Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος με μια επέκταση;

Το πρόβλημα του μεγέθους του πέους είναι αρκετά σημαντικό. Πολλοί άντρες αναζητούν συνεχώς τρόπους και συσκευές που μπορούν να μεγεθύνουν το πέος τουλάχιστον κατά μερικές ίντσες. Μια εναλλακτική λύση για την ακριβή χειρουργική επέμβαση είναι η επέκταση πέους.

Η επέκταση διεύρυνσης πέους είναι μια μηχανική συσκευή που αποτελείται από 2 ράβδους - μπορούν να κατασκευαστούν από πλαστικό ή μέταλλο και να στερεώνονται με ασφάλεια στον δακτύλιο. Στο άλλο άκρο της συσκευής υπάρχει ένας βρόχος - μπορεί να προσαρμοστεί σε μεμονωμένες παραμέτρους. Το σετ των αρχικών συσκευών περιλαμβάνει επιδέσμους και επενδύσεις που προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα του φαλλού.

Η συσκευή φαίνεται συγκεκριμένη, χωρίς να ξέρει τι χρησιμεύει, πολλοί μπορεί να κάνουν λάθος στην επέκταση για ένα μηχάνημα "βασανισμού"Στην πραγματικότητα, ωστόσο, η επέκταση είναι απολύτως ασφαλής στη χρήση και δεν προκαλεί ενόχληση όταν χρησιμοποιείται σωστά. Το κύριο πράγμα είναι να το βάλετε και να το διορθώσετε σωστά.

Η αρχή της λειτουργίας είναι απλή - η ανδρική αξιοπρέπεια βρίσκεται συνεχώς σε κατάσταση έντασης, ως αποτέλεσμα της επιμήκυνσης του πέους, οι κοιλότητες του στυτικού ιστού επεκτείνονται. Η επέκταση όχι μόνο τεντώνει το δέρμα, αλλά τεντώνει τον μυϊκό ιστό, ο οποίος σας επιτρέπει να έχετε αποτελέσματα για μια ζωή. Σκεφτείτε ποιες συσκευές είναι, πώς διαφέρουν και πότε να περιμένετε τη διεύρυνση του πέους.

Τύποι επεκτάσεων του πέους

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι συνδέσμων. Διαφέρουν ως προς τη διαμόρφωση, το κόστος, τον κατασκευαστή και άλλα χαρακτηριστικά. Ένα ευρύ φάσμα σάς επιτρέπει να επιλέξετε τη βέλτιστη συσκευή, βέλτιστα προσαρμοσμένη στο σχήμα του πέους ενός συγκεκριμένου άνδρα, και αυτό αυξάνει ήδη τις πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα.

Οι μηχανικές ή βρόγχες συσκευές θεωρούνται οι πιο δημοφιλείς. Το όνομα προέρχεται από την προσάρτηση του πέους από έναν βρόχο. Παρά τη ζήτηση, τέτοια επεκτατικά εγκαταλείπουν σταδιακά την αγορά, καθώς αντικαθίστανται από τροποποιημένα μοντέλα που θα βοηθήσουν στην κατασκευή εκατοστών στο πέος.

Η μηχανική επέκταση είναι φθηνή - αυτό είναι ένα πλεονέκτημα. Η συσκευή δεν είναι διαζύγιο, εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Μείον - συχνά οδηγεί σε αρνητικές συνέπειες της χρήσης. Στα φόρουμ, οι άντρες παραπονιούνται για βλάβη στην ακροποσθία, ισχυρή συμπίεση των βλεννογόνων, προβλήματα ούρησης και δυσάρεστη ένταση.

Η επέκταση κενού μοιάζει με αντλία κενού. Ο αέρας εκκενώνεται, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει αρνητική πίεση μέσα στη συσκευή. Η συσκευή διαθέτει λαμπτήρα. Στο πλαίσιο της χαμηλής πίεσης, τα τριχοειδή στο πέος αρχίζουν να επεκτείνονται γρήγορα, αυξάνεται η αρτηριακή ροή του αίματος και ο όγκος του στυτικού ιστού αυξάνεται.

