Πώς να μεγεθύνετε ένα αρσενικό πέος με σόδα και είναι πραγματικό

Ποιες εξωτικές μέθοδοι μεγέθυνσης του αρσενικού σεξουαλικού οργάνου δεν είναι θρυλικές μεταξύ των ανθρώπων! Ένα από αυτά είναι η διεύρυνση του πέους με σόδα. Πολλοί άντρες ονειρεύονται να μάθουν πώς η σόδα επηρεάζει τη μεγέθυνση του πέους - ένα προϊόν κοστίζει μια δεκάρα, είναι σε κάθε κουζίνα.

Οι υποστηρικτές της διεύρυνσης του πέους με σόδα ψησίματος γράφουν για διάφορες χρήσεις: πόσιμο διάλυμα σόδας νερού. Μπάνια για το πέος με σόδα τσαγιού. Σφουγγάρισμα; Μάσκες πέους από σόδα, μέλι και γάλα.

Σας ενθαρρύνουμε να μάθετε πώς λειτουργεί.

Γιατί πίνουν σόδα;

Ορισμένες ευεργετικές ιδιότητες αποδίδονται στη σόδα. Για παράδειγμα, στην παραδοσιακή ιατρική, οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι η κατανάλωση όξινου ανθρακικού νατρίου διαλυμένου σε νερό βοηθά να απαλλαγούμε από την καούρα. Στην πραγματικότητα, τα άτομα με υψηλή οξύτητα στο στομάχι επιβεβαιώνουν: υπάρχει ένα αποτέλεσμα.

Αλλά όλα δεν είναι ξεκάθαρα εδώ. Παρά την προσωρινή ανακούφιση από την καούρα, η κατανάλωση σόδας σκοτώνει ευεργετικά βακτήρια που ζουν στο στομάχι και διαταράσσει σημαντικά την ισορροπία οξέος-βάσης του γαστρεντερικού σωλήνα. Είναι δύσκολο να υποστηριχθεί ότι οι γαστρεντερικές διαταραχές αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο.

Η αλκαλοποίηση του σώματος που συμβαίνει ως αποτέλεσμα της έκθεσης σε όξινο ανθρακικό νάτριο ενέχει τον κίνδυνο ορμονικής ανισορροπίας λόγω αλλαγών στη σύνθεση του αίματος και του λεμφικού υγρού. Ως εκ τούτου, όλες οι συστάσεις για τη μαγειρική σόδα για την προώθηση της υγείας είναι απλώς πληροφορίες για σκέψη.

Υπάρχει η άποψη ότι η κατανάλωση της σύνθεσης θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των μυκητιάσεων (αποικίες μυκήτων) που έχουν επιλέξει το δέρμα των ποδιών. Λένε ότι από μέσα, μέσω του αίματος, η σόδα καταπολεμά τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς και διαταράσσει τη ζωτική τους δραστηριότητα. Αλλά αν όλα ήταν τόσο απλά, η ασθένεια που υπέφεραν πολλοί άνθρωποι θα είχε από καιρό υποχωρήσει και τα ακριβά φάρμακα για τον μύκητα θα είχαν εξαφανιστεί από τα φαρμακεία.

Διάλυμα σόδας για μεγέθυνση του πέους

Λιγότερα απόβλητα, περισσότερο πέος

Υπάρχει μια συνταγή για τη διεύρυνση του πέους ενός άνδρα με σόδα και τη συστηματική χρήση του σε αυτό. Η δραστική αρχή της ουσίας έγκειται στη θετική της επίδραση στα εσωτερικά όργανα. Όταν ένας άντρας πάσχει από ασθένειες που σχετίζονται με σκωρία του σώματος, το πέος του δεν είναι πλήρως γεμάτο με αίμα και ως εκ τούτου δεν φτάνει στο μέγιστο του μέγεθος όταν είναι όρθιο.

Εάν μια μεγάλη κοιλιά κρύβει το μήκος της ανδρικής ηλικίας, το όξινο ανθρακικό νάτριο υπόσχεται να λύσει το πρόβλημα εξαλείφοντας τις τοξίνες και το υπερβολικό βάρος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μαγειρική σόδα για να αφαιρέσετε τις τοξίνες και να μειώσετε το βάρος:

 • Πάρτε ¼ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα κάθε πρωί και βράδυ, αλλά όχι με άδειο στομάχι για να αποφύγετε το έλκος ή τη γαστρίτιδα.
 • Με την πάροδο του χρόνου, μεταφέρετε την ποσότητα της ουσίας που απορροφάται σε μια κουταλιά της σούπας. Ορισμένες πηγές ισχυρίζονται ότι είναι επίσης ωφέλιμο να αραιώσετε ένα κουταλάκι του γλυκού του προϊόντος σε ένα ποτήρι νερό για τον καθαρισμό του σώματος και τη λήψη του με άδειο στομάχι.

