Εκτέλεση και κόστος χειρουργικής επέκτασης πέους

Χειρουργική μεγέθυνση πέους

Είναι σπάνιο να βρεθεί ένας άντρας που δεν σκέφτεται να διευρύνει το πέος του. Στην ιδέα αυτή παρακολουθούνται πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρότερου σεξ. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που σχετίζονται με τη χειρουργική επέμβαση. Πόσο αποτελεσματικοί είναι αυτοί οι χειρισμοί και σε ποιες καταστάσεις δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς τη βοήθεια γιατρού;

Ενδείξεις

Η χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης ανδρών απαιτεί χρόνο και εκτελείται υπό γενική αναισθησία. Φυσικά, η χρήση αναισθησίας και η ίδια η χειρουργική επέμβαση είναι ένας κίνδυνος που δεν θα συμφωνήσει κάθε άνθρωπος.

Εάν οι παράμετροι του οργάνου σε μήκος και πλάτος κατηγορηματικά δεν ταιριάζουν στον εκπρόσωπο του ισχυρότερου φύλου, τότε πρέπει να επικοινωνήσετε με ένα ιατρικό ίδρυμα.

Η κλινική, η τεχνική, η τιμή και άλλες παράμετροι είναι προσωπική επιλογή όλων, αλλά σε ένα άτομο μπορεί να επιτραπεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μόνο εάν υπάρχουν στοιχεία.

Η χειρουργική επέκταση του πέους πραγματοποιείται:

 1. Εάν ο ασθενής το επιθυμεί.
 2. Με μια μικροσκοπική παράμετρο αρρενωπότητας.
 3. Εάν έχετε σοβαρά προβλήματα ισχύος.
 4. Υπάρχουν ενδοκρινικές και ορμονικές διαταραχές στο σώμα που έχουν οδηγήσει σε ανισορροπία και υποανάπτυξη του κύριου αρσενικού οργάνου.
 5. Υπάρχουν αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία που έχουν κάνει το πέος να συρρικνωθεί σημαντικά.

Συνιστάται να επικοινωνήσετε με ένα ιατρικό κέντρο εάν το πέος έχει χάσει βάρος ως αποτέλεσμα τραυματικών ή άλλων τραυματισμών.Δηλαδή, για να λάβετε άδεια, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ανδρολόγο, να εξηγήσετε την επιθυμία να κάνετε μετρήσεις σε ένα όργανο, να αποδείξετε ότι οι παράμετροι του δεν επιτρέπουν την πλήρη σεξουαλική επαφή και υποβάλλονται σε μια σειρά από επιπλέον εξετάσεις.

Χειρουργική επέκταση πέους

Η επέμβαση έχει έναν αριθμό αντενδείξεων. Η γενική αναισθησία δεν χρησιμοποιείται για σοβαρές ασθένειες της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων του εγκεφάλου, του ήπατος και των νεφρών. Εξαιτίας αυτού, πρέπει να επισκεφθείτε τα ακόλουθα πριν ζητήσετε τη συγκατάθεσή σας:

 1. Θεραπευτής.
 2. Ενδοκρινολόγος.
 3. Ψυχολόγος.
 4. Ουρολόγος.
 5. Ανδρολόγος.

Η διεύρυνση του πέους γίνεται με διαφορετικούς τρόπους. Εάν όλες οι εξετάσεις είναι φυσιολογικές, είναι απαραίτητο να αξιολογηθεί το αποτέλεσμα (με τη βοήθεια βίντεο και φωτογραφιών) και να συμβουλευτείτε τον χειρουργό που θα εκτελέσει ξανά την επέμβαση.

Μέθοδοι διόρθωσης

Η χειρουργική μέθοδος διόρθωσης του πέους είναι μια γενική ιδέα που περιλαμβάνει διάφορες μεθόδους εκτέλεσης επεμβάσεων για τη μεγέθυνση του αρσενικού οργάνου.

