Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι σε ένα μήνα

Χειρουργική επέκταση πέους

Η χειρουργική επέμβαση μπορεί να διευρύνει το κεφάλι του πέους. Αλλά θεωρείται ένα από τα πιο δύσκολα στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής. Ο κύριος κίνδυνος είναι ότι το υλικό εμφυτεύματος θα απορριφθεί από το σώμα. Άλλα μειονεκτήματα της διαδικασίας είναι: μακρά περίοδος ανάρρωσης, μακρά προετοιμασία για την επέμβαση.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, τοποθετείται κάτω από το κεφάλι μια ειδική μήτρα που μοιάζει με μαξιλάρι. Διευρύνει το πέος. Ο κίνδυνος είναι ότι ο ιστός θα απορρίψει το εμφύτευμα. Αυτό οδηγεί σε νέκρωση, μια φλεγμονώδη διαδικασία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, διαγιγνώσκεται γάγγραινα του πέους.

Χάρη στη λειτουργία, η διάμετρος της κεφαλής αυξάνεται γρήγορα. Η μήτρα αποτελείται από ινοβλάστες (είναι επίσης κύτταρα συνδετικού ιστού). Όταν συμβαίνει στύση, η μήτρα επεκτείνεται και το πέος γίνεται πολύ μεγαλύτερο. Μετά από ενάμιση χρόνο, το εμφύτευμα αρχίζει να διαλύεται και το πέος επιστρέφει στο ίδιο μέγεθος.

Πώς να μετρήσετε και σε ποια ηλικία

Η ενεργή ανάπτυξη του οικείου οργάνου στα αγόρια ξεκινά από τη στιγμή της ωρίμανσης, δηλαδή από 12 έως 1 μ. μ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, οι γιατροί έχουν κανόνες ηλικίας για μήκη που αυξάνονται κατά μέσο όρο 1 cm κάθε χρόνο. Το μέσο μήκος του πέους μετά από 15 χρόνια είναι 6-7 cm (12-16 σε πλήρως όρθια κατάσταση). Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών 5-6 cm (11-15 cm), σε 13 περίπου 5 cm (10-13 cm).

Για να είναι σωστοί οι υπολογισμοί, το όργανο πρέπει να μετρηθεί σωστά:

 1. Η πρώτη μέτρηση γίνεται σε ηρεμία. Μια ταινία εκατοστών είναι πιο κατάλληλη για αυτό και όχι με υψηλότερο ποσοστό σφαλμάτων.
 2. Το στοιχείο πρέπει να στερεωθεί παράλληλα με το έδαφος (χωρίς τέντωμα! ), Και η άκρη του μετρητή πρέπει να είναι προσαρτημένη στη ρίζα του.
 3. Το μήκος που αντιστοιχεί στο άκρο της κεφαλής αντιστοιχεί στο μήκος του πέους σε θέση ανάπαυσης.
 4. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται μετά την επίτευξη μιας πλήρους και σταθερής στύσης ενώ συνεχίζει να στερεώνει το πέος σε ομοιόμορφη, παράλληλη θέση στο πάτωμα.

Εάν τα αποτελέσματα είναι "μη ικανοποιητικά", πρέπει να πραγματοποιούνται επαναλαμβανόμενες μετρήσεις, αλλά όχι νωρίτερα από 3-4 μήνες. Η διαδικασία γίνεται κάθε 6 μήνες και κατά προτίμηση με έναν άνδρα γονέα.

Λαϊκές θεραπείες για τη βελτίωση της στύσης

Από αποτελεσματικές λαϊκές θεραπείες για ένα μακρύ και συμπαγές ορειβάτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οικεία και προσιτά προϊόντα διατροφής. Τα κυριότερα είναι ξηροί καρποί, θαλασσινά, ξινή κρέμα, αποξηραμένα φρούτα, σπόροι κολοκύθας.

Μια λίστα με υγιή συστατικά που μπορούν να συνδυαστούν ή να καταναλωθούν ευθεία:

 • πικάντικα βότανα, πάπρικα, βότανα - περιέχουν βιολογικά ενεργά συστατικά για αύξηση της αποτελεσματικότητας, συνδυάζονται καλά με ξινή κρέμα.
 • Ντομάτες, σέλινο, καρότα - κορεσμός του ανθρώπου με βιταμίνες και μέταλλα απαραίτητα για την υγεία του ουροποιητικού συστήματος.
 • αποξηραμένα φρούτα με μέλι - συμπληρώνουν την έλλειψη ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνουν τη λίμπιντο και αυξάνουν τις σεξουαλικές αισθήσεις.
 • Θαλασσινά, ψάρια ποταμού, χαβιάρι - περιέχουν ψευδάργυρο, ο οποίος είναι σημαντικός για τη σεξουαλική λειτουργία, καθώς και πολλά αμινοξέα και ιχνοστοιχεία.
Προϊόντα μεγέθυνσης πέους

Από φαρμακευτικά φυτά για δραστικότητα, αρκεύθου, άρωμα του Αγίου Ιωάννη, τσουκνίδα, κράταιγος, τριφύλλι, μέντα, τζίνσενγκ, παστινάκες θα είναι χρήσιμα.

