Ποια είναι τα αποτελέσματα της χρήσης αντλίας κενού κενού;

Στον σύγχρονο κόσμο, το ζήτημα του μεγέθους των ανδρικών γεννητικών οργάνων έχει γίνει πολύ έντονο, πώς να τα αυξήσετε σε μήκος και πλάτος, πώς να παρατείνετε τη σεξουαλική επαφή και να αποκτήσετε μια ισχυρή στύση, πώς να είστε σίγουροι σεξουαλικοί σύντροφοι χωρίς αποτυχία και με μακρά μία διαδικασία. Ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία είναι μια αντλία κενού. Ποια αποτελέσματα μπορούν να ληφθούν με αυτήν τη συσκευή και πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά την αντλία είναι οι πιο σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν. Ας εξετάσουμε λεπτομερώς.

Τι είναι η αντλία κενού κενού;

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η αντλία δεν είναι μόνο μέσο ανάπτυξης του πέους, αλλά και σεξουαλική ενίσχυση. Προτείνουμε λοιπόν να χρησιμοποιείτε αυτήν την αντλία για το φαλλό. Ποια εξαρτήματα αποτελείται από μια αντλία κενού για ανδρική αξιοπρέπεια:

 1. Το έμβολο είναι το τμήμα στήριξης ολόκληρου του μηχανισμού, είναι η βάση της αντλίας στην οποία τοποθετείται το πέος.
 2. Το τμήμα στεγανοποίησης είναι ελαστική βάση με αριστερό άνοιγμα για τη στερέωση του πέους.
 3. Λαστιχένιος σωλήνας - μια συσκευή για την πλήρη άντληση αέρα από ένα κυλινδρικό έμβολο.
 4. Συσκευή εμβόλου - όπως σε ένα τονόμετρο για αλλαγή της αρτηριακής πίεσης. Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία περιβάλλοντος κενού.
Αντλία κενού πέους

Όλες οι λεπτομέρειες είναι αλληλένδετες και η σωστή χρήση τους, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα, τα οποία επιτυγχάνονται όχι σε 2-3 εφαρμογές, αλλά σε αρκετές εβδομάδες ή ακόμα και μήνες.

Τύποι αντλιών κενού για αύξηση της ισχύος και του μεγέθους του πέους

Διαχωρίστε τον τύπο της αντλίας: νερό-κενό και αέρα. Κοιτάξτε το καθένα λεπτομερώς.

Κανόνες για τη λειτουργία της αντλίας κενού νερού για το πέος

 1. Πραγματοποιήστε μια λεπτομερή επιθεώρηση του δακτυλίου Ο, ο οποίος είναι στρογγυλεμένος σε όλες τις πλευρές. Ο σφιγκτήρας πρέπει να χυθεί πάνω από το όσχεό σας για να διατηρηθεί αυτή η περιοχή ελαχιστοποιημένη.
 2. Τοποθετήστε το μπουκάλι πολύ ομαλά και ομοιόμορφα πάνω από τον όγκο του πέους και μην ξεχάσετε να στηρίξετε τα αυγά πριν αρχίσετε να αντλείτε τις μάζες του αέρα. Αυτοί οι χειρισμοί παρέχουν μια ασφαλή και άνετη διαδικασία για τη διεύρυνση του πέους.
 3. Δημιουργήστε προοδευτικές κινήσεις για να δημιουργήσετε ένα κενό περιβάλλον. Το επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσετε την περίσσεια υγρού με τη βοήθεια μιας ειδικής βαλβίδας προσαρτημένης στο πάνω μέρος της συσκευής. Συχνά συμβαίνει ότι το έμβολο πρέπει να σφίξει τουλάχιστον 7-8 φορές για να απομονωθεί ολόκληρη η παροχή νερού.
 4. Όταν το υγρό αποστραγγιστεί πλήρως, μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε για 5 λεπτά. Όταν αισθάνεστε ότι το κενό έχει χαλαρώσει, αντλήστε στο απαιτούμενο επίπεδο.
Αντλία κενού κενού νερού

Σπουδαίος!Κάντε ένα ζεστό μπάνιο πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, θα σας βοηθήσει ενεργά να χαλαρώσετε τον εαυτό σας και τα γεννητικά σας όργανα.

