Πώς να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι: μέθοδοι εργασίας

Πολλοί και πολλοί άνθρωποι ζουν ευτυχισμένοι ποτέ, ικανοποιώντας μια ζωή, και ταυτόχρονα απολύτως δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους τους και αναζητούν συνεχώς τρόπους να το κάνουν λίγο μεγαλύτερο. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια πολύ ευαίσθητη ερώτηση, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αισθάνεστε σαν ο μόνος πάσχων στον κόσμο με ένα μικρό πέος (μικρότερο από 15 cm).

Καταλαβαίνω πολύ καλά πώς αισθάνονται αυτοί οι άνθρωποι. Γι 'αυτό έγραψα αυτό το άρθρο με βάση την προσωπική μου εμπειρία μετά από μια μακρά δοκιμή και λάθος. Φυσικά το περίμενα όταν χτύπησα την εφηβεία και ο «φίλος μου» μεγάλωνε. Αλλά δεν μεγάλωσε. Ή δεν μεγάλωσα τόσο ενεργά όσο θα ήθελα. Δεν είχα πολλά χρήματα εκείνη τη στιγμή, οπότε δεν χρειάστηκε καν να σκεφτώ τη λειτουργία. Και όλα τα είδη φόρουμ και ιστότοποι περιέχουν κυριολεκτικά πληροφορίες για όλα τα είδη χαπιών μεγέθυνσης του πέουςείναι αρκετά επικίνδυνο. . .

Πρόβλημα μεγέθους πέους

Έψαξα για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο μεγέθυνσης του πέους και διαπίστωσα ότι μερικοί άνθρωποι γράφουν ότι θα μπορούσαν να κερδίσουν σχεδόν βάρος6 εκχάρη σε ειδικές ασκήσεις. Άρχισα να εξερευνούμαι στο Διαδίκτυο και βρήκα μια σειρά τεχνικών που είναι κατάλληλες για αρχάριους, καθώς και μια σειρά από πιο περίπλοκες μεθόδους για όσους έχουν από καιρό ασχοληθεί με το θέμα.

Οι πιο εξελιγμένες τεχνικές έχουν αναπτυχθεί για όσους έχουν προβλήματα στραβισμού του πέους ή εκσπερμάτωσης. Ευτυχώς, δεν έχω τέτοια προβλήματα. Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω με τις απλούστερες οδηγίες.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, κατάφερα να προσθέσω μέγεθος περίπου 6 εκατοστών στη συσκευή μου σε μόλις 3 μήνες. Ναι, κύριοι, αυτό είναι σωστό! Πριν αρχίσω να ασκώ, το μήκος του πέους μου ήταν λίγο λιγότερο15 εκαλλά τώρα είναι άθικτο17, 5 εκ. . . Και αυτή είναι μια νίκη!

Εμπνευσμένος από τέτοιες επιτυχίες, αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο και να περιγράψω το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε αυτό. Δεν χρειάζεστε καμία εμπειρία για να ξεκινήσετε. Αυτό το πρόγραμμα είναι απολύτως ασφαλές και κατάλληλο για όλους.

Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στον ευκολότερο και ταχύτερο τρόπο για να αυξήσετε το μέγεθος χωρίς να καταφύγετε σε χειρουργικό νυστέρι. Πρώτα απ 'όλα, θα σας πω πώς να μετρήσετε σωστά το πέος. Και μετά θα σας εξηγήσω τις μεθόδους που θα σας επιτρέψουν να έχετε το πιο αποτελεσματικό αποτέλεσμα και να περιγράψω τις εμπειρίες μου σε αυτόν τον τομέα.

Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζει κάθε άντρας είναι ότι μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας χωρίς χειρουργική επέμβαση και πλαστική χειρουργική επέμβαση. Υπάρχει μια ποικιλία εναλλακτικών που λειτουργούν με την ακόλουθη απλή αρχή:

 • τέντωμαοι σπηλαιώδεις ιστοί του φαλλού, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το μέγεθος του οργάνου κατά τη διάρκεια μιας στύσης ·
 • κέρδοςΡοή αίματος που εγγυάται μια ισχυρή στύση.
 • κέρδοςΔυναμικό και ανδρική λίμπιντο για αύξηση της δραστηριότητας στους άνδρες γενικά

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το μέγεθος του πέους σπάνια παίζει βασικό ρόλο στη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα. Αλλά εάν το μέγεθος του οργάνου σας δίνει ψυχολογική δυσφορία και σύμπλοκα, τότε προφανώς τα προβλήματα πρέπει να λυθούν, ώστε να μην φέρει το θέμα στην ψυχογενή ανικανότητα.