Πώς μπορώ να μεγεθύνω το πέος μου;

Η παθολογία αντιμετωπίζεται με δύο τρόπους:

 • Συντηρητικός. Αποτελείται από την κατάποση ορμονών, καθώς και με τη χρήση επέκτασης και κενού.
 • Χειρουργικά.

Συντηρητικός τρόπος

Συσκευές κενού

Λειτουργούν σύμφωνα με την αρχή της διαβάθμισης πίεσης - με τη βοήθεια μιας αντλίας, ο αέρας απομακρύνεται από τον κύλινδρο και δημιουργείται κενό στον κύλινδρο. Ως αποτέλεσμα, το αίμα από το σώμα εισέρχεται στο πέος, προκαλώντας τη διεύρυνση.

Οι επέκταση είναι εξωτερικές μηχανές τεντώματος που έχουν σχεδιαστεί για να τεντώνουν μόνιμα το πέος.

Προσοχή! Η επέκταση δεν χρησιμοποιείται μόνο για να επιμηκύνει το πέος, αλλά και για να ισιώσει το όργανο, για παράδειγμα στη νόσο του Peyronie. Με τη βοήθεια μιας επέκτασης, μπορείτε να επιτύχετε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Με τη βοήθεια μιας επέκτασης, μπορείτε να επιτύχετε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • αύξηση μήκους 3-5 cm σε κατάσταση στύσης.
 • 2-3 cm σε χαλαρή κατάσταση.
 • Μεγέθυνση της διαμέτρου κατά 1 cm.

Η επέκταση τοποθετείται στο πέος με χαλαρό τρόπο για 4-10 ώρες την ημέρα. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή για 4 έως 6 μήνες ανάλογα με το επιθυμητό τέντωμα. Τα αποτελέσματα που θα επιτευχθούν θα διαρκέσουν μια ζωή.

Η θεραπεία αντενδείκνυται για:

 • φλεγμονώδεις διεργασίες της ακροποσθίας και του κεφαλιού.
 • υπερβολικά εκφρασμένη ακροποσθία?
 • μυτερό πέος.

Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ανδρολόγο.

Χειρουργική μέθοδος

Χειρουργική μεγέθυνση πέους

Η χειρουργική θεραπεία συνταγογραφείται για: λιγκεντοτομία, φαλλουρεθροπλαστική, κορπορεκτομή, εμφύτευση.

Τα ανατομικά χαρακτηριστικά της στερέωσης του corverna cavernosa στα ηβικά οστά επιτρέπουν την αύξηση του μήκους του πέους με τη βοήθεια χειρουργικής επέμβασης.

Η προετοιμασία της ζώνης εναιώρησης (ligamentotomy) είναι η πιο κοινή χειρουργική τεχνική με την οποία το πέος μπορεί να επιμηκυνθεί σε μήκος που επιτρέπει το εσωτερικό του corpora cavernosa. Γίνεται σε συνδυασμό με πλαστική χειρουργική του δέρματος στη βάση του πέους.

Πιθανές μετεγχειρητικές επιπλοκές

Δεν υπάρχει αντικειμενική πρόγνωση του αποτελέσματος της επέμβασης. Όλα εξαρτώνται από τα ανατομικά χαρακτηριστικά της χειρουργικής περιοχής. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τα αποτελέσματα των σαρώσεων CT και MRI του ιστού, το μήκος των συνδέσμων και άλλους παράγοντες.

Μετά την επέμβαση, μπορεί να προκύψουν επιπλοκές με τη μορφή:

 • μετεγχειρητικές ουλές λόγω μακράς επούλωσης πληγών
 • Σκρωματοποίηση, υπερβολική ανατομή του υποστηρικτικού συνδέσμου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στη θέση του πέους στο όσχεο.
 • Μετατόπιση των ηβικών μαλλιών
 • ένα ανασυρόμενο πέος, όπου το πέος τραβιέται στην ηβική άρθρωση ·
 • Νέκρωση λεπτού ή σφιχτού πτερυγίου δέρματος.

