Μύθος ή πραγματικότητα - Μπορεί η σόδα ψησίματος να διευρύνει το πέος σας; Η όλη αλήθεια για τον τρόπο

πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με σόδα

Το πρόβλημα της αύξησης της αξιοπρέπειας των ανδρών ανησυχεί για μεγάλο αριθμό εκπροσώπων του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας.

Μερικοί ροκανίζουν τόσο πολύ που ένα άτομο είναι κυριολεκτικά έτοιμο για οτιδήποτε, ελπίζοντας να έχει θετικά αποτελέσματα.

Ταυτόχρονα, πολλοί άντρες δεν συμφωνούν να ζητήσουν βοήθεια από έναν χειρουργό και να χρησιμοποιήσουν "θαυματουργές" κρέμες, αλοιφές και χάπια.

Χρησιμοποιούν επίσης συνταγές από εναλλακτική ιατρική.

Μια τέτοια μέθοδος είναι η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα.

Πόσο ρεαλιστικό είναι για έναν άνδρα να χρησιμοποιεί μαγειρική σόδα για να μεγαλώσει το πέος του;

Όταν καταφεύγετε σε συνταγές παραδοσιακών φαρμάκων, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πόσο αποτελεσματικές είναι και ποιες απειλές για την υγεία θέτουν. Η σόδα προσελκύει πολλούς με τη διαθεσιμότητα και τη φθηνή της συνταγή, αλλά πόσο μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του ακριβότερου οργάνου για έναν άνδρα;

Μέτρηση του μεγέθους του πέους

Υπάρχει κάποια διαμάχη σχετικά με το θέμα: οι διαφημιστές για επεκτατικά ή άλλες συσκευές μεγέθυνσης του πέους φωνάζουν ότι η σόδα δεν έχει καμία σχέση με την ανάπτυξη του πέους, και ορισμένες ακόμη προωθούν την ιδέα ότι η σόδα είναι ένα αλκάλιο που εξουδετερώνει τις επιπτώσεις του οξέος και της εσωτερικής χρήσης είναι επικίνδυνο ακόμη και στους ανθρώπους, καθώς μπορούν να οδηγήσουν σε δυσλειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Ωστόσο, εάν συμπεριλάβετε κάποια λογική, μπορείτε εύκολα να δείτε ότι η συγκέντρωση οξέος στο στομάχι είναι τόσο υψηλή που ένα διάλυμα ελαφρού σόδα δεν θα κάνει κακό.

Εάν δώσετε προσοχή στον σύγχρονο ρυθμό της ζωής, μπορείτε να δείτε ότι το σύστημα ισορροπίας οξέος-βάσης πολλών ανθρώπων είναι πολύ τεταμένο. Οι άνδρες ειδικότερα υποφέρουν από την ανάγκη να είναι σε καλή κατάσταση, να προστατεύουν και να φροντίζουν τις οικογένειές τους. Και εάν μια γυναίκα εξακολουθεί να μην είναι ικανοποιημένη με έναν άνδρα στο κρεβάτι, έχει μεγάλο αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση ενός άνδρα, η οποία επηρεάζει την κανονική του ζωή και τη συνεχή ανάπτυξή του.

Η χρήση διαλύματος σόδας μπορεί να μειώσει σημαντικά το συναισθηματικό άγχος, να καθαρίσει το αίμα και το ανθρώπινο σώμα στο σύνολό του, γεγονός που ενισχύει σημαντικά το σώμα και δίνει περισσότερες πιθανότητες να διευρύνει το πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Προκειμένου το πέος να μην είναι πλέον αρκετό για να απορροφήσει σόδα, το προϊόν βοηθά αρκετά καλά με τη μορφή κασίτσας, η οποία πρέπει να τρίβεται απαλά στο όργανο.

Η τακτική χρήση ενός τέτοιου "ξεφλούδισμα" για αρκετούς μήνες βοηθά στη μεγέθυνση του οργάνου κατά αρκετά εκατοστά.

Το αποτέλεσμα δεν θα εμφανιστεί αμέσως, χρειάζεστε υπομονή. Και για την ενοποίηση των αποτελεσμάτων, συνιστάται η χρήση ειδικών βοτάνων και άλλων μεθόδων για τη μεγέθυνση του πέους στο σπίτι:

  • χωρίς αλοιφές.
  • χωρίς τίποτα.

Πώς επηρεάζει την ανάπτυξη του πέους;

Μεζούρα για τη μέτρηση του πέους μετά από αύξηση με σόδα

Η ερώτηση είναι περίπλοκη και διφορούμενη: από τη μία πλευρά, το προϊόν δεν περιέχει ορμόνες ή άλλα συστατικά που διεγείρουν την ανάπτυξη των μερών του σώματος, από την άλλη πλευρά, προωθεί την ενεργοποίηση των μορίων του νερού στο σώμα, γεγονός που επιταχύνει τη βιοσυνθετική του σώματος επεξεργάζεται, αφαιρεί τις τοξίνες και βελτιώνει τη μεταφορά του αίματος.

Εάν το αίμα περιέχει επιβλαβείς ακαθαρσίες, η ροή του θα διαταραχθεί και κατά τη διάρκεια της διέγερσης ένας άντρας μπορεί να μην έχει καλή στύση.

Όταν ένας άντρας επιτυγχάνει τη μέγιστη στύση, το πέος φαίνεται να έχει διευρυνθεί. Και αυτό είναι αλήθεια - το πέος μεγαλώνει περίπου 3-5 mm. Μετά τη μείωση της διέγερσης, το όργανο επιστρέφει στο κανονικό του μέγεθος, αλλά όσο μεγαλύτερη είναι η ροή του αίματος, τόσο πιο αισθητή είναι η αύξηση του μεγέθους του πέους.

Κατά τη συνουσία, το πέος βρίσκεται σε κατάσταση ενθουσιασμού. Όσο ισχυρότερη είναι η στύση, τόσο μεγαλύτερη ευχαρίστηση θα έχει ο σύντροφος καθώς θα αισθάνεται το πέος πολύ καλύτερα. Ωστόσο, αυτός είναι ο πρώτος λόγος που ωθεί έναν άντρα να σκεφτεί να αυξήσει την αξιοπρέπεια του.

συμπέρασμα

Το να πούμε με 100% βεβαιότητα ότι η μαγειρική σόδα κάνει το πέος μεγαλύτερο είναι παράλογο. Αν και η σόδα έχει θετική επίδραση στη δραστικότητα και το σώμα στο σύνολό του.

Η χρήση δημοφιλών μεθόδων μεγέθυνσης του πέους δεν βλάπτει ένα άτομο, αλλά αντίθετα, είναι ακόμη χρήσιμη. Και αν ένας άνδρας αποφασίσει να εκπλήξει τον σύντροφό του στο κρεβάτι, τότε είναι απλώς απαραίτητο να πιει ένα αλκαλικό διάλυμα - ακόμη και αν το πέος δεν αυξηθεί, η ισχύς είναι φυσιολογική.