συχνά από αρνητικές προσωπικές εμπειρίες όπως απόρριψη από μια γυναίκα και άλλα σεξουαλικά προβλήματα. Εάν πιστεύετε ότι το πέος σας είναι μικρό αλλά κανονικό σε μέγεθος ταυτόχρονα, είναι καλύτερο να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια από το γιατρό σας.

Υπάρχει σχέση μεταξύ του μεγέθους του πέους και της πρόωρης εκσπερμάτωσης;

Ένα μικρό πέος είναι συνήθως το ίδιο με ένα μεγάλο πέος, αλλά εκπληκτικά υπάρχει μια σχέση που πολλοί άνδρες με σχετικά μικρά πέος ισχυρίζονται ότι χάνουν γρήγορα. Από καθαρά ιατρική άποψη, αυτό μπορεί να είναι σύμπτωση, αλλά όχι ψυχολογική. Ανεξάρτητα από το πόσο σημαντικό ή ασήμαντο είναι το μέγεθος του πέους για μια γυναίκα, οι άνδρες με μικρό πέος εξακολουθούν να αισθάνονται ανασφαλείς. Αυτή η αβεβαιότητα οδηγεί σε άγχος και ψυχολογικό άγχος, το οποίο συμβάλλει στην πρόωρη εκσπερμάτωση. Μετά από μια τέτοια αποτυχημένη, γρήγορη σεξουαλική επαφή, υπάρχει περισσότερο άγχος και την επόμενη φορά που η εκσπερμάτωση εμφανίζεται ακόμη πιο γρήγορα, ένας τέτοιος κύκλος είναι δύσκολο να σπάσει. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η διεύρυνση του πέους συχνά βοηθά στην αύξηση του χρόνου σεξουαλικής επαφής.

Μικρό πέος και αυτοπεποίθηση.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το μεγαλύτερο πρόβλημα με το μικρό πέος- Δεν είναι το ίδιο το πέος, αλλά ένας άντρας δεμένος με αυτό. Κάθε μέλος είναι διαφορετικό και μοναδικό. Μπορείτε να έχετε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή ακόμα και αν το ύψος σας είναι κάτω από το μέσο όρο. Να θυμάστε πάντα ότι οι περισσότερες από τις ευχάριστες σεξουαλικές αισθήσεις που βιώνουν οι γυναίκες κατά τη σεξουαλική επαφή προέρχονται από την κλειτορίδα τους και όχι από τον κόλπο τους. Επιπλέον, αυτό που είναι σημαντικό για μια γυναίκα δεν είναι μόνο αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια σας, αλλά και τι είδους άτομο είστε και πώς τα αντιμετωπίζετε. Αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική και πολύτιμη συμβουλή που μπορώ να δώσω: προσπαθήστε να μην ανησυχείτε για το μέγεθος της ανδρικής σας ηλικίας. Ο μεγάλος κόκορας δεν θα σας κάνει μαγικά πιο ευτυχισμένους και πιο ελκυστικούς για τις γυναίκες. Μην αφήσετε το μέγεθος του πέους σας να ελέγξει την αυτοεκτίμησή σας.