Τύποι ασκήσεων

Με ασκήσεις μεγέθυνσης του πέους, μπορείτε να βελτιώσετε τις διαστάσεις του οργάνου σας όχι μόνο σε μήκος αλλά και σε πλάτος. Για να τα εφαρμόσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε χέρια και επιπλέον χρήματα, όπως: Β. Ψύξη και θέρμανση υγρών για τον έλεγχο της παροχής αίματος στο πέος. Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια χειροκίνητη τεχνική που χρησιμοποιεί μόνο μερικά δάχτυλα του χεριού.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών επιλογών για τέτοιους χειρισμούς, χωρίζονται σε απλές και περίπλοκες. Οι αρχάριοι, φυσικά, πρέπει να ξεκινούν ευκολότερα. Αυτό αποφεύγει τις επιπλοκές και μειώνει την πιθανότητα τραυματισμού.

Σκεφτείτε τι είδους ασκήσεις είναι:

 • Τραβήξτε το πέος στο θόρυβο. Αυτή η ομάδα είναι η πιο δημοφιλής για διόρθωση μεγέθους, καθώς το μήκος είναι ο δείκτης που ανησυχεί τους άνδρες.
 • Αύξηση πάχους. Οι ασκήσεις σε αυτήν την ομάδα περιλαμβάνουν χειρισμούς, σκοπός των οποίων είναι να αυξηθεί η περιφέρεια του φαλλού κατά μερικά εκατοστά. Παίρνουν λιγότερη προσοχή από την προηγούμενη ομάδα, αν και τα κορίτσια υποστηρίζουν ότι το λίπος είναι πιο σημαντικό. Αυτό οφείλεται στη δομή των εσωτερικών γυναικείων γεννητικών οργάνων: περισσότερα συναισθήματα προκύπτουν όταν το πέος τρίβεται στα τοιχώματα του κόλπου.
 • Τραβήξτε το πέος σε καθιστή θέση. Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι όταν κάθεστε, το αίμα κυκλοφορεί διαφορετικά στο αναπαραγωγικό σύστημα. Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ασκήσεις σας. Αυξάνοντας την εσωτερική πίεση, είναι δυνατόν να επιτευχθεί μια αλλαγή στο μέγεθος προς το καλύτερο.
 • Ένας άλλος τύπος άσκησης είναι το μασάζ. Μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να τεντώσει το όργανο, το οποίο θα βοηθήσει στην αύξηση του μεγέθους του. Για να γίνει αυτό, ο φαλλός πρέπει να ανυψωθεί ελαφρώς, να πιάσει δύο δάχτυλα και κινήσεις που θυμίζουν αυνανισμό. Αυτά ήταν προπαρασκευαστικά μέτρα, χάρη στα οποία ο "προϋπολογισμός" πρέπει να αντέξει πλήρως. Μετά από αυτό, πρέπει να πάρετε το κεφάλι με τα δύο χέρια, να το πιέσετε στη βάση και να το τεντώσετε μέχρι να υπάρξει δυσφορία. Η άσκηση πρέπει να γίνει προσεκτικά, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος τεντώματος των συνδέσμων. Επομένως, πρέπει να ξεκουραστείτε μεταξύ των προσεγγίσεων.
 • Βάζο κουδουνιού. Είναι απαραίτητο να φέρετε τον φαλλό σε όρθια κατάσταση και, στη συνέχεια, χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα χέρια, κάντε κινήσεις πάνω-κάτω, και αριστερά και δεξιά. Είναι απαραίτητο να συνδυαστούν τέτοιες ενέργειες με τη μέγιστη ένταση του μυϊκού ιστού του περινέου.
 • Τζελκίνγκ. Αυτή η τεχνική έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο. Για να ξεκινήσετε την άσκηση, πρέπει να κόψετε τη στύση στο μισό, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το κεφάλι σας, οπότε είναι καλύτερα να μην το αγγίξετε. Θα προχωρήσουμε σε αυτήν την άσκηση με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.
 • Κάμψη του πέους. Είναι απαραίτητο να φέρετε το φαλλό σε μια κατάσταση στην οποία στέκεται λίγο περισσότερο από τη μέση. Στη συνέχεια, πρέπει να λυγίσετε τον κορμό προς τις κατευθύνσεις όπου είναι πιο βολικό να το κάνετε. Επομένως, πρέπει να ακούτε τα συναισθήματά σας όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να σταματήσετε την χειραγώγηση εγκαίρως εάν είναι απαραίτητο. Εάν υπάρχει πόνος, είναι καλύτερα να σταματήσετε την άσκηση ή να δράσετε λιγότερο έντονα και να την αυξήσετε καθημερινά.
 • Ασκήσεις Kegel. Αυτή η τεχνική προορίζεται όχι μόνο για άνδρες, αλλά και για γυναίκες, καθώς είναι μια εξαιρετική άσκηση για τα γεννητικά όργανα - συμβάλλει στην καλύτερη στύση και προκαλεί έντονο οργασμό. Η γυμναστική είναι εύκολο να εφαρμοστεί, απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά τους μυς του περινέου.