Συνιστάται ο συνδυασμός της μεθόδου με την πρόσληψη συμπληρωμάτων διατροφής για την ενίσχυση της υγείας των ανδρών. Τα συμπληρώματα διατροφής διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της βουβωνικής χώρας, έχουν ευεργετική επίδραση στον προστάτη και αυξάνουν την ισχύ. Λόγω της αυξημένης πλήρωσης του πέους με στυτικό αίμα, αυξάνεται σε μέγεθος, πράγμα που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται.

Η μέθοδος δεν επαληθεύεται εμπειρικά και, όπως οποιαδήποτε άλλη λαϊκή συνταγή, δεν καταγράφεται σε επίσημες πηγές.

Ποιος δεν πρέπει να παίρνει μαγειρική σόδα σε εσωτερικούς χώρους

Ακολουθήστε μια σειρά συστάσεων για να αποφύγετε αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία:

 • Δεν μπορείτε να πάρετε σόδα σε άτομα με ασθένειες του στομάχου και των εντέρων. Γαστρίτιδα, έλκη, παγκρεατίτιδα είναι αντενδείξεις σε αυτήν τη μέθοδο.
 • Απαγορεύεται η κατανάλωση σόδας για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, καθώς υπάρχει κίνδυνος επιβλαβών επιδράσεων στα κύτταρα του αίματος.
 • Οι ογκολογικές ασθένειες είναι ασυμβίβαστες με τη χρήση όξινου ανθρακικού νατρίου στο εσωτερικό, επειδή ως αποτέλεσμα της διαδικασίας, το αίμα αραιώνεται και υπάρχει ο κίνδυνος τα αλλοιωμένα κύτταρα να εξαπλωθούν σε όλα τα όργανα του σώματος.
 • Το ξηρό, ευαίσθητο δέρμα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και φλεγμονή.

Αυξήστε την εξωτερική χρήση σόδας

Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων ενδιαφέρεται για το αν είναι ρεαλιστικό να μεγεθύνετε το πέος με σόδα με τη χρήση αλοιφής μελιού. Βρήκαμε δύο δημοφιλείς συνταγές.

Τρίψτε στο δέρμα

Το βούτυρο από σόδα με νερό παχιάς υφής χωρίς σβώλους τρίβεται για 10 λεπτά τρεις φορές την ημέρα. Το εργαλείο χρησιμοποιείται μόνο του ή σε συνδυασμό με ασκήσεις, κρεμώντας ένα φορτίο ή προπόνηση με μια επέκταση. Η διαδικασία πιστεύεται ότι αυξάνει τη ροή του αίματος και επιταχύνει την ανάπτυξη που προκαλείται από την άσκηση. Προσέξτε να μην καταστρέψετε την επένδυση του κεφαλιού.

Μάσκα με μέλι

Η αλοιφή μελιού παρασκευάζεται από 25 γραμμάρια. Σόδα και μια μεγάλη κουταλιά απορριμμάτων μελισσών. Οι κριτικές δείχνουν ότι το τρίψιμο αυξάνει τη λίμπιντο και επιμηκύνει τη σεξουαλική επαφή. Οι πιθανότητες είναι, τα μέταλλα και οι βιολογικά δραστικές ουσίες κάνουν πραγματικά μια στύση ισχυρότερη καθώς αυξάνουν τη ροή του αίματος και το μεταβολισμό στους ιστούς.

Θυμηθείτε ότι το μέλι είναι το ισχυρότερο αλλεργιογόνο. Επομένως, εάν είστε επιρρεπείς σε αλλεργικές αντιδράσεις, τότε δεν μπορείτε να φτιάξετε μάσκα μελιού για το πέος.

