Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας

Μέγεθος πέους

Η διεύρυνση του πέους ή η διεύρυνση των ανδρών, είναι οποιαδήποτε μέθοδος που στοχεύει στη μεγέθυνση του πέους ενός ατόμου. Ορισμένες μέθοδοι στοχεύουν στην αύξηση του συνολικού μήκους, κάποιες στοχεύουν στην αύξηση της περιφέρειας της ουράς και άλλες στοχεύουν στην αύξηση του μεγέθους της κεφαλής. Οι τεχνικές περιλαμβάνουν χειρουργική επέμβαση, συμπληρώματα, αλοιφές, μπαλώματα και φυσικές τεχνικές όπως άντληση, jelqing και έλξη. Οι χειρουργικές μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους μπορεί να είναι αποτελεσματικές, αλλά τέτοιες μέθοδοι ενέχουν τον κίνδυνο επιπλοκών και δεν ενδείκνυνται ιατρικά εκτός από περιπτώσεις που σχετίζονται με το μικροπενίο.

Εάν θέλετε να μεγεθύνετε το πέος σας χωρίς να εκθέσετε τον εαυτό σας σε περιττούς κινδύνους, υπάρχουν πολλά φυσικά βότανα που θα σας επιτρέψουν να αυξήσετε τη ροή του αίματος στο πέος σας για μεγαλύτερη στύση. Αυτά τα βότανα διευρύνουν το πέος επιτρέποντας περισσότερο αίμα να ρέει στο πέος, πράγμα που σημαίνει ότι προκαλούν μεγαλύτερη, ισχυρότερη στύση, με αποτέλεσμα την προσωρινή αύξηση του μεγέθους του πέους ενώ διατηρείται η στύση.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με βότανα

Με την πάροδο του χρόνου, μετά από αρκετούς μήνες τακτικής χρήσης ορισμένων από αυτά τα βότανα μόνα τους ή συμπληρωμάτων που τα περιέχουν, η αύξηση που οφείλεται στην επέκταση των κυττάρων του πέους γίνεται μόνιμη και παρατηρείται ακόμη και όταν είναι χαλαρή. Εάν μέχρι τότε είστε ήδη ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έχετε επιτύχει, μπορείτε να σταματήσετε τη θεραπεία και να διατηρήσετε την ανάπτυξη επιτευχθεί.

Αυτό είναι πολύ πιο εύκολο από το να καταφεύγουμε σε πολύπλοκες διαδικασίες όπως η άσκηση διεύρυνσης του πέους, για την οποία κανείς δεν έχει την υπομονή να παράγει μόνιμα αποτελέσματα (δηλ. Αυτό δεν αντισταθμίζει τους κινδύνους με μια μικρή αύξηση.