Θυμηθείτε να δώσετε στο πέος σας χρόνο να ανακάμψει μετά από κάθε προπόνηση. Οι χειρισμοί πρέπει να πραγματοποιούνται χωρίς ξαφνικές κινήσεις. Είναι καλύτερο να τα συντονίσετε με το γιατρό σας. Το γεγονός είναι ότι ορισμένοι άνδρες έχουν συγγενείς παθολογίες που οι ίδιοι δεν γνωρίζουν καν ότι το τέντωμα, η κάμψη ή η συμπίεση μπορούν να προκαλέσουν την επιπλοκή τους.

Συμβουλές για γυναίκες

Ένας σημαντικός παράγοντας για μια καλή ανέγερση είναι η αμοιβαία κατανόηση μεταξύ των συντρόφων. Το περιστασιακό σεξ μπορεί να το κάνει χωρίς αυτό, αλλά εάν υπάρχει μια συνεχής αγαπημένη γυναίκα, τότε το ζήτημα της οικείας ζωής απαιτεί περισσότερη προσοχή.

Προβλήματα στο κρεβάτι λόγω του μεγέθους του πέους

Προκειμένου μια στύση να είναι δυνατή και να απολαμβάνει και τα δύο, ένας άντρας πρέπει να έχει επιθυμία.

Μια αγαπημένη γυναίκα γνωρίζει πάντα τι ακριβώς ενεργοποιεί τον σύντροφό της και πώς να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για απίστευτο σεξ.

Σε περίπτωση προηγούμενου συμβάντος στο κρεβάτι, δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίζουμε, ακόμη και αστειεύεστε.

Για έναν άνθρωπο αυτό κάθεται βαθιά στο υποσυνείδητο, και ακόμη και αν όλα έχουν προφανώς ξεχαστεί, σε ένα σημείο μπορεί απλά να γίνει ανίσχυρο.

Η αυτοπεποίθηση είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας στη σεξουαλική απόδοση. Όσο περισσότερο ένας άντρας αισθάνεται αγαπημένος, αναγκαίος, ελκυστικός, τόσο περισσότερο θέλει να το αποδείξει στο κρεβάτι και ως αποτέλεσμα - αξέχαστο σεξ με ισχυρή στύση.

Πόσο σημαντικό είναι το μήκος

Η μέτρηση μεγέθους για το παιδί και τον γονέα έχει διαφορετικές πλευρές

Είναι σημαντικό για ένα δεκαέξι χρονών να έχει μια «δροσερή συσκευή» · είναι ένα σημάδι δύναμης, δύναμης και σεξουαλικότητας. Κανείς δεν θα γελάσει ποτέ με έναν τέτοιο έφηβο, και το να μπορεί να καυχηθεί για τα μη τυποποιημένα μεγέθη θα ενσταλάξει την εμπιστοσύνη στη σεξουαλική του ανδρεία και θα αυξήσει την αυτοεκτίμηση.

Για τους γονείς, το σωστό μήκος αποτελεί επιβεβαίωση της σωστής και υγιούς ανάπτυξης του γιου τους. Η ικανότητα να συλλάβεις ένα παιδί, να δίνεις απογόνους και να γίνεις ευτυχισμένος στην οικογενειακή ζωή να έχεις αυτοπραγματοποίηση.

Τα γεννητικά όργανα, όπως όλα τα συστήματα του σώματος, αρχίζουν να αναπτύσσονται πριν από τη γέννηση του μωρού.

Μετά τη γέννηση, το μωρό πρέπει να εξεταστεί από γιατρό, δίνοντας προσοχή στην παρουσία των όρχεων στο όσχεο και στο αρχικό μέγεθος του πέους. Σε ένα νεογέννητο, πρέπει να είναι 1, 5 έως 2 cm

Η πρώτη εξέταση αποκαλύπτει ενδομήτριες παθολογίες και τους επιτρέπει να εξαλειφθούν στην αρχή της ζωής του αγοριού. Ένα ανησυχητικό σημάδι προβλημάτων με το ουροποιητικό σύστημα κλαίει από ψίχουλα κατά την ούρηση.