Μόνο η χειρουργική επέμβαση μπορεί να υπόσχεται τις μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές αλλαγές στο μέγεθος του πέους. Οι εναλλακτικές μέθοδοι δεν αποφέρουν μεγάλο κέρδος.

Κορίτσι που βλέπει την ανθρώπινη ουρά

Μέτρηση του μήκους του πέους σε φυσιολογική κατάσταση (χωρίς στύση)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι το μήκος αλλάζει συνεχώς στην ανεξέλεγκτη κατάσταση. Κυριολεκτικά κάθε ώρα. Το μέγεθος ενός μη διεγερμένου πέους επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, όπως: Β. Αλλαγές στη θερμοκρασία περιβάλλοντος ή στην ένταση της ροής του αίματος στην πυελική περιοχή. Προτείνω να μετρήσετε το μήκος του ανεξέλεγκτου πέους ως εξής:

 • Σταθείτε ίσια και πάρτε το πέος σας μπροστά σας. (Μην το τεντώσετε, διαφορετικά θα παραποιήσει το αποτέλεσμα της μέτρησης. )
 • Πάρτε μια μεζούρα ή χάρακα με το ελεύθερο χέρι σας και μετρήστε το μήκος του φίλου σας.
 • Γράψτε το αποτέλεσμα σε ένα κομμάτι χαρτί.

Ειδικές ασκήσεις για την αύξηση του αρσενικού οργάνου

Ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε το μήκος και τη διάμετρο του πέους σας είναι μέσω της άσκησης, η οποία καθιστά τα κύτταρα και τους ιστούς του σώματός σας πιο ελαστικά. Η άσκηση βοηθά στη βελτίωση της ροής του αίματος, η οποία σχετίζεται άμεσα με το μέγεθός σας κατά τη διάρκεια μιας στύσης.

Τεχνική Jelqing

Για να μεγεθύνετε αποτελεσματικά το πέος σας και να έχετε ένα αποτέλεσμα που θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχουν μερικές απλές τεχνικές άσκησης που πρέπει να λάβετε υπόψη. Η πιο δημοφιλής τεχνική που έχει εγκριθεί από τους γιατρούς είναι η τεχνική jelqing, η οποία χρησιμοποιήθηκε επίσης από τους Ινδιάνους. Η αρχή της άσκησης είναι παρόμοια με το άρμεγμα με κινήσεις μασάζ.

Τεχνική Jelqing για μεγέθυνση πέους

Αυτή η άσκηση πρέπει να γίνει σε ημι-όρθια θέση. Υπάρχουν δύο επιλογές για αυτήν την άσκηση:

 1. Πρώτα χρειάζεστε λίγονα ζεσταθείΔέρμα, έτσι ώστε το όργανο να γίνει ελαστικό και εύκαμπτο. Στη συνέχεια, το όργανο πρέπει να λιπαίνεται με λιπαντικό και να διεγείρεται σε ημι-ερωτογενή κατάσταση.
 2. Το όργανο είναι κατασκευασμένο με την ίδια αρχή, αλλά χρησιμοποιώντας όλα αυτάφοίνικας. . .

Αρχικά, 30-40 επαναλήψεις θα είναι αρκετές για εσάς, αλλά με την πάροδο του χρόνου ο αριθμός τους μπορεί να αυξηθεί σε 200. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί η κανονικότητα της άσκησης από ένα μήνα ή περισσότερο.

τέντωμα

Για να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι, πρέπει να κάνετε τακτικά μια πολύ απλή άσκηση που περιλαμβάνει το τέντωμα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ζεσταθείτε λίγο το όργανο για να αποφύγετε την καταστροφή των κυττάρων και των ιστών. Είναι πολύ σημαντικό να το θερμάνετε σε σημείο που η στύση δεν παρεμβαίνει στο τέντωμα των σπηλαίων σωμάτων.

Τέντωμα πέους για μεγέθυνση

Πρώτα πρέπει να τραβήξετε το όργανο από το κεφάλι και να το τραβήξετε έξω μπροστά σας. Πρέπει να κρατήσετε το πέος σε επιμήκη κατάσταση για περίπου 15 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια χαλαρώστε τη λαβή και δώστε λίγο στο όργανο ένα σπάσιμο. Η ίδια αρχή ισχύει όταν τεντώνετε το όργανο προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά και επαναλαμβάνετε την άσκηση σε κύκλο. Εάν δεν έχετε πόνο, τότε κάνετε την άσκηση σωστά.

