Πάχυνση του πέους: τύποι τεχνικών και αρχές τους

Δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι με την αξιοπρέπεια που έχουν φυσικά.

Ένα μικρό πέος μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα, από συμπλέγματα έως κακής ποιότητας συνουσία.

Ένα μικρό πέος μερικές φορές επηρεάζει σοβαρά την αυτοεκτίμηση ενός άντρα, ο σύντροφός του είναι δυσαρεστημένος με το σεξ.

Ευτυχώς, σήμερα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσετε τους εκπροσώπους του ισχυρότερου φύλου της ανθρωπότητας να πυκνώσουν το πέος και να νιώσουν γεμάτοι, έχοντας αποκτήσει ένα αξιοπρεπές μέγεθος μιας από τις πιο σημαντικές ανδρικές αξιοπρέπειες.

πυκνωμένος άνθρωπος

Φυσιολογικό μέγεθος πέους

Συμβαίνει επίσης ότι ένας άνθρωπος είναι πολύ αυτοκριτικός, του φαίνεται ότι η αξία της αξιοπρέπειας δεν είναι αρκετή. Για να αποκλείσετε ένα λάθος, αξίζει να μάθετε τι είναι - ένα κανονικό μέγεθος. Φυσικά, η ατομικότητα παίζει σημαντικό ρόλο εδώ, οπότε δεν υπάρχουν όρια και κανόνες σε αυτό το θέμα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το μέσο μέγεθος του πέους φτάνει τα 15 εκατοστά σε μήκος και έως 5 εκατοστά στο πλάτος.

Αυτοί οι δείκτες σχετίζονται με άνδρες της φυλής του Καυκάσου. Εάν οι καθοδικές παράμετροι διαφέρουν πολύ και αυτό παρεμβαίνει στην κανονική ζωή, τότε μπορείτε να σκεφτείτε πώς να πυκνώσετε το πέος χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα μέσα.

Βασικές μέθοδοι πάχυνσης του πέους

Μέχρι σήμερα, περισσότερες από μία τεχνικές έχουν αναπτυχθεί για να βοηθήσουν στη διαχείριση ενός οικείου προβλήματος και να κάνουν το πέος πιο παχύ. Αυτό περιλαμβάνει μια μέθοδο χειρουργικής επέμβασης.

 1. Συμπλήρωση λιπαρών.Η μέθοδος συνίσταται στην εισαγωγή ελεύθερου λίπους από το σώμα σας μέσω λιποαναρρόφησης σε ολόκληρο τον άξονα του πέους. Η υπερβιβλική ζώνη δρα ως μέρος του σώματος του δότη. Το λίπος υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία προτού εγχυθεί κάτω από το δέρμα του πέους. Η χειραγώγηση πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αποκλειστούν αλλεργικές και φλεγμονώδεις αντιδράσεις στο σώμα στο νέο υλικό. Το μειονέκτημα είναι ότι το αποτέλεσμα, μαζί με την απορρόφηση του ενέσιμου υλικού, είναι βραχύβιο.
 2. Εμφύτευση πτερυγίουΤοΤοΤοΗ μέθοδος λιπογέμισμα έχει εκσυγχρονιστεί λίγο και κατά τη διάρκεια της επέμβασης, τα πτερύγια του δέρματος και η λιπώδης μάζα, που λαμβάνονται από τις γλουτιαίες ή βουβωνικές πτυχές, χρησιμοποιούνται ως εμφύτευμα. Ένα υλικό με μήκος τουλάχιστον 12-15 cm και πλάτος 5-12 cm είναι κατάλληλο, ανάλογα με το μέγεθος του πέους.
 3. Αιματοποιητική αυτόλογη μεταμόσχευσηΤοΤοΤοΗ μέθοδος αύξησης του μεγέθους θεωρείται αρκετά ελπιδοφόρα. Η επέμβαση συνίσταται στην αφαίρεση ενός στριμμένου πτερυγίου μυός μαζί με τη βάση που τροφοδοτεί το πέλμα στη ρίζα του πέους. Το ελεύθερο μέρος αυτού του αυτομοσχεύματος περνά κάτω από το δέρμα του αρσενικού πέους και συνδέεται με την στεφανιαία αυλάκωση.
 4. Μεταμόσχευση τεχνητού ιστούΤοΤοΤοΑυτή η επέμβαση αποτελείται από αναπτυσσόμενο ιστό (εμφύτευμα) που στη συνέχεια μεταμοσχεύεται κάτω από το δέρμα του πέους. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι το αποτέλεσμα είναι ήδη προγραμματισμένο και δεν απαιτείται πρόσθετη τομή για την αφαίρεση του μοσχεύματος. Αυτή η τεχνική θεωρείται η πιο προηγμένη σήμερα.
 5. ΣωματοποίησηΤοΤοΤοΟ χειρισμός πραγματοποιείται μέσω τομών στον στυτικό ιστό του φλοιού του χιτώνα, στον οποίο στη συνέχεια εισάγονται ένθετα από το αυτόματο ή άλλο υλικό. Μπορεί να υποτεθεί ότι η πάχυνση του πέους είναι φυσιολογική εάν έχει αυξηθεί ομοιόμορφα, δεν διαπιστώνεται διόγκωση του μοσχεύματος πέους και δεν υπάρχουν παραμορφώσεις των περιγραμμάτων του πέους.
Λίπος για να πυκνώσει το πέος