Το μέσο μήκος του πέους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ηλικία κατά την οποία ο έφηβος άρχισε να ωριμάζει. Όσο νωρίτερα έρθει η εφηβεία, τόσο πιο εντυπωσιακός θα είναι ο νεαρός. Οι ακόλουθες εκδηλώσεις θα αναφέρουν την έναρξη της εφηβείας:

 • Αλλαγές στην ψυχο-συναισθηματική κατάσταση, ευερεθιστότητα, νευρικότητα ή αντίστροφα, απάθεια και παιδικό
 • σπάζοντας φωνή
 • την εμφάνιση της ακμής και της ακμής?
 • Ανάπτυξη μαλλιών στη βουβωνική χώρα και στη μασχάλη.
 • διεύρυνση του πέους.

Γνώμη ειδικού

Είμαι ειδικός στη διεύρυνση του πέους

Οι περισσότεροι γιατροί πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος για να διευρυνθεί ο φαλλός είναι μέσω χειρουργικής επέμβασης. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος είναι πολύ επικίνδυνη. Έχει επίσης προσωρινό αποτέλεσμα.

Ως εκ τούτου, οι άνδρες προσπαθούν ακόμη να βρουν έναν ευκολότερο και φθηνότερο τρόπο για την επίλυση του προβλήματος με το μέγεθος του οργάνου.

Οποιαδήποτε μέθοδος μεγέθυνσης του πέους που γίνεται στο σπίτι μπορεί πραγματικά να προσθέσει μερικές ίντσες σε ένα όργανο που δεν είναι αρκετά μεγάλο. Ωστόσο, οι άνδρες πρέπει να καταλάβουν ότι τέτοιες διαδικασίες συχνά οδηγούν σε δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία.

Εάν, παρά τους σοβαρούς κινδύνους, εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε το φαλλό σας λίγο μεγαλύτερο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό. Θα σας πει την πιο αποτελεσματική και ασφαλέστερη επιλογή για τη διεύρυνση του πέους που θα σώσει έναν άνδρα από το συγκρότημά του.

Υγιεινό φαγητό

Υπάρχουν πολλά προϊόντα, η χρήση των οποίων μπορεί να θεωρηθεί ως η πιο αποτελεσματική για την αλλαγή του μεγέθους της ανδρικής ηλικίας. Περιέχουν βασικά ιχνοστοιχεία και μέταλλα που έχουν θετική επίδραση στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα.

Τα προϊόντα που διευρύνουν το πέος έχουν γενική τονωτική επίδραση στο σώμα και ως εκ τούτου βελτιώνουν τη στύση και βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος. Επομένως, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από άτομα που δεν θέλουν να αλλάξουν το μέγεθος της ανδρικής τους ηλικίας, αλλά θέλουν να κάνουν το σεξ πιο αισθησιακό και τον οργασμό πιο φωτεινό.

Το μέλι για τη μεγέθυνση του πέους χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα. Είναι μια πολύτιμη πηγή ιχνοστοιχείων και αμινοξέων. Η πρόπολη στο μέλι έχει τονωτική δράση και βοηθά στη διακοπή των φλεγμονωδών διεργασιών. Συνιστάται να καταναλώνετε 1 κουταλιά της σούπας μέλι καθημερινά. Βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος αυξάνοντας την κινητικότητα του σπέρματος και βελτιώνοντας τις στύσεις.

Μέλι για βελτίωση της στύσης

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

Αυτό το προϊόν διευρύνει το πέος, καθαρίζει το μυαλό και βελτιώνει την απόδοση. Όλα αυτά αφορούν ξηρούς καρπούς, ειδικά καρύδια. Περιέχουν ιώδιο, το οποίο βοηθά στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού και μεγάλο αριθμό αμινοξέων. Η κατανάλωση καρυδιών θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της ισχύος και η διάρκεια της στύσης μπορεί να αυξηθεί.

Ξηροί καρποί για βελτίωση της ισχύος

σουσάμι

Στις ανατολικές χώρες, οι σπόροι σουσαμιού προστίθενται στα περισσότερα πιάτα για έναν λόγο. Αυτό είναι ένα από αυτά τα τρόφιμα για να βοηθήσει το πέος σας μεγαλύτερο. Είναι πλούσιο στα ακόλουθα στοιχεία:

Η κατανάλωση σουσάμι βοηθά το σώμα να παράγει τεστοστερόνη. Και αυτή η ορμόνη είναι υπεύθυνη για τη σεξουαλική ορμή. Η αντοχή της στύσης, η ποιότητα του σπέρματος και το μέγεθος του πέους σχετίζονται άμεσα με το ύψος του. Εάν ένα αγόρι είχε χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης ως παιδί, θα μπορούσε να προκαλέσει ένα μικρό πέος στην ενηλικίωση.

