Τεχνική μεγέθυνσης πέους

πώς να μεγεθύνετε το πέος

Οι ανθρωπολόγοι ισχυρίζονται ότι οι άνδρες προσπάθησαν να μεγεθύνουν το πέος τους από την αρχαιότητα.

Πολλές τεχνικές έχουν αναπτυχθεί για αυτό, και οι παλαιότερες πραγματείες περιγράφουν πιθανούς τρόπους επηρεασμού του πέους για μεγέθυνση του.

Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος; Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι μεγέθυνσης του πέους.

Η σωστά επιλεγμένη τεχνική μεγέθυνσης του πέους είναι το κλειδί για την επιτυχία. Είναι σύνηθες να διακρίνουμε τρεις κύριες μεθόδους διόγκωσης του πέους.

Βασικές τεχνικές για τη μεγέθυνση του πέους

  • Χειρουργική μεγέθυνση πέους.Τεχνητό υλικό σιλικόνης χρησιμοποιήθηκε στη χειρουργική επέκταση του πέους πριν από 1-2 δεκαετίες. Η ουσία της επέμβασης ήταν οι ενέσεις στο δέρμα του πέους με αυτό το υλικό, γεγονός που οδήγησε σε αύξηση του πάχους του. Ανεπαρκή αποτελέσματα και πιθανές επιπλοκές ανάγκασαν τους χειρουργούς να επανεξετάσουν τις απόψεις τους σχετικά με αυτήν τη μέθοδο. Στην εποχή της σεξουαλικής επανάστασης, οι χειρουργικές επεμβάσεις διεύρυνσης πέους γίνονται αρκετά συχνά. Για να αυξηθεί ο όγκος του πέους, οι ενέσεις γίνονται με βιολογικό υλικό που λαμβάνεται από τους ιστούς του ασθενούς. Πρόκειται για εναποθέσεις λίπους στην περιοχή του μηρού που καθιστούν τη διαδικασία ασφαλέστερη. Καθώς αυξάνεται το μήκος του πέους, γίνεται μια τομή στον ιστό που στηρίζει το πέος από πάνω και μετά ράβεται λίγο βαθύτερα από πριν. Το αποτέλεσμα είναι αισθητό σχεδόν αμέσως. Υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης και διάφορες μορφές επιπλοκών. Αυτή η χειρουργική επέμβαση μπορεί να διευρύνει το πέος κατά 4 cm.
  • Διεύρυνση πέους με συμπληρώματα διατροφής.Αυτή η μέθοδος συνίσταται στην τακτική λήψη ειδικών φαρμάκων για μεγέθυνση του πέους σε τακτική βάση. Αυτά μπορεί να είναι χάπια ή συμπληρώματα. Η σύνθεσή τους είναι σε μεγάλο βαθμό φυσικό και περιλαμβάνει μοναδικά φυτά και συστατικά. Θεωρούνται αβλαβή. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας κατά 0, 5 cm ανά έτος. Μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το πέος κατά 3-4 cm χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο.

Χειροκίνητοι τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Υπάρχουν πολλά από αυτά:

  1. Μέθοδος κενού.Αυτή η τεχνική χρησιμοποιεί αντλία κενού. Το πέος εισάγεται σε ένα έμβολο κατασκευασμένο από διαφανές υλικό, ο αέρας αντλείται από το έμβολο της αντλίας, προκαλώντας ένταση στους ιστούς του πέους και ροή αίματος προς αυτούς. Με την τακτική χρήση της αντλίας, οι ιστοί τεντώνουν και αποκτούν ελαστικότητα, γεγονός που οδηγεί σε διεύρυνση. Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού σε περίπτωση κατάχρησης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται όλο το χρόνο και δίνει κατά μέσο όρο 3 cm.
  2. Μέθοδος έλξης.Η ουσία του έγκειται στο τέντωμα των ιστών του πέους χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευές - επεκτατικά. Συμβάλλουν στη σταθεροποίηση του πέους σε τεντωμένη θέση με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση του όγκου του ιστού ή του ίδιου του πέους. Η μέθοδος είναι ασφαλής. Πιθανή διεύρυνση του πέους - 3-4 cm. Το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται αμέσως μετά τη λειτουργία.
  3. Χειροκίνητες ασκήσεις.Αυτή η μέθοδος είναι πολύ παρόμοια με την προηγούμενη, αλλά έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Η ουσία είναι η ίδια, αλλά το αποτέλεσμα είναι πιο ολοκληρωμένο. Επιπλέον, τέτοιες ασκήσεις έχουν θετική επίδραση σε ολόκληρο το ουροποιητικό σύστημα, βελτιώνεται η ισχύς και μειώνεται ο κίνδυνος σεξουαλικής νόσου. Η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής και καθολική, κατάλληλη για όλους χωρίς εξαίρεση. Για ένα χρόνο, μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος κατά 3-5 cm.

Όταν επιλέγετε μια τεχνική μεγέθυνσης πέους, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις δεξιότητες και τις ανάγκες σας. Όταν χρειάζεστε ένα γρήγορο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο κενού εάν είναι μακροπρόθεσμη - έλξη, άσκηση ή φαρμακευτική αγωγή. Εάν θέλετε να μεγεθύνετε το πέος γρήγορα και για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να καταφύγετε στη χειρουργική μέθοδο.