Πώς να κάνετε ένα μασάζ διεύρυνσης πέους

Πολλοί άντρες ονειρεύονται να διευρύνουν το πέος τους, και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο γι 'αυτό. Μετά από όλα, όλοι θέλουν να φαίνονται αξιοπρεπείς στα μάτια της φίλης τους. Σήμερα υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους. Δεν είναι ασυνήθιστο να γίνεται ειδικό μασάζ για να διευρύνεται το πέος.

Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος με μασάζ;

Μερικοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν εάν το μασάζ μπορεί να επιμηκύνει το πέος. Είναι σίγουρα δυνατό, και για να το διασφαλίσετε, πρέπει να εξοικειωθείτε με τον τρόπο λειτουργίας του. Δεν είναι μυστικό ότι το πέος έχει δύο βασικούς μύες με πολλές κοιλότητες. Τη στιγμή της σεξουαλικής διέγερσης, όλες οι κοιλότητες αρχίζουν να γεμίζουν με αίμα και αυτό οδηγεί σε στύση.

Ένας άντρας με σορτς που θέλει να διευρύνει το πέος του με μασάζ

Με το μασάζ διεύρυνσης του πέους, μπορείτε να μεγεθύνετε όλες τις κοιλότητες των μυών. Ως αποτέλεσμα, οι ιστοί αρχίζουν σταδιακά να τεντώνουν, αναγκάζοντας το πέος να πυκνώνει και να επιμηκύνεται.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος με μασάζ

Υπάρχουν πολλά διαδοχικά βήματα που εμπλέκονται σε αυτήν τη διαδικασία που είναι πολύ σημαντικά για να εξοικειωθείτε.

παρασκευή

Πριν από το μασάζ, είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε το πέος. Πολλοί άντρες το κάνουν αυτό με προθέρμανση. Υπάρχουν πολλές κοινές μέθοδοι θέρμανσης. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται απλό δοχείο θερμαινόμενου νερού. Για να ζεσταθεί το πέος χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να προσθέσετε λίτρα νερό στο δοχείο και να το θερμάνετε. Όταν το υγρό ζεσταθεί, το πέος χαμηλώνει μέσα σε αυτό για 10-15 λεπτά.Είναι πολύ σημαντικό το νερό να μην είναι πολύ ζεστό και το δέρμα του πέους να μην καίει.

Κατσαρόλα ζεστού νερού για να ζεσταθεί το πέος

Μερικά παιδιά χρησιμοποιούν μια μικρή εμποτισμένη πετσέτα για να ζεσταθεί ο φαλλός. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να το μουλιάσετε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό. Στη συνέχεια, το μέλος δένεται με μια υγρή πετσέτα, η οποία μπορεί να αφαιρεθεί μετά από 10 λεπτά. Η χρήση μιας υγρής πετσέτας κάνει το δέρμα πιο ελαστικό και εύκαμπτο.

Ο τρίτος πιο δημοφιλής τρόπος για να ζεσταθεί η αρρενωπότητα είναι η χρήση ρυζιού. Πρέπει να χύνεται σε ξηρό τηγάνι και να θερμαίνεται ενώ είναι ζεστό. Στη συνέχεια, το ρύζι χύνεται σε μια θήκη μαντήλι και εφαρμόζεται στο πέος. Θα είναι δυνατή η αφαίρεσή του μόνο μετά από μισή ώρα.

Ζέσταμα

Μετά την προθέρμανση, πρέπει να κάνετε προθέρμανση, κατά την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες τεχνικές:

  • Εφαρμογή λιπαντικού. Το πέος λιπαίνεται με μια μικρή ποσότητα λιπαντικού. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να εφαρμόζεται από τη βάση του οργάνου χρησιμοποιώντας ελαφρές κυκλικές κινήσεις. Η διαδικασία διαρκεί 5 λεπτά, μετά τα οποία μπορεί να επαναληφθεί.
  • Κονιοποίηση. Το πέος τυλίγεται χαλαρά γύρω από το χέρι. Στη συνέχεια, με τη βοήθειά του πρέπει να ζυμώσετε λίγο το δέρμα. Αυτή η άσκηση κάνει το δέρμα του οργάνου πιο ελαστικό.
  • Σέικ. Αυτή η άσκηση είναι η ευκολότερη. Για να το ολοκληρώσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το πέος στο χέρι και να το ανακινήσετε από τη μία πλευρά στην άλλη για λίγα λεπτά. Με τη βοήθεια ενός τέτοιου κλονισμού, μπορείτε όχι μόνο να ενεργοποιήσετε τη ροή του αίματος, αλλά και να απαλλαγείτε από την έντονη νευρική ένταση.