Αντλία αέρα πέους

Η λειτουργικότητα της αντλίας βασίζεται σε τρία κύρια καθήκοντα: πρόκειται για νέες φωτεινές αισθήσεις κατά τον αυνανισμό, την αυξημένη ισχύ και, φυσικά, μια αύξηση στα πολυαναμενόμενα εκατοστά. Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τον μηχανισμό πρέπει:

 1. Σε κανονική κατάσταση ηρεμίας, τοποθετήστε το πέος στη φιάλη και συνδέστε το τμήμα ενίσχυσης στη βάση του πέους.
 2. Με τη βοήθεια ενός εμβόλου και ενός σωλήνα, αντλήστε όλο το οξυγόνο, δημιουργήστε ένα κενό μέσα και επιτύχετε μια κατάσταση στύσης.
 3. Αφού φτάσετε στον οργασμό, αφήστε ξανά τις μάζες του αέρα, τραβήξτε το πέος.

Κανόνες για αντλίες μέλους

 1. Παίρνουμε μια καθαρή συσκευή, λιπαίνουμε μέρος της βάσης του πέους και την είσοδο στο έμβολο με λιπαντικό.
 2. Βάζουμε το όργανο στη συσκευή.
 3. Αντλούμε προσεκτικά και έντονα όλο το οξυγόνο έξω από τον κύλινδρο, το πέος φτάνει σε κατάσταση στύσης και το περιβάλλον είναι περιβάλλον κενού.
 4. Για λόγους ασφαλείας, λυγίστε το σωλήνα και ασφαλίστε το με δακτύλιο Ο. Τα στοιχεία αέρα δεν διεισδύουν με αυτόν τον τρόπο.
 5. Κρατάμε το βαρέλι σε αυτήν τη θέση για μισή ώρα ή σαράντα λεπτά, αν θέλετε μπορείτε να αυνανιστείτε με αυτό.
 6. Όταν παρέλθει ο χρόνος, γυρίστε τη σφράγιση με αντίστροφη σειρά και αφαιρέστε το στρίψιμο, επαναφέρετε την παροχή αέρα στο πέος.

Αντενδείξεις και ειδικές περιπτώσεις βλάβης

Σε περιπτώσεις όπου εντοπίζονται σφάλματα στη χρήση της φαλλικής αντλίας κενού, πολύ συχνά υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού ή υλικών ζημιών.

Οι ερευνητές προέβησαν στις ακόλουθες αντενδείξεις:

 1. Συχνά δεν αξίζει να χρησιμοποιήσετε μια αντλία, καθώς μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό μώλωπες και μώλωπες στο όργανο.
 2. Παθολογική τάση για συμπτώματα διαφόρων τύπων αιμορραγίας, όταν δημιουργείται πίεση στο μπουκάλι, ενεργοποιείται μια αιματηρή έξαρση με αξιοπρέπεια, η οποία μπορεί να προκαλέσει αυτήν την ασθένεια.
 3. Κατά τη λήψη παυσίπονων και φαρμάκων, καθώς τα αποτελέσματά τους δεν καθιστούν σαφές στον αντίπαλο μέσω αισθήσεων ότι είναι καιρός να σταματήσει η διαδικασία.
 4. Τρυφερότητα κατά την έναρξη μιας στύσης.

Σε όλες τις περιπτώσεις, αξίζει να εγκαταλείψετε το κενό και να το αντικαταστήσετε με άλλες εναλλακτικές συσκευές ή μέσα.