Αναστολή φορτίων

Υπάρχει μια άλλη τεχνική. Αυτό επιτρέπει την αναστολή βαρών για αύξηση του μεγέθους του φαλλού χωρίς φάρμακα και γιατρούς. Πρέπει να είναι σαφές ότι αυτή η μέθοδος είναι τραυματική και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή όταν εκτελείται. Η ουσία της μεθόδου είναι να τεντώσετε τα σπηλαιώδη σώματα του πέους σας με βάρος.

Αυτή η άσκηση μπορεί να γίνει ως εξής:

 • Ζεσταίνετε το πέος με ένα απαλό μασάζ.
 • Βάλτε γύψο κοντά στο κεφάλι του πέους όπου είναι τοποθετημένο το άκρο.
 • κρεμώντας μικρά βάρη στην κορυφή
 • Πρέπει να διατηρήσετε αυτήν τη θέση για τουλάχιστον 25 λεπτά για να ξεκινήσετε.
κρεμαστά βάρη για μεγέθυνση πέους

Είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το κεφάλι του πέους δεν αισθάνεται πόνο και μούδιασμα κατά την άσκηση, διαφορετικά θα μπορούσατε να τραυματίσετε τον εαυτό σας. Πρώτα πρέπει να επιλέξετε το ελάχιστο βάρος του φορτίου και να αυξήσετε σταδιακά το βάρος και τη διάρκεια της άσκησης με την πάροδο του χρόνου.

Μετρήστε την περιφέρεια (πάχος) του πέους σε όρθια κατάσταση

Μπορείτε να μετρήσετε το πάχος του πέους με μεζούρα ή με νήμα (τότε απλώς μετρήστε το νήμα με χάρακα). Οι αριθμοί που λαμβάνονται κατά τη μέτρηση του πάχους του πέους είναι πολύ διαφορετικοί για πολλούς ανθρώπους καθώς ο καθένας μετρά διαφορετικά.

 • Μόλις αποφασίσετε για ένα νήμα, βεβαιωθείτε ότι δεν έχει ραγάδες.
 • Τυλίξτε απαλά την ταινία ή το κορδόνι μία φορά γύρω από το παχύτερο τμήμα του όρθιου πέους.
 • Σημειώστε πού συναντώνται τα άκρα της κορδέλας. Αυτός είναι ο αριθμός που θα εγγραφεί. Εάν χρησιμοποιείτε ένα νήμα, σημειώστε όπου το άκρο του νήματος συναντά το υπόλοιπο νήμα, τεντώστε το και χρησιμοποιήστε ένα χάρακα για να μετρήσετε την απόσταση από το σημάδι μέχρι το τέλος.
 • Καταγράψτε τις μετρήσεις σας.
 • Η μέση περιφέρεια του πέους είναι 11, 4 έως 12, 9 εκατοστά.

Οι φιλοι! Εάν τα αποτελέσματά σας είναι κάτω του μέσου όρου, μην κρεμάστε τη μύτη σας. Το πιο ενδιαφέρον και χρήσιμο είναι μπροστά σας!

με λιπαντικό για μεγέθυνση του πέους

Χρήση συσκευών μεγέθυνσης του πέους

Εάν υπάρχει ένα αποτέλεσμα κατά την εκτέλεση διαφόρων ασκήσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε για ένα εφάπαξ και γρήγορο αποτέλεσμα, κάθε άνθρωπος μπορεί να χρησιμοποιήσει ειδικό εξοπλισμό και εργαλεία. Φυσικά, είναι αδύνατο να αναπτυχθεί ένα νέο όργανο, αλλά είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε νέες αισθήσεις αυξάνοντας τις παραμέτρους του πέους.

Συμβουλές για τη διεύρυνση του πέους

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εξαρτημάτων που όχι μόνο αυξάνουν το συνολικό μέγεθος του πέους αλλά και βοηθούν στην ενίσχυση της στύσης. Τα ακροφύσια μπορούν να είναι είτε ανοιχτά είτε κλειστά. Οι κλειστές άκρες του πέους χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν το μήκος του φαλλού.

Εξαρτήματα μεγέθυνσης πέους

Είναι καλύτερο εάν ένα τέτοιο ακροφύσιο είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτο υλικό, σιλικόνη ή λατέξ. Η μέγιστη μεγέθυνση του πέους με τη βοήθεια ενός τέτοιου ακροφυσίου μπορεί να είναι 10 cm. Επίσης, ένα τέτοιο ακροφύσιο θα μειώσει την ευαισθησία της κεφαλής του πέους σας, η οποία με τη σειρά της θα παρατείνει τη σεξουαλική επαφή και θα λύσει το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

αντλία

Αυτή η συσκευή είναι, στην πραγματικότητα, μια συνηθισμένη αντλία. Η αρχή της λειτουργίας της αντλίας εγγυάται αύξηση της ισχύος και βελτίωση της ποιότητας ζωής. Ωστόσο, το κύριο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι ότι βοηθά έναν άνδρα να πάρει στύση ακόμη και με στυτική δυσλειτουργία.