Στην πραγματικότητα, εάν τα αποτελέσματα του μελιού αυξάνουν τους ζωντανούς ιστούς, οι γυναίκες δεν θα μπορούσαν να περάσουν κάτω από το μαχαίρι από τις χιλιάδες για να διευρύνουν το στήθος και αυτή είναι η πιο δημοφιλής πλαστική χειρουργική στον κόσμο. Αποδεικνύεται ότι η απάντηση στο ερώτημα αν είναι δυνατόν να διευρυνθεί το πέος με μαγειρική σόδα είναι όχι.

Αισθητικοί και οπαδοί αυτοεξυπηρέτησης είναι εξοικειωμένοι με το πώς λειτουργούν το μέλι και η σόδα. Μια αλοιφή σκόνης ψησίματος μελιού μαλακώνει το δέρμα και αισθάνεται άνετα. Το μέλι είναι ένα σύνθετο προϊόν που περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και βιολογικά δραστικές ουσίες, και ως εκ τούτου περιλαμβάνεται στη σύνθεση των καλλυντικών μασκών. Τα περιτυλίγματα μελιού ασκούνται από τους λάτρεις των περιποιήσεων ομορφιάς, αλλά κανένα από αυτά δεν το κάνει για να αυξήσει τον όγκο οποιουδήποτε συγκεκριμένου μέρους του σώματος.

Μέλι για μεγέθυνση του πέους

Λοσιόν (συμπίεση)

Θα πρέπει να προετοιμαστεί μια λύση. Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και ανακατέψτε σε μισό φλιτζάνι ζεστό νερό. Βάλτε έναν επίδεσμο ή γάζα στο διάλυμα, αφήστε το να μουλιάσει και στη συνέχεια σπρώξτε απαλά. Ο ιστός πρέπει να είναι αρκετά μακρύς ώστε να τυλίγει το πέος σε διάφορα στρώματα.

Οι συγγραφείς αυτής της συνταγής ισχυρίζονται ότι η διαδικασία πρέπει να πραγματοποιηθεί για τουλάχιστον ένα μήνα, διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν θα έρθει. Εάν θέλετε, προσθέστε μια σταγόνα αιθέριο έλαιο σε ένα ποτήρι νερό για εφέ αρωματοθεραπείας (χαλάρωσης). Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, πρέπει να βρεθείτε σε οριζόντια θέση και στη συνέχεια να ξεκουραστείτε για 10 λεπτά.

λούτρο

Το σόδα κάνει το ανδρικό σας πιο ελαστικό. Σε ένα ποτήρι νερό πρέπει να πάρετε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα και χαμηλώστε το πέος στην προκύπτουσα σύνθεση για 15-20 λεπτά. Οι κριτικές δείχνουν ότι οι άνδρες που χρησιμοποιούν το φάρμακο επιτυγχάνουν μια σταθερή στύση πριν κάνουν έρωτα, αν και δεν παρατηρείται ισχυρή ανάπτυξη.

σφουγγάρισμα

Για να κάνετε μια απλή απολέπιση με βάση το όξινο ανθρακικό νάτριο, συνιστάται να υγραίνεται το όργανο και μετά να τρίβεται η σκόνη στην επιφάνεια με απαλές κυκλικές κινήσεις. Το αίμα αρχίζει να ρέει έντονα στους ιστούς, οπότε ο καθαρισμός διεγείρει μια στύση και, σύμφωνα με τους συγγραφείς της συνταγής, διευρύνει ελαφρώς το πέος. Μερικές συνταγές περιγράφουν τον τρόπο εφαρμογής της μαγειρικής σόδας με γάλα.

 • Ερεθισμός, βλάβη, εξάνθημα στον φαλλό
 • αλλεργική δερματίτιδα, κνίδωση
 • παθολογικές διεργασίες στο πέος που προκαλούνται από σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, σακχαρώδη διαβήτη κ. λπ.
 • Παραβίαση της ισορροπίας οξέος-βάσης του σώματος.
 • ατομική δυσανεξία

Γιατροί για τη διεύρυνση του πέους με σόδα

Στην επίσημη ιατρική, δεν υπάρχουν καταχωρημένες πληροφορίες σχετικά με τη διεύρυνση του πέους ή οποιουδήποτε άλλου μέρους του σώματος με σόδα. Το όξινο ανθρακικό νάτριο δεν αναφέρεται σε καμία ιατρική αναφορά ως μέσο προώθησης της διεύρυνσης των ανθρώπινων οργάνων.