  1. Ένα από τα πιο κοινά βότανα που χρησιμοποιούνται για τη διεύρυνση του πέους είναιτζίνσενγκ, κυρίως κορεατικό κόκκινο τζίνσενγκ. Μία από τις ιδιότητες που προσφέρουν τα συστατικά του είναι η αυξημένη ροή αίματος, η οποία σας επιτρέπει να πάρετε μια ισχυρή στύση γρηγορότερα και, με αυτήν, πραγματική διεύρυνση του πέους. Αυτό το φυτό χρησιμοποιείται επίσης από άτομα που πάσχουν από ανικανότητα ή που έχουν αδύναμες στύσεις. Αν και αυτό το βότανο μπορεί να βράσει σε τσάι, νερό ή γάλα ή να ληφθεί σε μορφή σκόνης, τα αποτελέσματά του είναι πολύ ισχυρά και μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστες παρενέργειες όταν λαμβάνονται σε μεγάλες δόσεις, επομένως η κατανάλωση πρέπει να είναι μέτρια.
  2. Ένα άλλο βότανο που χρησιμοποιείται συνήθως για τη διεύρυνση του πέους είναιGinkgo bilobaπου βοηθά επίσης στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στις γεννητικές και στον εγκέφαλο περιοχές, επομένως, εκτός από την αγγειοδιασταλτική του δράση, ενεργεί επίσης ως αφροδισιακό. Είναι επίσης ένα βότανο που χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και τη βελτίωση της μνήμης και μπορεί να ληφθεί ως πρόδρομο φάρμακο σε μορφή τσαγιού ή σκόνης. Το πλεονέκτημά του είναι ότι δεν είναι τόσο τοξικό όσο το προηγούμενο, αν και είναι επίσης απαραίτητο να ελέγχεται η κατανάλωσή του για την αποφυγή παρενεργειών.
  3. Ένα άλλο πολύ κοινό και γνωστό βότανο είναιΠερού σπόροι παπαρούνας. . . Είναι γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες. Περιέχει φωτοχημικά είδη και macaens που αυξάνουν τη συνολική ενέργεια και βοηθούν τους άνδρες να επιτύχουν ισχυρές στύσεις που επιτρέπουν στον στυτικό ιστό του πέους να επεκταθεί και έτσι να διευρύνει το πέος φυσικά. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε το maca είναι να το κόψετε και να το αναμίξετε με υγρό, κατά προτίμηση γάλα, όπως κάνουν οι ιθαγενείς του Περού. Το Maca είναι ένα ευέλικτο τονωτικό και δεν υπάρχουν γνωστές επιβλαβείς παρενέργειες από την κατάποση, οπότε οποιοδήποτε υγιές άτομο μπορεί να το πάρει χωρίς μεγάλη ανησυχία, αλλά τα αποτελέσματά του δεν είναι τόσο ισχυρά όσο και τα προηγούμενα. Το Maca μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από τις γυναίκες για να αυξήσει τη σεξουαλική όρεξη, τη λίμπιντο και τη ρύθμιση των ορμονών.
  4. Φάτε πολλά καρπούζια. . . Αυτός ο ζουμερός καρπός έχει επίσης ισχυρές αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες που βοηθούν στην αύξηση της ροής του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και βοηθούν στην επίτευξη ισχυρής στύσης. Περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις ενός αμινοξέος που ονομάζεται κιτινίνη, το οποίο έχει πολύ παρόμοια επίδραση με την L-αργινίνη και επιτρέπει στα αιμοφόρα αγγεία να διογκωθούν. Θεωρείται το καλύτερο φρούτο για τη σεξουαλική υγεία των ανδρών, το καρπούζι δεν έχει παρενέργειες, οπότε μπορεί να καταναλωθεί σε αφθονία. Δεν υπάρχει πειστική έρευνα για το πόσο χρειάζεται για να δείξει καλά αποτελέσματα, αλλά δεδομένου ότι είναι ένα υπέροχο φρούτο, ειδικά το καλοκαίρι, και δεν έχει κακές επιπτώσεις, μπορείτε να φάτε όσο θέλετε.
  5. Τρώτε ωμό σκόρδο και κρεμμύδια. . . Αν και αυτά είναι δύο πολύ δημοφιλή συστατικά στις κουζίνες μας και σε πολλά πιάτα, μαγειρεύονται σχεδόν πάντα πριν από την κατανάλωση και η υψηλή θερμοκρασία οδηγεί σε σημαντική απώλεια της φυσικής τους αξίας. Και τα δύο είναι ισχυρά αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά που βελτιώνουν τη συνολική υγεία και τη ροή του αίματος, αλλά για μέγιστο όφελος, τα καταναλώνετε ωμά καθώς τα δημιούργησε η φύση. Εάν δεν σας αρέσει η έντονη γεύση του, μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα τρόφιμα όπως το ψωμί ή να το χρησιμοποιήσετε σε φρέσκες σαλάτες με άλλα λαχανικά που καλύπτουν την μάλλον δυσάρεστη γεύση τους.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με αλλαγές στον τρόπο ζωής

Εκτός από τα superfoods που μπορούν να καταναλωθούν για να διευρύνουν το πέος, υπάρχουν επίσης ορισμένες διατροφικές συνήθειες και συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο σας στο εγγύς μέλλον.