Αντλίες μεγέθυνσης πέους

Η αντλία κενού χρησιμοποιείται ως εξής:

 • Το πέος λιπαίνεται με κρέμα και εισάγεται στον κύλινδρο της αντλίας.
 • Ο αέρας αντλείται εντελώς από τον κύλινδρο, πιέζοντας έτσι το όργανο.
 • Η πίεση αυξάνει τη ροή του αίματος, η οποία αυξάνει το πάχος του πέους.
 • Το ενσωματωμένο μανόμετρο ρυθμίζει την πίεση.
 • Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την αντλία λίγο πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Το αποτέλεσμα της δράσης μιας τέτοιας αντλίας είναι προσωρινό, οπότε χρησιμοποιείται συχνά ως βοήθημα από άντρες με μικρό πέος.

Επέκταση

Η επέκταση είναι μια ειδική σχεδίαση. που στερεώνεται δίπλα στο γεννητικό όργανο και αυξάνει το μέγεθός του. Η αρχή της λειτουργίας της συσκευής είναι το τέντωμα των ιστών του πέους. Λόγω αυτής της έντασης, οι ιστοί των σπηλαίων σωμάτων αρχίζουν να διαιρούνται και να μεγαλώνουν.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι επέκτασης - ζώνες. Κενό και βρόχο. Τα πιο αποτελεσματικά θεωρούνται συσκευές ζωνών και κενού. Συνιστάται να το χρησιμοποιείτε για αρκετές ώρες κάθε μέρα. Μόλις το όργανο συνηθίσει την ένταση, σφίξτε τη συσκευή σε μια νέα ένταση.

Μέτρηση του μήκους του πέους σε όρθια κατάσταση

πώς να μετρήσετε σωστά το πέος σας

Το αγχωτικό μήκος είναι πιο σημαντικό καθώς αυτό είναι που ανησυχούν οι περισσότεροι άντρες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξυπνήσει πλήρως πριν από τη μέτρηση. Για παράδειγμα, δείτε λίγο καυτό πορνό. Ενθουσιασμένος? Εξοχος. Τώρα παίρνουμε μεζούρα ή χάρακα, το μετράμε και το γράφουμε ξανά.

 1. Τοποθετήστε ένα χάρακα ή μεζούρα στη βάση του όρθιου πέους σας, ακριβώς στην αρχή της ηβικής περιοχής σας.
 2. Πιέστε αργά όσο περισσότερο μπορείτε στο ηβικό οστό έως ότου είναι ενάντια στο οστό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν υπάρχει πολύ λίπος στην κοιλιά. Αλλά μην το παρακάνετε!
 3. Μετρήστε από τη βάση μέχρι το τέλος της κεφαλής.
 4. Το μέσο μήκος του πέους είναι 13, 9 έως 16 εκατοστά.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε την ίδια συσκευή μέτρησης που χρησιμοποιήθηκε για τη μέτρηση του μη διεγερμένου πέους. Αυτό δίνει τα πιο ακριβή αποτελέσματα.

Μασάζ διεύρυνσης πέους

Ένας άλλος αποτελεσματικός και αποτελεσματικός τρόπος μεγέθυνσης του πέους είναι ένα ειδικό μασάζ, το οποίο εγγυάται όχι μόνο αύξηση του μεγέθους του οργάνου, αλλά και αύξηση των σεξουαλικών λειτουργιών ενός άνδρα. Κάντε το μασάζ σωστά ως εξής:

 • Πριν από τη διαδικασία, ζεστάνετε το όργανο με ένα ζεστό πανί ή πετσέτα.
 • Ζεσταίνετε το όργανο πολλές φορές στη σειρά.
 • Χρησιμοποιήστε μια τεντώνοντας και χαϊδεύοντας κίνηση για να κάνετε μασάζ στον άξονα του πέους.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές για μασάζ στο πέος και όλες οι τεχνικές μπορούν να προβληθούν στο Διαδίκτυο. Το πιο σημαντικό είναι να βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία είναι τακτική και δεν προκαλεί πόνο και δυσφορία. Το μασάζ βελτιώνει την τοπική κυκλοφορία του αίματος και αποτρέπει τη στασιμότητα στο σώμα.