Για ποιους άλλους σκοπούς χρησιμοποιούν οι άντρες σόδα;

Δεν υπάρχει καμία έγκυρη πηγή που να δείχνει πώς η μαγειρική σόδα επηρεάζει την αλλαγή στο μέγεθος του φαλλού. Οι συγγραφείς των άρθρων σχετικά με τη διεύρυνση του πέους με σόδα αναφέρουν μόνο τις βοηθητικές του ικανότητες. Μερικοί άνθρωποι συμβουλεύουν τη χρήση αυτής της ουσίας για να μαλακώσουν τους ιστούς του πέους πριν ασκηθούν με κρεμάστρα ή επέκταση.

Οι κρύσταλλοι όξινου ανθρακικού νατρίου μπορούν να βλάψουν τη βλεννογόνο μεμβράνη, να διαβρώσουν ή να προκαλέσουν αλλεργίες. Έτσι, εάν αποφασίσετε να ελέγξετε τη δική σας εμπειρία σχετικά με το εάν είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος με μαγειρική σόδα, υπάρχει ο κίνδυνος να πάρετε πληγές και να αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε το σεξ για λίγο.

Το Διαδίκτυο συνιστά να τρίβετε σε μαγειρική σόδα πριν από το jelqing. Ωστόσο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ειδικά αναπτυγμένες κρέμες. Για παράδειγμα, μερικές από τις κρέμες τροφοδοτούν οξυγόνο στους ιστούς και αυξάνουν τη ροή του αίματος, κάνοντας το όργανο να φαίνεται μεγαλύτερο όταν είναι όρθιο. Επιπλέον, η κρέμα ανακουφίζει από την κόπωση μετά την προπόνηση με μια επέκταση και αποτρέπει εν μέρει την εμφάνιση συμπτωμάτων υπερβολικής προπόνησης, τα οποία παρατηρούνται συχνά σε αρχάριους. Εάν ένας άντρας βλάψει κατά λάθος το δέρμα του πέους, η κρέμα θα τον βοηθήσει να ανακάμψει γρηγορότερα.

Όταν το jelqing, το προϊόν είναι κατάλληλο ως λιπαντικό και επιταχύνει την έναρξη των αποτελεσμάτων της προπόνησης. Είναι αλήθεια ότι η επίδραση αυτού του μασάζ στην ανάπτυξη του φαλλού, που διατηρήθηκε για μας από την αρχαιότητα από τους αρχαίους Άραβες, πρέπει να περιμένει 2-3 χρόνια. Ωστόσο, σε αντίθεση με τη μαγειρική σόδα, το μασάζ έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Σύγχρονη ενσάρκωση των αρχαίων μεθόδων

Οι γέροι προσπάθησαν επίσης να ξεγελάσουν τη φύση και να προσθέσουν μερικές επιπλέον ίντσες στο αιτιώδες μέρος. Για το σκοπό αυτό ένα φορτίο συνδέθηκε με το όργανο, συχνά για τελετουργικούς σκοπούς - το μέλος επεκτάθηκε προσωρινά. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε αγόρια που ετοιμάζονταν να γίνουν ιερείς.

Σήμερα η κρεμάστρα εφαρμόζεται επίσης, αλλά με ειδικό εξοπλισμό - κρεμάστρες ρούχων. Με μια τέτοια κρεμάστρα, το βάρος του φορτίου υπολογίζεται με ακρίβεια, και το εναιώρημα προσαρτάται σε ένα συγκολλητικό συγκράτησης κενού, και επιπλέον, προσαρτάται στο σώμα με ένα λουράκι.

Η κρεμάστρα είναι μια εναλλακτική λύση για την επέκταση, αλλά η τελευταία απαιτεί ρύθμιση της έντασης και η κρεμάστρα δεν απαιτεί σχεδόν καμία παρέμβαση του χρήστη στη διαδικασία. Ένας άντρας χρειάζεται απλώς να αλλάζει τα βάρη σύμφωνα με τις οδηγίες από καιρό σε καιρό.

Η επέκταση και το φορείο λειτουργούν με την ίδια αρχή με τους ηλικιωμένους - το συνεχές τέντωμα ενός μέρους του σώματος οδηγεί σε ανάπτυξη μήκους και πάχους λόγω της αυξημένης κυτταρικής διαίρεσης. Σε αντίθεση με τη σόδα, η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Ελπίζουμε να έχουμε απαντήσει στο ερώτημα εάν η μαγειρική σόδα βοηθά πραγματικά να προσθέσει μήκος και όγκο στο αρσενικό γεννητικό όργανο.