Σπόροι σουσαμιού για βελτίωση της ισχύος

Είδος σίκαλης

Ένα από τα πιο εμφανή τρόφιμα για το πέος είναι το φαγόπυρο. Το φαγόπυρο είναι ένα από τα πλουσιότερα δημητριακά. Περιέχει μεγάλη ποσότητα ιχνοστοιχείων και αμινοξέων που είναι απαραίτητα για φυσιολογική ανάπτυξη και ανάπτυξη.

Φαγόπυρο για ανάπτυξη πέους

Το φαγόπυρο είναι μια πολύτιμη πηγή Β-καροτίνης και ασκορβικού οξέος. Το φαγόπυρο χρησιμοποιείται παραδοσιακά στις περισσότερες δίαιτες επειδή έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο και βελτιώνει τη σύνθεση του αίματος.

θαλασσινά

Ένα άλλο σημαντικό προϊόν όταν επιλέγετε να φάτε για να μεγαλώσετε ένα πέος είναι τα θαλασσινά. Εκτός από το ότι είναι αφροδισιακά, είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή ιωδίου. Διεγείρουν την παραγωγή ορμονών φύλου, η οποία οδηγεί σε αυξημένη επιθυμία και βοηθά στην παράταση της διάρκειας μιας στύσης.

Θαλασσινά για δραστικότητα

Η τακτική κατανάλωση θαλασσινών στα τρόφιμα θα βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και στην ομαλοποίηση των ορμονών, κάτι που θα σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε την παροχή αίματος στα πυελικά όργανα. Και αυτό με τη σειρά του γίνεται ο λόγος για την εντατικοποίηση των αισθήσεων κατά τη στύση και βοηθά το πέος να μεγαλώσει σε μέγεθος.

Φρέσκα λαχανικά και φρούτα

Τα φρέσκα λαχανικά και τα φρούτα είναι οι κύριες πηγές βιταμινών. Η βιταμίνη Ε είναι αντιοξειδωτικό και βοηθά στην εξουδετέρωση των επιβλαβών επιπτώσεων του περιβάλλοντος. Η βιταμίνη C προάγει την αραίωση του αίματος, η οποία μπορεί να ενεργοποιήσει την παροχή αίματος στα τριχοειδή αγγεία.

Λαχανικά για την ανάπτυξη του πέους

Τα ιχνοστοιχεία βοηθούν στην ενεργοποίηση της σύνθεσης ορμονών και στην εντατικοποίηση όλων των αντιδράσεων στο σώμα. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι βασικό συστατικό για όποιον θέλει να φάει κάτι για να διευρύνει το πέος του.

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Το γάλα και τα παράγωγά του είναι μια εξαιρετική πηγή των αμινοξέων που απαιτούνται για την ανάπτυξη του πέους. Περιέχει ασβέστιο και βακτήρια που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της ανοσίας.

Πρέπει να πίνεται τακτικά για να μεγεθύνει το πέος. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, η οποία είναι επίσης σημαντική για τους άνδρες που χτίζουν μυ. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι εξαιρετικές πηγές ασβεστίου για την ενίσχυση των οστών.

Γαλακτοκομικά προϊόντα για την ανάπτυξη του πέους

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ομαλοποίηση της εντερικής χλωρίδας καθώς περιέχουν βακτήρια ζύμωσης γαλακτικού οξέος που σχετίζονται με τον άνθρωπο. Είναι απαραίτητο να τρώτε τακτικά γαλακτοκομικά προϊόντα για να είναι τα ισχυρότερα αποτελέσματά τους.

Λιπαρά ψάρια

Τα λιπαρά ψάρια είναι πλούσια σε ωμέγα-3 οξέα. Αυτά τα οξέα είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική λειτουργία κάθε ατόμου. Συμμετέχουν στο σχηματισμό βιολογικών μεμβρανών και προάγουν την απορρόφηση των βιταμινών Α και Ε.

Όταν αναζητάτε πηγή οξέων ωμέγα-3, πρέπει να γνωρίζετε ποιες τροφές έχουν υψηλή περιεκτικότητα στο πέος και υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Αυτά είναι συνήθως κόκκινα ψάρια και πατάτες.