Μασάζ για την ανάπτυξη του πέους

Ενδείξεις για τη διαδικασία

Αργά ή γρήγορα κάθε άνθρωπος αναρωτιέται πώς να αυξήσει το πάχος του πέους. Αλλά πραγματικά, μια τέτοια διαδικασία απαιτείται από ένα πολύ μικρό ποσοστό ανδρών. Σε άλλες περιπτώσεις, η πάχυνση του πέους είναι αποκλειστικά η επιθυμία του άνδρα.

Υπάρχει ένα πρότυπο μεγέθους που θεωρείται ο κανόνας. Ένα κανονικό πέος έχει μήκος περίπου 6 ίντσες και περιφέρεια οκτώ ίντσες. Επιτρέπεται σφάλμα τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω. Το Micropenis θεωρείται δείκτης μήκους 8 cm και μικρότερος όταν είναι όρθιος. Αυτό το μέγεθος ανδρικότητας απαιτεί ήδη παρέμβαση και διορθώσεις.

Μικροπενία σε έναν άνδρα

Η πάχυνση του πέους είναι συνήθως πιο δύσκολη από την αλλαγή του μήκους του με χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, προς το παρόν υπάρχουν αρκετές μέθοδοι αύξησης της διαμέτρου του πέους. Η χρήση τους θα βοηθήσει στην αύξηση του όγκου του πέους τόσο στο σπίτι όσο και υπό την επίβλεψη ειδικών.

Η αύξηση του πάχους του πέους γίνεται με διάφορες μεθόδους. Εμφανίζεται σε άντρες με χαμηλή ανδρική ηλικία και θέλουν να καταλάβουν πώς να αυξήσουν το πάχος του πέους. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι με παρατεταμένη εφησυχία με τη χρήση μικρών διαμέτρων, είναι δυνατόν να μειωθεί ο όγκος του πέους.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τρόποι αύξησης του πάχους του πέους.

Λιπαντικά

Με ειδικά τοπικά προϊόντα - λιπαντικά - μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος γρήγορα και αποτελεσματικά. Η επίδραση του λιπαντικού βασίζεται στα φυσικά συστατικά της σύνθεσης, με τη βοήθεια των οποίων επεκτείνονται οι ιστοί του πέους. Επιπλέον, ορισμένα λιπαντικά περιέχουν ορμόνες, επομένως χρησιμοποιούνται καλύτερα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Υπάρχουν 3 τύποι λιπαντικών:

 1. Αλοιφή γρήγορης δράσης- Μετά τη χρήση, το πέος διογκώνεται κατά μερικά εκατοστά, αλλά αυτή η αλοιφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο πριν από τη σεξουαλική επαφή.
 2. Πηκτές μεγέθυνσης Φαλλού- Αυτά τα φάρμακα πρέπει να χρησιμοποιούνται για αρκετούς μήνες για να έχουν μακροπρόθεσμη σωρευτική επίδραση.
 3. Βοηθητικές αλοιφές- Χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές ή ασκήσεις.
Πηκτώματα και αλοιφές για μεγέθυνση του πέους

Η χρήση τέτοιων λιπαντικών είναι απολύτως ασφαλής και ένας μη τραυματικός τρόπος μεγέθυνσης του πέους. Ωστόσο, πριν τη χρησιμοποιήσετε, είναι πολύ σημαντικό να εξοικειωθείτε με τις αντενδείξεις και τις παρενέργειες.

Τζελκίνγκ

Η τεχνική jelqing υπήρχε από τα αρχαία χρόνια - χρησιμοποιήθηκε από τους Ρωμαίους και τους Έλληνες και ήταν διαδεδομένη στα ανατολικά. Η αρχή βασίζεται στο γεγονός ότι το πέος είναι corpus cavernosum, που σημαίνει ότι μπορεί να διευρυνθεί μέσω τακτικής διέγερσης.

Η τεχνική jelqing είναι παρόμοια με τον αυνανισμό, αλλά απαιτεί προετοιμασία και μια ειδική προσέγγιση:

 1. Προετοιμάστε ένα ζεστό, υγρό περιβάλλον. Ένα ζεστό μπάνιο είναι καλύτερο.
 2. Λιπάνετε το πέος με λιπαντικό ή ειδική κρέμα.
 3. Κάντε μασάζ στο όργανο για εύκολη στύση.
 4. Κάντε ένα σφιχτό δαχτυλίδι από τον αντίχειρά σας.
 5. Τραβήξτε το πέος όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς εμφανείς οδυνηρές αισθήσεις.