Μπορείτε να αυξήσετε το μήκος και το πλάτος του πέους με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Χειρουργικά. Σας επιτρέπει να έχετε υψηλά αποτελέσματα. Θεωρείται η πιο αποτελεσματική μέθοδος και σας επιτρέπει να αυξήσετε την αξιοπρέπεια κατά 5 cm ή περισσότερο.
 • Με μη χειρουργικό τρόπο. Το πέος μπορεί να μεγεθυνθεί με μια επέκταση. Ωστόσο, μια τέτοια θεραπεία δεν είναι πολύ αποτελεσματική. Η μέθοδος είναι αρκετά αμφιλεγόμενη όσον αφορά την απόδοση. Όταν φοράτε τη συσκευή, μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος μόνο με παρατεταμένη χρήση.
 • Σε συνδυασμό. Αυτή η ιδέα σημαίνει την εκτέλεση χειρουργικών διαδικασιών (απλή τεχνολογία) και τη χρήση επέκτασης κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης. Αυτή η μέθοδος έκθεσης έχει ορισμένα πλεονεκτήματα: μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης, μια μικρή πιθανότητα επιπλοκών και την ευκολία χορήγησης. Ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα: το αποτέλεσμα δεν χαρακτηρίζεται από υψηλούς ρυθμούς.

Λιγκεντοτομή

Η λινατινοτομία είναι μια επέμβαση που χρησιμοποιείται για τη μεγέθυνση του πέους ενός άνδρα. Το όργανο εκτίθεται σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα που σας επιτρέπει να το μεγεθύνετε οπτικά χωρίς να χρειάζεται να κάνετε οποιαδήποτε σοβαρή επέμβαση.

Η χειρουργική επέμβαση γίνεται με τομή των συνδέσμων που κρατούν μια ορισμένη ποσότητα όρασης κάτω από το δέρμα. Μετά τη διαδικασία, το πέος αυξάνεται σημαντικά σε μέγεθος.

Η λιγκεντοτομία έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 1. Η διάρκεια της διαδικασίας είναι 30 έως 50 λεπτά.
 2. Η φάση αποκατάστασης δεν διαρκεί περισσότερο από 2 εβδομάδες.
 3. Η πιθανότητα εμφάνισης επιπλοκών ελαχιστοποιείται.
 4. Μετά από 2 ημέρες ο ασθενής αποβάλλεται.

Παρά το γεγονός ότι ο γιατρός κάνει πολλές μεγάλες τομές, μια μικρή ουλή παραμένει στο όσχεο μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης. Η ανάκτηση διαρκεί αρκετές εβδομάδες και η πιθανότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων συνεπειών είναι σχεδόν μηδενική. Εάν ακολουθείτε τις συστάσεις του γιατρού και φοράτε τακτικά την επέκταση, μπορείτε να έχετε καλά αποτελέσματα.

Επεκτατικά πέους

Αυτή η μέθοδος είναι σχετικά φθηνή, η τιμή εξαρτάται άμεσα από το χώρο.

Προσθετική Fallo

Εάν η αύξηση του πλάτους και του μήκους του φαλλού είναι κρίσιμη, είναι λογικό να εξεταστεί μια fallo πρόσθεση. Σε αυτήν τη διαδικασία, χρησιμοποιείται ένα εμφύτευμα που είναι σχεδόν οπτικά διακριτό από ένα πραγματικό γεννητικό όργανο. Για άνδρες με μικροσκοπικό πέος, μια τέτοια επέμβαση επιτρέπει πλήρη σεξουαλική επαφή με γυναίκες.

Η προσθετική Fallo εκτελείται με διάφορους τρόπους. Αυτή η πλαστική χειρουργική απαιτεί ορισμένες δεξιότητες από τον γιατρό, και υπομονή από τον ασθενή και τήρηση όλων των συστάσεων κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης.Το κόστος της διαδικασίας θα πρέπει να περιλαμβάνει την τιμή του εμφυτεύματος, είναι υψηλό.

Λιποπλήρωση

Lipofilling - Αυτή η διαδικασία στοχεύει στην αύξηση του πλάτους του πέους. Τα λίπη από το κοιλιακό τοίχωμα του ασθενούς αντλούνται απευθείας στον κορμό. Το Lipofilling δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Υπάρχουν όμως πολλές αποχρώσεις:

 • περισσότερη αξιοπρέπεια δίνεται μόνο στο πλάτος.
 • Το αποτέλεσμα παραμένει για μικρό χρονικό διάστημα.