Γιατί οι ασκήσεις πέους είναι τόσο αποτελεσματικές;

Ασκήσεις μεγέθυνσης πέους μπορούν να βρεθούν σε σχεδόν κάθε κουλτούρα στον κόσμο λόγω της ευκολίας εφαρμογής τους και της υψηλής αποτελεσματικότητάς τους. Τα περισσότερα από αυτά στοχεύουν στο τέντωμα των ιστών και στη ρύθμιση της ροής του αίματος, καθώς αυτές είναι οι βασικές αρχές της στύσης. Οι ασκήσεις πρέπει να ξεκινούν ομαλά, στα πρώτα στάδια 15 λεπτά την ημέρα είναι αρκετά για τα δομικά στοιχεία του πέους να συνηθίσουν σε αυτούς τους χειρισμούς. Σταδιακά, ο χρόνος μπορεί να αυξηθεί σε 30 λεπτά. Οι ειδικοί προτείνουν να κάνετε γυμναστική για να μεγεθύνετε το πέος αμέσως μόλις ξυπνήσετε το πρωί ή λίγο πριν πάτε για ύπνο.

Κατά τη μετάβαση σε βαρύτερες ασκήσεις, πρέπει να είστε προσεκτικοί και ευέλικτοι, επειδή το πέος αποτελείται από πολύ ευαίσθητες και ευαίσθητες δομικές μονάδες. Επιπλέον, η εσωτερική κοιλότητα περιέχει ένα πολύπλοκο σύστημα αιμοφόρων αγγείων και διάφορες βαλβίδες, η βλάβη των οποίων είναι γεμάτη με σοβαρές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας της αναπαραγωγικής λειτουργίας.

Επομένως, πριν από τυχόν χειρισμούς, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μετά από διαγνωστικά μέτρα, θα σας εξηγήσει πώς να χρησιμοποιήσετε ασκήσεις για να μεγεθύνετε το πέος γρήγορα και με ασφάλεια.

Άσκηση για την ανάπτυξη του πέους

Η γυμναστική και παρόμοιες ασκήσεις έχουν πολλά πλεονεκτήματα, λόγω των οποίων εκατομμύρια άνδρες επιλέγουν αυτήν τη συγκεκριμένη μέθοδο επιμήκυνσης των αναπαραγωγικών οργάνων τους. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Ρύθμιση του κυκλοφορικού συστήματος ·
 • Τέντωμα του πέους
 • Η άσκηση διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης της ορμόνης του φύλου, η οποία έχει θετική επίδραση στη δραστικότητα και βελτιώνει σημαντικά τη σεξουαλική ζωή.
 • Οι συστηματικοί χειρισμοί σας επιτρέπουν να βρείτε αδυναμίες στο ανδρικό σώμα, οι οποίες μετά από λίγο μπορούν να εξαλειφθούν.
 • Η σωματική δραστηριότητα αυξάνει τη ροή του αίματος στα πυελικά όργανα, συμπεριλαμβανομένου του σώματος του πέους.
 • την παραγωγή ανδρογόνων ορμονών και αδρεναλίνης, οι οποίες βοηθούν στην ομαλοποίηση του νευρικού συστήματος, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε γρήγορα το άγχος και την κατάθλιψη ·
 • Γεμίζοντας τον κορμό με αίμα, το οποίο συμβάλλει στη διεύρυνσή του.
 • Εξάλειψη της στασιμότητας.
 • το θετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 3 μήνες ·
 • τον ελάχιστο αριθμό παρενεργειών ·
 • Μετά την άσκηση, ο μυϊκός τόνος αυξάνεται και η διάθεση βελτιώνεται.
 • Εάν ακολουθούνται όλοι οι κανόνες, δεν υπάρχουν επιπλοκές.

Να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η κανονικότητα μιας τέτοιας προπόνησης προκειμένου να επιτευχθεί θετικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν χρειάζεται να βασιστείτε σε ένα γρήγορο αποτέλεσμα αμέσως. Προκειμένου να αυξηθεί ο φαλλός μόλις λίγες ίντσες, θα πρέπει να περιμένετε λίγους μήνες εάν γίνεται χειραγώγηση σε καθημερινή βάση.

Μερικοί άνδρες, που αγωνίζονται για το μήκος και τον όγκο, αγνοούν όλους τους κανόνες και τις συστάσεις, γεγονός που οδηγεί σε σοβαρές συνέπειες.