Πρέπει να επαναλάβετε την άσκηση δέκα έως δεκαπέντε φορές την ημέρα, αυξάνοντας σταδιακά το ποσό.

Να θυμάστε ότι εάν παρατηρήσετε δυσάρεστες παρενέργειες - πόνος, ερεθισμός, δυσφορία στην περιοχή της βουβωνικής χώρας, η τεχνική πρέπει να σταματήσει.

Χάπια και συμπληρώματα διεύρυνσης πέους

Μπορείτε επίσης να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι με τη βοήθεια φαρμάκων, τα οποία μπορεί να είναι είτε συνθετικά είτε φυσικά. Τις περισσότερες φορές, η αρχή της δράσης αυτών των φαρμάκων είναι η επιτάχυνση της ροής του αίματος και η αύξηση της ροής του αίματος στο πέος.

Το πιο δημοφιλές φάρμακο διεύρυνσης φαλλού σήμερα είναι ένα κινεζικό χάπι που βασίζεται στο φυσικό κινέζικο ginseng. Το Ginseng ενισχύει την αντοχή του σώματος, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος. Τα συμπληρώματα διατροφής είναι φαρμακευτικά προϊόντα που παρασκευάζονται από φυτικά συστατικά που πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους. Ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής περιέχει τα ακόλουθα συστατικά:

 1. Σιτέλαιο- Αυτό το προϊόν περιέχει ψευδάργυρο και σελήνιο, τα οποία είναι απαραίτητα για το σώμα και αποτελούν τα δομικά στοιχεία για τη σύνθεση της τεστοστερόνης.
 2. Βιταμίνη Ε.- μια πολύ σημαντική ουσία που είναι υπεύθυνη για τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων στο σώμα, καθώς και για την αύξηση της δραστικότητας και της λίμπιντο ενός ατόμου.
 3. Σπόροι κολοκύθαςΕίναι ένας αναντικατάστατος ρυθμιστής της αναπαραγωγικής λειτουργίας στους άνδρες.
Προϊόντα μεγέθυνσης πέους

Μέθοδοι αλλαγής του πάχους

Υπάρχουν πολλές από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους μεγέθυνσης του πέους. Μερικά από αυτά απαιτούν ιατρική παρακολούθηση, ενώ άλλα, αντίθετα, πραγματοποιούνται ανεξάρτητα στο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης υπάρχουν αρκετές βασικές διαδικασίες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των οποίων είναι δυνατό να αυξηθεί σημαντικά η περιφέρεια του πέους:

 • Lipofilling;
 • Μεταμόσχευση μυϊκού ιστού
 • Επιχείρηση Perovik;
 • Εμφύτευση μπαλών.

Υπάρχουν επίσης διάφοροι τρόποι αύξησης της διαμέτρου του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση:

 • Μασάζ;
 • Τέντωμα του πέους με μια επέκταση?
 • τη χρήση αντλίας κενού ·
 • Χρήση χαπιών
 • τη χρήση διαφόρων τύπων αλοιφών και πηκτωμάτων.

Αυτές οι τεχνικές μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να αυξήσετε τον όγκο του πέους και να αυξήσετε την ευαισθησία του.

Λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους

Σήμερα, η παραδοσιακή ιατρική είναι μια αποθήκη φαρμάκων και συνταγών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με άλλες τεχνικές μεγέθυνσης του πέους. Διάφορα βότανα και προϊόντα μελισσών έχουν αποδειχθεί πολύ καλά.

Βότανα

Δίνοντας προσοχή στη σύνθεση των συμπληρωμάτων διατροφής μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε για τα βότανα που έχουν ευεργετικά αποτελέσματα. Οι γιατροί έχουν απομονώσει τα ακόλουθα φυτά για να διευρύνουν το πέος:

 1. ΕπιδημίαΕίναι κορεάτης ανθρακωρύχος που βοηθά στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και επηρεάζει το μέγεθος του αρσενικού γεννητικού οργάνου. Η κύρια ουσία σε αυτό το βότανο είναι το icariin, το οποίο διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και προάγει τις στύσεις.
 2. τζίνσενγκΕίναι ένα αποδεδειγμένο προϊόν που αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος ακόμα και μετά την πρώτη χρήση.
 3. Ευρυκόμα μακρύφυλλοΕίναι μαλαισιανό ginseng, το οποίο επίσης επεκτείνει τα κύτταρα του πέους και επιταχύνει την τοπική ροή αίματος. Επιπλέον, αυτό το φυτό αυξάνει τον όγκο του σπέρματος και τη λίμπιντο στους άνδρες.
Βότανα για μεγέθυνση του πέους

Με σόδα

Πολλοί άνδρες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της χρήσης τακτικής σόδας ψησίματος για τη διεύρυνση του πέους. Η κύρια προϋπόθεση για ασφαλή διαδικασία είναι η σωστή χρήση σόδας σύμφωνα με μια λαϊκή συνταγή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για λουτρά πέους. Ο ερεθισμός των ιστών οδηγεί σε κυτταρική διαίρεση και διεύρυνση του πέους, αλλά το κύριο πράγμα δεν είναι να το παρακάνετε με αυτήν τη θεραπεία.