Δηλαδή, ο λιπαρός ιστός του ασθενούς δρα ως εμφύτευμα. Με την πάροδο του χρόνου, το λίπος απορροφάται. Για το λόγο αυτό, η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, με τη λιποπλήρωση μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα απόρριψης ξένου σώματος, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο εμφάνισης ανεπιθύμητων (επικίνδυνων για τη ζωή και την υγεία του ασθενούς) επιπλοκών.

Μπορείτε να αξιολογήσετε το αποτέλεσμα πριν και μετά από συνεννόηση με έναν ανδρολόγο. Όταν ο άντρας είναι ικανοποιημένος με τα πάντα και καθορίζεται η ημέρα της επέμβασης, δίνει τις απαραίτητες συστάσεις: τι να κάνει πριν και μετά.

Ο άντρας μεγάλωσε το πέος του με τη βοήθεια μιας επέμβασης

Μικροχειρουργική μεταμόσχευση μυών

Όταν συνδέεται αύξηση της αποτελεσματικότητάς του και αύξηση του μεγέθους του γεννητικού οργάνου, πραγματοποιείται μικροχειρουργική μεταμόσχευση μυών. Περιλαμβάνει τοποθέτηση εμφυτεύματος και εκτέλεση πολύπλοκων χειρουργικών διαδικασιών. Πριν συμφωνήσετε με μια χειρουργική μεταμόσχευση μυών, ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, διαβάστε κριτικές και πρόσθετες πληροφορίες και υποβάλετε μια σειρά διαγνωστικών εξετάσεων.

Πώς εκτελείται η λειτουργία:

 • Αφαίρεση του ιστού του αναπαραγωγικού οργάνου.
 • το εμφύτευμα τυλίγεται με μυς.
 • Εκτελέστε επιπλέον χειρισμούς και ράψιμο ιστών.

Αφού τοποθετηθούν τα τελικά ράμματα, ο ασθενής μπορεί να αναρρώσει από την αναισθησία. Στη συνέχεια πραγματοποιείται η απαραίτητη θεραπεία των ραμμάτων, ο άνδρας αφήνεται στο νοσοκομείο για άλλες 2-3 εβδομάδες.

Αυτή η διαδικασία έχει πολλά μειονεκτήματα:

 1. Έχει μεγάλη περίοδο ανάκαμψης.
 2. Δεν είναι ανεκτό από τους ασθενείς.
 3. Είναι πολύ ακριβό.
 4. Η πιθανότητα εμφάνισης επιπλοκών είναι υψηλή.

Η διάρκεια της φάσης ανάρρωσης κυμαίνεται μεταξύ 3 και 5 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πρέπει να σταματήσετε εντελώς τη σεξουαλική επαφή με τις γυναίκες. Παρατηρήστε την υγιεινή της περιοχής της βουβωνικής χώρας, επεξεργαστείτε τα ράμματα, κάντε επιδέσμους στην κλινική ή το νοσοκομείο.

Μικροχειρουργική μεταμόσχευση μυών

Ερώτηση τιμής

Τι κοστίζει η πλαστική χειρουργική για τη διεύρυνση του πέους; Αυτή είναι μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που το ισχυρότερο σεξ θέτει. Η τιμή ποικίλλει εντός διαφορετικών ορίων.

Τι καθορίζει την τιμή:

 1. Από την κλινική και επαγγελματικά προσόντα.
 2. Τόπος κατοικίας.
 3. Τεχνικές εκτέλεσης και πολυπλοκότητα.

Στην περιφέρεια, το κόστος της χειρουργικής επέμβασης είναι πολύ χαμηλότερο, αλλά είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στα προσόντα ενός ειδικού και στα σχόλια σχετικά με το έργο του.

Η τεχνική της διαδικασίας επηρεάζει το κόστος της διαδικασίας. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να αξιολογήσετε τις οικονομικές σας δυνατότητες πριν επικοινωνήσετε με μια κλινική ή άλλη ιατρική εγκατάσταση. Εξάλλου, οι τιμές δύσκολα μπορούν να χαρακτηριστούν δημοκρατικές ή αποδεκτές.