Συνήθως μια τέτοια συσκευή συνιστάται για άνδρες που έχουν προβλήματα με ισχύ ή ανικανότητα. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό - θα σας επιτρέψει να αποφύγετε τραυματισμό στο πέος.

Χαρακτηριστικά της επέκτασης του ιμάντα:

 • Εύκολη εγκατάσταση;
 • Ελαφριά κατασκευή που δεν προκαλεί δυσφορία όταν φοριέται.
 • Ένα θετικό αποτέλεσμα με τακτική χρήση.

Το σύστημα κόλλας κενού είναι η πιο σύγχρονη συσκευή. Κατάλληλο για όλους τους άντρες χωρίς εξαίρεση - ανεξάρτητα από την ηλικία και το μέγεθος του πέους.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των συσκευών

Επέκταση για τη διεύρυνση του πέους

Η επέκταση λειτουργεί. Είναι γεγονός. Αλλά, όπως παντού, υπάρχουν αποχρώσεις. Οι άνδρες παρατηρούν ότι η επέκταση του στυτικού ιστού, η οποία οδηγεί σε μετέπειτα διεύρυνση του πέους, είναι σχετικά αργή, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένουμε ένα άμεσο αποτέλεσμα.

Οι συσκευές αναγνωρίζονται από επίσημο φάρμακο. Επομένως, εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με την καταλληλότητα της χρήσης, μπορείτε πάντα να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Οι ουρολόγοι συνιστούν στους άντρες να χρησιμοποιούν μια επέκταση αντί να καταφεύγουν σε χειρουργική επέκταση πέους.

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της επέκτασης είναι το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Συμπληρώματα διατροφής, χάπια για την ανάπτυξη του πέους, ειδικές κρέμες και αλοιφές έχουν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα και η συσκευή είναι μόνιμη.

Οφέλη από τη χρήση μιας επέκτασης για τη διεύρυνση του πέους:

 1. Ασφάλεια χρήσης. Ένας άντρας που συμφωνεί να φορέσει μια συσκευή διατρέχει πολύ λιγότερο κίνδυνο από εκείνους που μπαίνουν κάτω από το μαχαίρι του χειρουργού. Με τη βοήθεια της χειρουργικής επέμβασης, μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος πολύ πιο γρήγορα, αλλά η πιθανότητα επιπλοκών είναι πολύ υψηλή.
 2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση σε οποιαδήποτε ηλικία. Αλλά υπάρχει μια απόχρωση - σε νεαρή ηλικία το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί από ό, τι μετά από 40-45 χρόνια.
 3. Η τακτική χρήση έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική ζωή - η στυτική λειτουργία βελτιώνεται στους άνδρες, παρατηρείται αύξηση της δραστικότητας, η σεξουαλική επαφή γίνεται μεγαλύτερη.
 4. Μπορείτε να επιλέξετε μια συσκευή που ταιριάζει τέλεια στο μέγεθος του πέους σας.
 5. Μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων σε διαφορετικά εύρη τιμών - για κάθε προϋπολογισμό

Όλα τα μειονεκτήματα που έχει η συσκευή οφείλονται άμεσα στην ακατάλληλη χρήση της συσκευής. Η παραβίαση της τεχνικής φθοράς μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες - μπλε αποχρωματισμός του πέους, συμφόρηση του αίματος, πρήξιμο.

Η υπόλοιπη συσκευή διεύρυνσης του πέους εμφανίζεται μόνο στη θετική πλευρά.

Αποτελέσματα της χρήσης επέκτασης για τη διεύρυνση του πέους

Μέτρηση του μεγέθους του πέους μετά τη διεύρυνση

Δεδομένου ότι πολλοί άνδρες αναζητούν ενεργά τον τέλειο τρόπο για να μεγεθύνουν το πέος τους, μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από κριτικές σχετικά με τον τρόπο χρήσης μιας επέκτασης σε εξειδικευμένους ιστότοπους. Γενικά, διαφέρουν σημαντικά.