  1. Φάτε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. . . Αποφύγετε τα λιπαρά κόκκινα κρέατα, τα έτοιμα γεύματα και τα γρήγορα φαγητά και χρησιμοποιήστε πάρα πολλά φρούτα και λαχανικά, κατά προτίμηση φωτεινά χρώματα. Όσο πιο σκούρα είναι τα λαχανικά, τόσο καλύτερα, ειδικά χόρτα και κόκκινα, όπως τεύτλα, λάχανο, γογγύλι, καρότα και ντομάτες.
  2. Σταματήστε το κάπνισμα και μειώστε σημαντικά την κατανάλωση αλκοόλ, ειδικά τα δυνατά. Επιτρέπεται το κρασί, ειδικά το κόκκινο κρασί, το οποίο έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
  3. Γυμνάσια. . . Ένας καθιστικός τρόπος ζωής, κυρίως στο σπίτι, μπροστά από την τηλεόραση, στη δουλειά και στο αυτοκίνητο, είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για τη γενική υγεία σας και ιδιαίτερα τη σεξουαλική σας υγεία. Το αίμα απαιτεί άσκηση και μυϊκή δραστηριότητα για καλή κυκλοφορία. Ο άντρας δεν δημιουργήθηκε για καθιστική ζωή και ένας καθιστικός τρόπος ζωής δεν είναι μόνο η αιτία της παχυσαρκίας, αλλά και πολλών σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών που υποφέρουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες. Επιπλέον, η συνεχής και έντονη άσκηση θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να επιτύχετε καλύτερες στύσεις, με αποτέλεσμα μια φυσική αύξηση του μεγέθους του πέους.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με συμπληρώματα διατροφής

Τα συμπληρώματα διατροφής έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο όταν πρόκειται για τη μεγέθυνση του πέους σας γρήγορα και με ασφάλεια. Τα συμπληρώματα διεύρυνσης πέους έχουν το πλεονέκτημα της αποφυγής παρενεργειών. Πρώτον, είναι συγκεντρωμένα, ώστε να μην χρειάζεται να καταπίνονται σε μεγάλες ποσότητες για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, και δεύτερον, είναι ασφαλή, επειδή τα συστατικά τους συνδυάζονται σε τύπους όπου τα συστατικά μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για μέγιστο όφελος χωρίς ότι αυτό θα είναι πολύ. προκαλώντας επικίνδυνες παρενέργειες.

Χάρη στη μορφή απελευθέρωσής τους (κάψουλες, χάπια ή δισκία), είναι εύκολο να δοσολογηθούν και να ληφθούν σε όλες τις περιστάσεις και παντού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να μεγεθύνετε με ασφάλεια το πέος σας είναι να το παίρνετε δύο φορές την ημέρα και να προκαλέσετε κάποιες στύσεις αυνανίζοντας, να γλιστρήσετε ή να κάνετε σεξ καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας έτσι ώστε τα συστατικά του να μπει στο πέος με τη δύναμη της στύσης και έναν Ρόλο- παίζω.

συμπέρασμα

Όλα τα παραπάνω συστατικά και συμβουλές είναι αποτελεσματικά και πρέπει να τα ακολουθήσετε, αλλά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, πολλά βότανα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη του πέους είναι τοξικά όταν λαμβάνονται από το στόμα σε μεγάλες δόσεις, ενώ άλλα (όπως καρπούζι) δεν είναι. Ο κίνδυνος απαιτεί να είναι αποτελεσματικές οι μεγάλες δόσεις. Επιπλέον, ορισμένα βότανα που χρησιμοποιούνται για τη μεγέθυνση του πέους αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για να τα κάνουν να λειτουργήσουν.

Είναι ευεργετικό όταν δοσολογείται σωστά, αλλά σε υψηλές δόσεις μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες παρενέργειες όπως διάρροια, ζάλη, ξηροστομία κ. λπ. Ή ακόμη και να γίνει επικίνδυνο. Με τα συμπληρώματα διατροφής, ο μόνος κίνδυνος είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών είναι αναποτελεσματική ή πλαστή. Τα πλαστά φάρμακα είναι επικίνδυνα επειδή όχι μόνο μπορούν να καταστρέψουν το πορτοφόλι σας, αλλά μπορούν επίσης να βλάψουν σοβαρά την υγεία σας. Πρέπει να προσέχετε τι αγοράζετε και τι παίρνετε μαζί σας.