Τζελκίνγκ

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους μασάζ είναι το jelqing. Με τη βοήθεια μιας τέτοιας άσκησης, μπορείτε να τριπλασιάσετε τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και να ενεργοποιήσετε την ανάπτυξη των ιστών. Τα πρώτα αποτελέσματα του jelqing είναι ορατά 3-4 μήνες μετά την έναρξη των ασκήσεων.

Υπάρχουν δύο τύποι jelqing που χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανάπτυξη του πέους:

  • Βρεγμένος. Αυτή η άσκηση πραγματοποιείται μόνο μετά την προθέρμανση του πέους. Για να κάνετε το μασάζ, εφαρμόζεται μια ξηρή κρέμα ή λιπαντικό στο ξηρό πέος. Τότε πρέπει να πιάσετε το πέος και με τα δύο χέρια. Για να γίνει αυτό, ο δείκτης και ο αντίχειρας πρέπει να είναι συνδεδεμένοι για να σχηματίσουν ένα δακτύλιο κοντά στη βάση. Στη συνέχεια, το μασάζ γίνεται με ολισθαίνουσες κινήσεις από τη βάση. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, πρέπει να παρακολουθείτε τη στύση. Η διαδικασία τερματίζεται όταν το μέλος βρίσκεται σε κατάσταση διέγερσης.
  • Στεγνός. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό ή κρέμα. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, πρέπει να πιάσετε πλήρως το πέος με την παλάμη του χεριού σας. Στη συνέχεια, γίνεται μασάζ από το κεφάλι μέχρι τη βάση.
Χειρονομία χεριού για jelqing

Με αντλία

Για να κάνετε μασάζ κενού, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ειδική αντλία κενού. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αύξηση του ανδρικού γεννητικού οργάνου και τη θεραπεία της ισχύος.

Το μασάζ κενού είναι πολύ απλό. Για να γίνει αυτό, το πέος πρέπει να τοποθετηθεί σε κύλινδρο που συνδέεται με ειδική αντλία αέρα. Μια αρνητική πίεση δημιουργείται μέσα στον κύλινδρο, ο οποίος έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος. Το μασάζ κενού πραγματοποιείται για όχι περισσότερο από 20 λεπτά, έτσι ώστε να μην προκληθεί τυχαία βλάβη στους ιστούς. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε μια αντλία κενού λίγο πριν το σεξ, επειδή το πέος θα επιστρέψει στο φυσιολογικό του μέγεθος μετά από μερικές ώρες.

Αντλία για μασάζ κενού στο πέος

Πιάσιμο και τέντωμα

Αυτό το μασάζ διεύρυνσης πέους είναι δημοφιλές στους άνδρες. Σε αυτήν την άσκηση, αυξάνοντας την ένταση στον στυτικό ιστό, το πέος διογκώνεται, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση του όγκου των οργάνων.

Πριν κάνετε μασάζ στο πέος, πρέπει να λιπαίνεται με τζελ, κρέμα ή ειδικό λιπαντικό.

Όταν εφαρμόζεται το λιπαντικό, η βάση του πέους τυλίγεται σε ένα μικρό δακτύλιο που αποτελείται από τον αντίχειρα και το δείκτη.

Κατά τη διάρκεια του μασάζ, ο δακτύλιος που σχηματίζεται από τα δάχτυλα κινείται στο τέλος του πέους. Σε αυτήν την περίπτωση, η κρίση πρέπει να αυξάνεται κάθε φορά για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Αρχικά, η διαδικασία εκτελείται με μέση ταχύτητα για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, η ταχύτητα των κινήσεων αυξάνεται σταδιακά. Ένα επιταχυνόμενο μασάζ διαρκεί τουλάχιστον 15 λεπτά. Όταν το μασάζ τελειώσει τελείως, το πέος πιάνεται από τη βάση και κρατείται για λίγα λεπτά. Είναι απαραίτητο να πιάσετε προσεκτικά το πέος έτσι ώστε να μην υπάρχει πόνος. Εάν η ταλαιπωρία εμφανιστεί κατά τη στιγμή της άσκησης, είναι καλύτερα να ξεκινήσετε ξανά.

Μεγέθυνση πέους με μασάζ

Με τακτικό κράτημα και τέντωμα, μπορείτε να επιμηκύνετε το πέος κατά 2-4 cm σε 4-5 μήνες.

συμπέρασμα

Πολλοί άντρες θέλουν να αυξήσουν την αξιοπρέπεια τους. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν όλοι πώς να το κάνουν αυτό. Προκειμένου να επιτευχθεί ένα διευρυμένο πέος, συνιστάται να εξοικειωθείτε με τα χαρακτηριστικά του μασάζ διεύρυνσης του πέους.