Μερικοί εκπρόσωποι του ισχυρότερου σεξ δεν μπορούσαν να φορούν την επέκταση - ήταν άβολα, επώδυνα, έντονα ένταση και άλλους λόγους. Άλλοι παρατηρούν την έλλειψη αποτελέσματος και άλλοι είναι πλήρως ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

Η έλλειψη θετικών αλλαγών είναι εύκολο να εξηγηθεί - για να πάρετε το αποτέλεσμα, πρέπει να φοράτε την επέκταση τακτικά για τουλάχιστον 2 μήνες. Πολλοί άνθρωποι το φορούν για αρκετές εβδομάδες μετά τη μέτρηση του πέους και δεν βλέπουν καμία αλλαγή, ρίχνουν τη συσκευή στο ράφι - αυτό είναι το λάθος τους.

Μετά από τρεις μήνες να το φορέσετε, μπορείτε να λάβετε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • Το μήκος του πέους αυξάνεται κατά 0, 5-2 εκατοστά.
 • Η περιφέρεια του αναπαραγωγικού οργάνου αυξάνεται σε 1 cm.
 • Η ποιότητα του ιμάντα ώμου βελτιώνεται, αυξάνεται η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Φυσικά, αυτές οι λεπτομέρειες είναι κατά προσέγγιση, καθώς διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της συσκευής. Αυτό περιλαμβάνει την ηλικία του άνδρα, τη σωστή εφαρμογή, τον χρόνο φθοράς ανά ημέρα.

Το πέος, όπως και οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος, δεν αυξάνεται γρήγορα στο μέγεθος της εξωτερικής έκθεσης. Δεν μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος κατά 5-10 εκατοστά σε λίγες εβδομάδες ή μήνες.

Τέτοια αποτελέσματα είναι φυσιολογικά αδύνατα ακόμη και με τη βοήθεια χειρουργικής επέμβασης.

Πώς μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση ανάπτυξης;

Χρήση επέκτασης για τη διεύρυνση του πέους

Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο μέλος είναι οι πρώτοι 6 μήνες χρήσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το αναπαραγωγικό όργανο μπορεί να αυξηθεί σε μέγεθος κατά 20-25 εκατοστά από το αρχικό του μέγεθος. Μετά από έξι μήνες, το πέος αρχίζει να μεγαλώνει πολύ πιο αργά και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, η συσκευή δεν είναι πλέον πρακτική. Αλλά αυτό δεν ισχύει.

Στην πραγματικότητα, εάν ένας άντρας υπερβεί το όριο του 35% των αρχικών παραμέτρων, ο φαλλός μπορεί να μην φαίνεται να αυξάνεται - δεν μπορεί να αλλάξει κατά 2-3 ή ακόμη και 5 μήνες. Αλλά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, θα υπάρξει αύξηση, αλλά όχι τόσο σημαντική.

Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να τηρείτε συγκεκριμένους κανόνες και συστάσεις. Για τους άνδρες συνιστάται:

 1. Κανονική φθορά - κάθε μέρα για τουλάχιστον 6 ώρες.
 2. Είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε το βέλτιστο μήκος των ράβδων. Εάν κάνετε έντονη ένταση, δεν θα επιταχύνει την ανάπτυξη, αλλά θα οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες. Και ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το υπερβολικό άγχος στο πέος σταματά την ανάπτυξη εντελώς.
 3. Είναι καλύτερα να διαιρέσετε τη συνολική διάρκεια χρήσης ανά ημέρα σε σύνολα - προσεγγίσεις. Κάνετε 2-3 σετ 3-4 ωρών την ημέρα.

Φυσικά, είναι δύσκολο να πιστεύουμε στην αποτελεσματικότητα της συσκευής που βασίζεται αποκλειστικά στο στοιχείο πληροφοριών. Αλλά μπορείτε πάντα να δείτε μόνοι σας τι έχουν κάνει εκατομμύρια άντρες, των οποίων οι κριτικές επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της επέκτασης για τη διεύρυνση του πέους.