Εάν έχετε απορίες, ρωτήστε τις στο φόρουμ διεύρυνσης πέους. Οι χρήστες μοιράζονται τις εμπειρίες τους εκεί, γράφουν κριτικές - υπάρχει μια έντονη συζήτηση για το θέμα.

Πώς να μεγεθύνετε ένα αρσενικό πέος με μαγειρική σόδα

Πολλοί άντρες δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους τους και έτσι προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να μεγεθύνουν το πέος τους. Για να γίνει αυτό, οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου σεξ χρησιμοποιούν μια ποικιλία συνταγών και μεθόδων, μερικές από τις οποίες είναι επικίνδυνες για την υγεία και οδηγούν στην ανάπτυξη ανίατων παθολογιών. Μεταξύ των συνταγών της παραδοσιακής ιατρικής, μπορείτε να βρείτε τέτοια μέσα που κατασκευάζονται από απλά και προσιτά συστατικά, αλλά ταυτόχρονα έχουν υψηλή απόδοση και είναι απολύτως ασφαλή. Ένα από αυτά είναι η σόδα. Αυτό το προϊόν είναι σε κάθε σπίτι και το κόστος του είναι δεκάρα. Πριν χρησιμοποιήσετε σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τις σημαντικές πτυχές και τους κανόνες για τη χρήση αυτής της ουσίας.

Μαγειρική σόδα για την ανάπτυξη του πέους

Είναι η μαγειρική σόδα αποτελεσματική για τη διεύρυνση του πέους;

Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για το ερώτημα εάν είναι δυνατόν να διευρυνθεί το πέος με τη βοήθεια σόδας. Είναι λογικό να απαντήσω σε αυτό μόνο αφού αναλύσουμε τη σύνθεση αυτού του προϊόντος.

Η σόδα χρησιμοποιείται ευρέως στις παραδοσιακές συνταγές ιατρικής επειδή είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την καταπολέμηση της φλεγμονής και των επιβλαβών μικροοργανισμών. Μην νομίζετε ότι το πέος θα αναπτυχθεί αλματωδώς χρησιμοποιώντας αυτήν την ουσία. Μελέτες έχουν δείξει ότι η μαγειρική σόδα αυξάνει την αποτελεσματικότητά της κατά τη χρήση άλλων μεθόδων, δηλαδή, συνιστάται η χρήση της ως βοηθητικού στοιχείου.

Πώς μεγεθύνετε το πέος σας με μαγειρική σόδα; Η ικανότητα αλλαγής του μεγέθους του πέους οφείλεται στο γεγονός ότι η ουσία μπορεί ελεύθερα να διεισδύσει στους ιστούς και λόγω της μοναδικής δράσης της, αραιώνει το αίμα. Αυτή η λειτουργία καθιστά τη σκόνη αναντικατάστατη - διευρύνει ενεργά το πέος. Η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα δεν εμφανίζει φυσιολογικά αποτελέσματα εάν δεν ασκείτε ή χρησιμοποιείτε ειδικό εξοπλισμό.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η ουσία προστατεύει αξιοσημείωτα το πέος από τραυματισμό και διάφορες επιπλοκές. Ορισμένες ασκήσεις μπορούν να αυξήσουν την πιθανότητα θρόμβων αίματος, αλλά λόγω της μοναδικής σύνθεσής της, η μαγειρική σόδα μπορεί να αραιώσει το αίμα, εμποδίζοντας τη δημιουργία θρόμβων αίματος.

Αποτελεσματικότητα της σόδας για την ανάπτυξη του πέους

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μεγεθύνετε το πέος με μαγειρική σόδα, ο καθένας με ατομικά οφέλη και ιδιότητες. Ο καθένας επιλέγει ανεξάρτητα έναν συγκεκριμένο τύπο και είναι ακόμη καλύτερο να τον συνδυάσετε, αλλά το κύριο πράγμα δεν είναι να παρακάνετε τις καθορισμένες δόσεις. Όσοι ξέρουν πώς να μεγεθύνουν το πέος με σόδα ισχυρίζονται ότι ο φαλλός μεγαλώνει περίπου 1-2 εκατοστά. Γενικά, αυτή η σκόνη χρησιμοποιείται στις ακόλουθες μορφές:

 • χρησιμοποιείται μέσα
 • χρησιμοποιείται ως το κύριο συστατικό για την αλοιφή.
 • είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή δίσκων.