Οι άνδρες έχουν επίσης την επιλογή να έχουν πάχος του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση και να διορθώσουν έτσι την αξιοπρέπειά τους. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα πληρωτικό. Το υαλουρονικό οξύ ή ένα τζελ με βάση αυτό εγχέεται κάτω από το δέρμα.

Η αναισθησία δεν απαιτείται για αυτόν τον χειρισμό, πρέπει να πραγματοποιείται σε ασθενοφόρο. Μετά από μερικές ημέρες μπορείτε να επιστρέψετε στην κανονική σας ζωή και μετά από 3 εβδομάδες το οικείο πρόβλημα θα ανακάμψει εντελώς και θα μπορείτε να κάνετε σεξ με ασφάλεια.

Είναι χρήσιμο να σημειωθεί

Το υλικό πλήρωσης ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα 10 μηνών έως 1 έτους. Ωστόσο, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί όσο συχνά απαιτείται, καθώς το συστατικό δεν έχει περιορισμούς και είναι απολύτως ασφαλές.

Πύκνωση του πέους στο σπίτι και αναθεώρηση της αποτελεσματικότητας των μεθόδων

Στη σύγχρονη κοινωνία, υπάρχει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη χειρουργική επέμβαση πάχυνσης πέους.

Perhapsσως ο λόγος για αυτό να βρίσκεται όχι μόνο σε ένα μικρό πάχος, αλλά και στη δυσαρέσκεια για την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.

Άλλωστε, ένας άντρας δεν χρειάζεται να είναι πολύ χοντρός, αλλά σε αυτό βλέπει τη λύση του προβλήματος. Για να μην υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε το πέος σας πιο παχύ στο σπίτι.

Πύκνωση του πέους στο σπίτι

Οι κύριοι παράγοντες που βοηθούν στην αύξηση του πάχους του φαλλού στο σπίτι είναι η σωστή παραγωγή τεστοστερόνης και η άριστη κυκλοφορία του αίματος. Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να εργαστείτε για τον εαυτό σας έτσι ώστε ολόκληρο το σώμα και το κύριο όργανο να γίνουν υγιή.

Μια αποτελεσματική πάχυνση του πέους μπορεί να γίνει σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες:

 • Τρώτε καλά και σωστά, δηλαδή να τρώτε τρόφιμα που περιέχουν μαγνήσιο, ψευδάργυρο, βιταμίνες Β, ιχθυέλαιο. Είναι αυτά τα συστατικά που επηρεάζουν την παραγωγή τεστοστερόνης.
 • Να κάνετε σεξ και να αυνανίζεστε τακτικάΤοΤοΤοΟι επιστήμονες έχουν δείξει ότι η αποχή από τη σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να απειλήσει την υγεία με σοβαρά προβλήματα υγείας. Το γεγονός είναι ότι με τη στασιμότητα των γονάδων, η παραγωγή του απαιτούμενου αριθμού ορμονών δεν πραγματοποιείται.
 • Μην ξεχάσετε να ασκηθείτεΤοΤοΤοΗ ιδανική άσκηση είναι το τρέξιμο ή η άρση βαρών στο γυμναστήριο. Χάρη σε τέτοια φορτία, είναι δυνατό να κορεστούν οι ιστοί με οξυγόνο, να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία του αίματος και να σφίξουν τα αγγεία του πέους.
 • Κάντε μασάζ στα γεννητικά όργανα,Μετά από όλα, το ίδιο το μασάζ είναι πραγματικά χρήσιμο. Βελτιώνει τον τοπικό μεταβολισμό, αυξάνει την ομαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, καθαρίζει το χόριο του πέους από τις κερατώδεις λέπες. Επιπλέον, το μασάζ στο πέος αφαιρεί τη φλεβική συμφόρηση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Εάν αυτή η τεχνική δεν έχει ως αποτέλεσμα την πάχυνση του πέους, μπορείτε να δοκιμάσετε μηχανικές μεθόδους:

 1. ανανέωσηΤοΤοΤοΑυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ειδικά για να τεντώνει το πέος εκθέτοντάς το σε μάζα 300 g ανά κιλό. Το γεγονός είναι ότι το σώμα ενεργοποιεί την ανταπόκρισή του στην εξωτερική πίεση και αρχίζουν να σχηματίζονται νέα κύτταρα. Αυτά τα κύτταρα είναι προικισμένα με αυστηρό όγκο, πράγμα που σημαίνει ότι αυξάνεται όχι μόνο το μήκος του πέους, αλλά και το πάχος του.
 2. αντλία νερούΤοΤοΤοΜπορείτε να αγοράσετε μια αντλία κενού από ένα κατάστημα σεξ. Χάρη στη χρήση του, είναι δυνατό να αυξηθεί η ροή του αίματος στον φαλλό και, κατά συνέπεια, να αυξηθεί το μέγεθός του. Ωστόσο, αυτό το αποτέλεσμα είναι προσωρινό, όταν η κυκλοφορία του αίματος ομαλοποιηθεί, το μέγεθος επιστρέφει. Παρεμπιπτόντως, η συνεχής χρήση της αντλίας μπορεί να βελτιώσει τη στύση και τη δύναμη.
Επέκταση πάχυνσης πέους

Μια άλλη αποτελεσματική μικροχειρουργική μέθοδος είναι η χρήση μήτρας. Το πάχος του είναι 4 mm, είναι εγκατεστημένο κάτω από το δέρμα του πέους σε κύκλο. Μετά την επέμβαση, το πέος γίνεται πάχος 8 mm. Αφού εγκατασταθεί αυτό το στοιχείο, τα κύτταρα αρχίζουν να αναπαράγονται στους πόρους της μήτρας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρατηρήσετε την αντικατάσταση οργανικού υλικού από μαλακό ιστό.

Είναι χρήσιμο να σημειωθεί

Ο εμφυτευμένος συνδετικός ιστός παραμένει στο πέος για πάντα και δεν απαιτεί επαναλαμβανόμενες χειρουργικές επεμβάσεις.

Η ένεση κολλαγόνου παραμένει δημοφιλής, η ουσία που εγχέεται στο πέος θα διαλυθεί με την πάροδο του χρόνου.

Χρησιμοποιεί επίσης το δικό του λίπος, το οποίο αντλείται κάτω από το δέρμα του ανδρικού σεξουαλικού οργάνου.

Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι το πέος είναι ένα όργανο, μέρος ενός ολόκληρου οργανισμού, οπότε η έλλειψη ύπνου, το άγχος, η κακή διατροφή και το αλκοόλ καταστρέφουν όλες τις προσπάθειες για να πυκνώσει το πέος ενός άντρα.

κριτικές

Πρώτη βαθμολογία, άνδρας, 32ος

Αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση για την πάχυνση του πέους μου, έκανα λιπογέμισμα. Θέλω να πω ότι η διάμετρος αυξήθηκε κατά 2 cm σε όρθια κατάσταση, η αισθητική δεν διαταράσσεται ούτε σε κατάσταση ηρεμίας ούτε σε κατάσταση διέγερσης. Όλα είναι εντελώς φυσικά στην εμφάνιση. Αν και όταν το νιώθω υπάρχει μια ορισμένη σφραγίδα στο κέντρο του φαλλού, αλλά δεν φαίνεται κάτι ασυνήθιστο. Οι αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ δεν έχουν αλλάξει, η ίδια στύση όπως πριν από την επέμβαση. Μια άλλη παρατήρηση ήταν η διεύρυνση του πέους αμέσως μετά την επέμβαση, είναι απλά τεράστια! Μετά από αυτό, άρχισε να μειώνεται και έγινε μεγαλύτερο σε όγκο από ό, τι πριν από την παρέμβαση. Είμαι ικανοποιημένος, ο σύντροφός μου λέει επίσης ότι οι αισθήσεις έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Δεύτερη αξιολόγηση, άνδρας, 35ος

Χειρουργήθηκα με λιπώδη ιστό. Ανέφεραν ότι αυτό είναι το πιο κατάλληλο υλικό καθώς είναι δικό του, δεν προκαλεί παρενέργειες και ριζώνει καλά. Η χρήση πηκτωμάτων αποθαρρύνεται επειδή πίστευαν ότι αυτές οι ουσίες δεν ήταν γηγενείς μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές. Γενικά, προτιμούσα τον λιπώδη ιστό. Η επέμβαση πήγε καλά, ένας μικρός όγκος είχε ήδη υποχωρήσει, το πέος αυξήθηκε κατά 2 εκατοστά, με λίγα λόγια, τώρα είμαι περήφανος για την αξιοπρέπειά μου! Συνιστώ!