Συνταγή μελιού

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους μεγέθυνσης του πέους είναι η χρήση μελιού. Αυτή η μέθοδος έχει εγκριθεί από ουρολόγους και ανδρολόγους. Πρέπει να εφαρμόζεται σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα:

 • Το μέλι και το νερό αναμιγνύονται και χρησιμοποιούνται εσωτερικά σε τακτική βάση.
 • Τα καρύδια προστίθενται στο μέλι και καταναλώνονται με άδειο στομάχι, ένα κουτάλι κάθε πρωί.
 • Προσθέστε φουντούκια και ροδαλά ισχία στο μέλι, ψιλοκόψτε και χτυπήστε σε μια μάζα με 1-2 κουταλιές της σούπας την ημέρα.
Συνταγές με μέλι για μεγέθυνση του πέους

Τεχνικές εργασίας

Έχουμε συγκεντρώσει τις πιο κοινές μεθόδους που υπόσχονται να αυξήσουν την αρρενωπότητα και ανακαλύψαμε εάν λειτουργούν πραγματικά.

Ο κύριος τρόπος για να αυξήσετε το μήκος και τη διάμετρο του πέους είναι μέσω ασκήσεων που καθιστούν τα κύτταρα και τους ιστούς του οργάνου πιο ελαστικά και ελαστικά. Η άσκηση βοηθά επίσης στη βελτίωση της τοπικής ροής του αίματος και, όπως γνωρίζετε, το μέγεθος του φαλλού σχετίζεται άμεσα με τη ροή του αίματος στον φαλλό κατά τη διάρκεια μιας στύσης.

Πολλοί άνδρες αναρωτιούνται πώς να αυξήσουν το πάχος του πέους χρησιμοποιώντας ασκήσεις jelqing; Αυτό είναι κάτι παραπάνω από εύκολο. Ακολουθούν δύο ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να έχετε καλά αποτελέσματα.

 1. Πριν ξεκινήσετε την πρώτη άσκηση, το πέος πρέπει να ζεσταθεί έτσι ώστε τα σπηλαιώδη σώματα να γίνουν πιο ελαστικά. Μπορείτε να το θερμάνετε με ένα ζεστό (όχι ζεστό! ) Θερμαινόμενο μαξιλάρι ή με μια σακούλα ζεστό αλάτι ή δημητριακά. Εφαρμόζοντας ελαφρά χωρίς να πατήσετε, πρέπει να ζεστάνετε την αξιοπρέπεια και να συνεχίσετε με το μασάζ. Είναι απαραίτητο να φέρετε το πέος σε μια ελαφριά στύση και να το λιπαίνετε ελεύθερα με λιπαντικό ή ειδικό τζελ για μεγέθυνση για να έχετε μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Αρπάζουμε το πέος με το δείκτη και τον αντίχειρα και βγάζουμε ένα δαχτυλίδι από αυτό. Τραβάμε το χέρι μας στο κεφάλι μας και σταματάμε στο δρόμο εκεί. Στερεώνουμε το πέος σε τεντωμένη κατάσταση και καθυστερούμε για 7-10 δευτερόλεπτα. Αφαιρούμε το χέρι. Επομένως, πρέπει να κάνετε 20 επαναλήψεις. Όταν η στύση γίνει ισχυρή, μπορείτε να σταματήσετε την άσκηση. Μόλις γίνει πιο αδύναμο, προχωρήστε.
 2. Η επόμενη άσκηση για τη διεύρυνση του πέους θα πρέπει να γίνει με την παλάμη του χεριού σας. Πρέπει να κρατά το πέος από τη βάση και να το πιέζει αρκετά σταθερά για 10 δευτερόλεπτα. Εάν η παλάμη δεν καλύπτει πλήρως το πέος, τυλίγουμε το προεξέχον μήκος με το άλλο χέρι. Κατά τη συμπίεση, πρέπει να τραβήξετε το πέος πάνω και κάτω και αριστερά προς τα δεξιά. Πρέπει να πιέσετε έτσι ώστε οι αισθήσεις να είναι στα πρόθυρα του πόνου. Η άσκηση δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται περισσότερες από 10 φορές.