Χρήσιμα προϊόντα για μεγέθυνση του πέους

Μεταξύ των προϊόντων που έχουν άμεση επίδραση στο μέγεθος του αρσενικού γεννητικού οργάνου, διακρίνονται τα ακόλουθα:

 1. Μέλι. Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται από άντρες από την αρχαιότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή το μέλι περιέχει πολλά ιχνοστοιχεία και αμινοξέα. Η πρόπολη, η οποία θεωρείται το κύριο συστατικό του προϊόντος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αποτρέπει το σχηματισμό φλεγμονωδών διεργασιών. Επιπλέον, το μέλι έχει θετική επίδραση στην ποιότητα του εκκρινόμενου σπέρματος, αυξάνει την κινητικότητα του ίδιου του σπέρματος και αυξάνει τη στύση.
 2. ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ. Εκτός από τη διεύρυνση του πέους, βελτιώνουν τη μνήμη και την απόδοση. Βασικά, αυτές οι ιδιότητες είναι εγγενείς στα καρύδια, τα οποία περιέχουν πολλά ιώδιο και αμινοξέα. Τα καρύδια βοηθούν στην αποκατάσταση της ισχύος και στην επέκταση της διάρκειας μιας στύσης.
 3. Σουσάμι. Αυτό το προϊόν είναι πολύ δημοφιλές στις ανατολικές χώρες και περιλαμβάνεται σχεδόν σε κάθε πιάτο. Το γεγονός είναι ότι οι σπόροι σουσαμιού περιέχουν μεγάλη ποσότητα βιταμινών και χρήσιμων στοιχείων, ιδίως σιδήρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου και μαγνησίου. Το προϊόν αυξάνει την ποσότητα τεστοστερόνης που παράγεται, το επίπεδο της οποίας επηρεάζει την αντοχή των στύσεων, την ποιότητα του σπέρματος και το μέγεθος του αρσενικού γεννητικού οργάνου. Επομένως, συνιστάται η σίτιση σουσάμι για αγόρια από την παιδική ηλικία, καθώς η ανεπαρκής παραγωγή τεστοστερόνης μπορεί να είναι ένας από τους λόγους για ένα μικρό πέος.
 4. Είδος σίκαλης. Είναι ένα αρκετά δημοφιλές προϊόν που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της γονιμότητας των ανδρών. Αυτό το δημητριακό περιέχει πολλά ιχνοστοιχεία που επηρεάζουν την ανάπτυξη και ανάπτυξη του πέους.
 5. Πλιγούρι βρώμης. Αυτά τα δημητριακά συμβάλλουν στην αύξηση της παραγόμενης τεστοστερόνης, η οποία είναι άμεσα υπεύθυνη για το μέγεθος των πρωτογενών γεννητικών οργάνων.
 6. Θαλασσινά. Τα ψάρια, το χαβιάρι και άλλες τροφές περιέχουν ιώδιο, το οποίο βοηθά στην αύξηση της παραγωγής ορμονών και έτσι στη σταθεροποίηση της λίμπιντο.
 7. Κεράσι. Περιέχει πολλές ανθοκυανίνες που διευρύνουν τα τοιχώματα των αρτηριών και των αιμοφόρων αγγείων. Ως αποτέλεσμα, αυξάνεται η ροή του αίματος στο σπήλαιο του σώματος και στις φλέβες του πέους, γεγονός που συμβάλλει στη διεύρυνση του αρσενικού γεννητικού οργάνου.
 8. Σκόρδο. Περιέχει αλλικίνη, η οποία θεωρείται απαραίτητη για την κανονική κυκλοφορία του αίματοςΑυτό το προϊόν όχι μόνο διευρύνει το πέος αλλά και βελτιώνει τη στύση.
 9. Παπάγια. Το προϊόν περιέχει μια σειρά από βιταμίνες και μέταλλα που τονώνουν τους λείους μύες του πέους και βοηθούν στην αύξηση της ελαστικότητάς του.
 10. Μπανάνες και μήλα. Η ιατρική έχει αποδείξει τη σχέση μεταξύ της κατανάλωσης των φρούτων που παρουσιάζονται και της αύξησης του ανδρικού γεννητικού οργάνου. Αν θέλετε να μεγεθύνετε το πέος σας, συνιστάται να τρώτε σαλάτες από μήλα και μπανάνες κάθε μέρα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μέλι, κεράσια και ξηρούς καρπούς.
 11. Λαχανάκια Βρυξελλών. Περιέχει φολικό οξύ, το οποίο έχει άμεση επίδραση στον αριθμό των σπερματοζωαρίων και προάγει την επέκταση του σώματος του σπηλαίου. Η διεύρυνση του πέους συμβαίνει λόγω του σχηματισμού νέων κυττάρων.

Η διατροφή για τη διεύρυνση του πέους πρέπει απαραιτήτως να είναι ισορροπημένη, τότε όχι μόνο αλλάζει το μέγεθος του πέους, αλλά και η στύση, η οποία οδηγεί σε βελτίωση της ποιότητας του σπερματικού υγρού.