Πορεία μεθόδων χρήσης της αντλίας για το πέος

 1. Αυτή η μέθοδος θα βοηθήσει στην αύξηση της αντοχής κατά 1-3 εκατοστά, γι 'αυτό αξίζει να χρησιμοποιήσετε τον μηχανισμό για τις πρώτες 7 ημέρες και να αντλήσετε την αντλία για 10 λεπτά την ημέρα. Στη συνέχεια, αυξήστε το χρόνο λειτουργίας της αντλίας σε 15 λεπτά, επίσης για μια ολόκληρη εβδομάδα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη συσκευή δύο φορές την ημέρα - για δέκα λεπτά κάθε φορά μετά την ανύψωση και πριν την απενεργοποιήσετε. Και τέλος, για την τελευταία εβδομάδα, αυξάνουμε τη διάρκεια δραστηριότητας της συσκευής σε 15 λεπτά, διπλασιάζοντας την ημερήσια κατανάλωση.
 2. Αυτή η μέθοδος θα βοηθήσει στην ενίσχυση της στύσης σας και θα επεκτείνει το πέος σας κατά 1 έως 2 εκατοστά. Λικνίζουμε την αντλία κάθε μέρα για δύο εβδομάδες, προσθέτοντας ένα λεπτό κάθε μέρα. Από πέντε λεπτά. Τις επόμενες εβδομάδες θα προσθέσετε 2 λεπτά στο αρχικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, ενεργούμε επίσης με αντίστροφη σειρά.
Ένας άντρας ευχαριστεί τη γυναίκα του με αυξημένη στύση με αντλία πέους

Για να εδραιωθεί η αποτελεσματικότητά της, είναι απαραίτητο να επαναληφθούν αυτοί οι χειρισμοί σε διαστήματα που αντιστοιχούν στο ρυθμό εφαρμογής της αντλίας.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ληφθούν υπόψη τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του ισχυρότερου σεξ και να μην επιτρέπεται η χρήση της συσκευής σε δραστηριότητες εάν υπάρχει τουλάχιστον μία από τις αντενδείξεις. Ένας άλλος μηχανισμός είναι η ικανότητα διόρθωσης συγγενών και επίκτητων καμπυλών του πέους. Υπό πίεση, η αντλία λειτουργεί που διατηρεί το πέος σε ευθεία κατάσταση, κάτι που είναι ευεργετικό για αυτό το πρόβλημα.

Αποτελέσματα της αντλίας πέους

Τα αναμφισβήτητα οφέλη για την ανδρική δύναμη και τον κορμό είναι:

 1. Ο μηχανισμός είναι εξωτερικός, όχι φάρμακο για στοματική χορήγηση με πολλές αντενδείξεις και παρενέργειες.
 2. Ευκολία χρήσης και υψηλή απόδοση σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 3. Ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα, κάτι που είναι σημαντικό για μια ισχυρή και μακροχρόνια στύση.
 4. Το ελάχιστο σύνολο αντενδείξεων, που δείχνει μόνο τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου.
 5. Τα πολυαναμενόμενα εκατοστά, τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος, το οποίο αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση.
 6. Οι δείκτες δυναμικότητας αυξάνονται ακόμη και για τις ηλικιακές ομάδες.
 7. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και την αγωγιμότητα των αιμοφόρων αγγείων στα πυελικά όργανα.
 8. Υπάρχει υψηλή φωτεινότητα των αισθήσεων όταν φτάνετε στον οργασμό.
 9. Εγγυημένη αύξηση έως και 3 εκατοστών σε μήκος, έως 2 εκατοστά σε διάμετρο, η οποία είναι ακριβή, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις βασικές αρχές της χρήσης της αντλίας.
 10. Η συσκευή μπορεί να κατασκευαστεί στο σπίτι με ελάχιστο κόστος, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπέροχη συσκευή για να απαλλαγείτε από την ανικανότητα ανικανότητας.
 11. Αφαιρεί την καμπυλότητα της ανδρικής ηλικίας, η οποία είναι μοναδική στο ότι τέτοια προβλήματα επιλύονται μόνο χειρουργικά.
Ανδρική αντοχή στο κρεβάτι - το αποτέλεσμα μιας αντλίας κενού

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα όλων των υπαρχουσών συσκευών είναι το εγγυημένο αποτέλεσμα. Μέσα σε 4-6 μήνες, το πέος σας θα γίνει πολύ μεγαλύτερο και φαρδύτερο, κάτι που θα αποτελέσει μια επιπλέον έκπληξη για τον σύντροφό σας. Δεν θα περάσει απαρατήρητο και θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Ένας τόσο απλός και ασφαλής τρόπος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σας εύχομαι καλή υγεία και πολλά χαρούμενα χρόνια.