Με το τζελ θα έχετε το αποτέλεσμα δύο φορές πιο γρήγορα. Οι ασκήσεις Jelqing, μαζί με τα συστατικά της γέλης, βελτιώνουν τη ροή του αίματος στο σπήλαιο του σώματος και το υαλουρονικό οξύ διαπερνά τους ιστούς του πέους και αναπληρώνει τον όγκο, προκαλώντας μια γρήγορη και ορατή αύξηση.

Εάν το κάνετε αυτό κάθε μέρα, μπορείτε να αυξήσετε το μήκος του πέους σας κατά 2 cm σε ένα μόνο μήνα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Εάν χρησιμοποιείτε ειδικές γέλες και αλοιφές για να μεγεθύνετε το πέος, το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Τρόφιμα μεγέθυνσης πέους

Το κλειδί για την καλή υγεία και την ομαλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος είναι η σωστή διατροφή. Για να μεγεθύνετε το πέος σας φυσικά, πρέπει να προσθέσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα ακόλουθα τρόφιμα στη διατροφή σας:

 • Καρπούζι - Τα συστατικά του καρπουζιού επιταχύνουν τη ροή του αίματος και τη ροή του αίματος στο πέος.
 • Τροφές με πρωτεΐνες - Η πρωτεΐνη είναι υπεύθυνη για τα συνολικά επίπεδα τεστοστερόνης και την ανάπτυξη των μυών.
 • Τα καρύδια είναι πηγή βιταμινών καθώς και ουσιών που αυξάνουν τη σύνθεση τεστοστερόνης.
 • Τα θαλασσινά είναι ένα φυσικό αφροδισιακό και μια εξαιρετική πηγή ψευδαργύρου.
 • Πράσινα - ειδικά σπανάκι, μαϊντανό, σέλινο, τα οποία αυξάνουν επίσης τα επίπεδα τεστοστερόνης και προάγουν τη γενική υγεία.

Οφέλη της φυτικής θεραπείας

 • Τα βότανα συχνά δεν είναι δύσκολο να βρεθούν, πωλούνται σχεδόν σε κάθε φαρμακείο. Και για όσους ζουν στο χωριό, είναι ακόμα πιο εύκολο. Μπορείτε να συλλέξετε τα απαραίτητα βότανα σε κάθε λιβάδι ή χωράφι δωρεάν.
 • Όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά για την παραδοσιακή ιατρική θεωρούν ότι η θεραπεία με βότανα είναι ακίνδυνη. Η φυτική ιατρική είναι ο ασφαλέστερος τρόπος μεγέθυνσης του ανδρικού αναπαραγωγικού οργάνου.
 • Μια γρήγορη άνοδος στο πέος για όσους πίνουν τσάι από βότανα δεν θα λειτουργήσει. Αλλά θα έχετε μόνιμο αποτέλεσμα.

Μην ξεχάσετε τον αυνανισμό

Εκτός από τον τρόπο να απολαύσετε και να χαλαρώσετε, ο αυνανισμός είναι μια ειδική άσκηση που χρησιμοποιείται για να τεντώσει το μήκος του πέους. Για να μεγεθύνετε το πέος σας θα χρειαστείτε:

 • Μια κρέμα ή λάδι εφαρμόζεται στο πέος για λίπανση.
 • Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του μασάζ ζεσταίνουν τον ιστό.
 • ένας άντρας πρέπει να επιτύχει τη μέγιστη στύση.
 • Με δύο δάχτυλα πρέπει να σχηματίσετε ένα δαχτυλίδι που, με λίγη πίεση, σας επιτρέπει να κάνετε κινήσεις από κάτω προς τα πάνω.
 • Η διαδικασία πρέπει απαραίτητα να τελειώσει με την εκσπερμάτωση και την πλήρη σεξουαλική απελευθέρωση.

Εάν ένας άντρας δεν ξυπνά, έχοντας έναν σύντροφο ή κοιτάζοντας ερωτικές εικόνες μπορεί να τον βοηθήσει με αυτήν τη διαδικασία. Ο αυνανισμός πρέπει να γίνεται τακτικά και να μην υποκαθιστά την πλήρη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα. Μπορεί να προκαλέσει μόνο ευχάριστες αισθήσεις, δυσφορία και πόνο - αυτός είναι ένας λόγος για να σταματήσετε να ενεργείτε.