Είναι καλύτερα να βλέπετε οπτικά τα πάντα σχετικά με τη διεύρυνση του πέους με σόδα - το βίντεο δείχνει τις κύριες πτυχές αυτής της διαδικασίας και μιλά για τους βασικούς κανόνες:

Χρήσιμες ιδιότητες σόδας

Για όσους δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους τους, πρέπει να μάθετε πώς να μεγεθύνετε το αρσενικό πέος με τη βοήθεια σόδας, καθώς είναι μια από τις ευκολότερες και φθηνότερες μεθόδους που θα πρέπει να ξοδέψετε ελάχιστη προσπάθεια και οικονομική για την εφαρμογή πόρων.

Μερικοί δεν γνωρίζουν καν τις ευεργετικές ιδιότητες της σόδας, πιστεύοντας ότι χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το ψήσιμο. Πράγματι, οι φαρμακευτικές ιδιότητες αυτού του προϊόντος είναι θρυλικές. Το υλικό βοηθά στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • ανακουφίζει από την παχυσαρκία
 • εξαλείφει τα εγκαύματα.
 • ασχολείται με την καούρα?
 • επιταχύνει το μεταβολισμό.
 • ομαλοποιεί την οξύτητα στο στομάχι.
 • χρησιμοποιείται για καλλυντικούς σκοπούς.
 • ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος.
 • Με τη βοήθεια της σόδας, το πέος διευρύνεται.

Η διεύρυνση του πέους συμβαίνει λόγω της επίδρασης της σκόνης στο κυκλοφορικό σύστημα. Όλοι γνωρίζουν ότι μια στύση παρατηρείται όταν το πέος και τα δομικά του στοιχεία γεμίζουν με αίμα. Η σόδα βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος, η οποία προκαλεί αύξηση του μεγέθους των σπηλαίων και των σπόγγων.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας;

Ο άνθρωπος στο κρεβάτι

Η σόδα χρησιμοποιείται σε παραδοσιακές φαρμακευτικές συνταγές

Πριν χρησιμοποιήσετε σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας, πρέπει να λάβετε υπόψη μερικούς πολύ σημαντικούς κανόνες για τη χρήση αυτής της ουσίας. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος είναι το μασάζ. Για να έχετε γρήγορα και με ασφάλεια ένα θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να κάνετε την άσκηση σωστά, διαφορετικά το ευαίσθητο δέρμα του φαλλού μπορεί να υποστεί ζημιά. Η διαδικασία αποτελείται από διάφορες φάσεις:

 1. Προετοιμασία. Πριν χρησιμοποιήσετε σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι, πρέπει να προετοιμάσετε το όργανο έτσι ώστε το δέρμα να γίνει ελαστικό και να αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πάρετε μια πετσέτα - είναι προτιμότερο να προτιμάτε την πιο μαλακή έκδοση. Στη συνέχεια, πρέπει να το βρέξετε με ζεστό νερό και να το τυλίξετε γύρω από το πέος, να το αφήσετε για 2-3 λεπτά. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται αρκετές φορές - τουλάχιστον 3.
 2. Μασάζ. Δεν γνωρίζουν όλοι πώς να διευρύνουν το πέος με σόδα μέσω μασάζ, ο κύριος σκοπός του οποίου είναι να τεντώσει το όργανο. Μεταξύ των προσεγγίσεων, θα πρέπει να διασφαλίσετε μια υψηλής ποιότητας αποκατάσταση της σωστής ροής του αίματος χρησιμοποιώντας απαλές και απαλές κινήσεις. Όταν το πέος τεντώνεται, ένας μεγάλος όγκος μάζας αίματος εισέρχεται σε αυτό. Στη συνέχεια κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλες τις φλέβες χάρη σε ένα απαλό μασάζ. Η σόδα πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας κατά τη διάρκεια του μασάζ. Για να το κάνετε αυτό, απλώς πάρτε μια πρέζα της ουσίας στα χέρια σας και κυριολεκτικά την κολλήσετε στην επιφάνεια του πέους. Η διαδικασία είναι παρόμοια με την εφαρμογή καθαρισμού.
 3. Αποκατάσταση. Αφού ολοκληρωθούν οι ασκήσεις για τη μεγέθυνση του πέους με μαγειρική σόδα, θα πρέπει να αποκατασταθεί η φυσιολογική λειτουργία του σώματος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε.

Οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση σόδας για βελτίωση της διάθεσης και χαλάρωση πριν από τη διεύρυνση του πέους. Συχνά, τα προβλήματα με την αναπαραγωγική υγεία έχουν ψυχολογικό χαρακτήρα, οπότε για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα πρέπει να προσαρμόσετε σωστά.

Οι σεξολόγοι υποστηρίζουν ότι οι άνδρες πρέπει να «φαντασιωθούν» για τις ίντσες που λείπουν στο κεφάλι τους, ώστε να μπορούν να απαλλαγούν από τα συγκροτήματα γρήγορα.

Λοσιόν σόδας

Για να φτιάξετε ένα διάλυμα σόδας, πρέπει να πάρετε 2 κουταλιές της σούπας. Κουταλιά της σούπας της ουσίας και ανακατέψτε καλά σε 100-150 ml ζεστού νερού. Στο προκύπτον διάλυμα, υγράνετε γάζα ή μια μικρή πετσέτα και βάλτε αυτή τη συμπίεση στην περιοχή του βουβωνού. Το μέγεθος του ιστού πρέπει να είναι τέτοιο ώστε το πέος να μπορεί να τυλίγεται πλήρως.

Η διεύρυνση του πέους με σόδα ψησίματος με λοσιόν γίνεται καθημερινά για 30 ημέρες. Μια διαδικασία δεν παράγει αποτελέσματα, πρέπει μόνο να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο σε μαθήματα. Για να αυξήσετε τα αποτελέσματα και τα ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, μπορείτε να προσθέσετε λίγο αιθέριο έλαιο στο μείγμα. Το λάδι από cyparil, κάρδαμο ή οποιοδήποτε άλλο φυτό με "αρσενικό" άρωμα είναι ιδανικό για αυτούς τους σκοπούς. Το άρωμα των αιθέριων ελαίων σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τα πιεστικά προβλήματα και η απαλή υφή θα σας βοηθήσει να ζεσταθεί το σώμα και να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος. Μετά τη διαδικασία, θα χρειαστεί να ξαπλώσετε για λίγο, αλλά είναι ακόμη καλύτερο να κοιμηθείτε για να ενοποιήσετε το αποτέλεσμα.

Η μαγειρική σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της διεύρυνσης του πέους. Έχει θετική επίδραση στο εσωτερικό περιβάλλον του σώματος και βοηθά στη ρύθμιση της λειτουργίας σημαντικών οργάνων και συστημάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μικρό μέγεθος οφείλεται στην παρουσία συννοσηρών συνθηκών για τις οποίες ο άνδρας μπορεί να μην γνωρίζει καν. Οδηγούν σε επιδείνωση της ποιότητας της στύσης ή ακόμη και προκαλούν ανικανότητα. Η χρήση της ουσίας ελευθερώνει το σώμα από τοξίνες και τοξίνες που μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνες παθολογίες.

Διάλυμα σόδας για ανάπτυξη πέους

Πριν χρησιμοποιήσετε την ουσία, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό - ένας ειδικευμένος γιατρός θα σας πει πώς να μεγεθύνετε το πέος σας χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα και να το κάνετε με ασφάλεια και το συντομότερο δυνατό.

Πρέπει να ξεκινήσετε σε μικρές δόσεις - το ένα τέταρτο του κουταλιού του γλυκού δύο φορές την ημέρα. Αυτό συμβαίνει μεταξύ των γευμάτων. Με την πάροδο του χρόνου, η δοσολογία αυξάνεται σε 1 κουταλιά της σούπας. Κουτάλι για λήψη.

Για την πρόληψη διαφόρων ασθενειών και προβλημάτων με το πεπτικό σύστημα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα διάλυμα σόδας - 1 κουταλάκι του γλυκού προστίθεται σε 150 ml νερού. Ένα κουτάλι σκόνης. Πρέπει να πιείτε το φάρμακο το πρωί πριν το φαγητό.

Φυσικά, η άμεση χρήση σόδας δεν θα αλλάξει το μέγεθος του πέους, αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχει θετική επίδραση στην υγεία και την ψυχο-συναισθηματική κατάσταση ενός άνδρα.

Συχνά, τα λουτρά χρησιμοποιούνται για να διευρύνουν το πέος με σόδα - οι κριτικές δείχνουν ότι αυτή η διαδικασία έχει υψηλό ποσοστό αποτελεσματικότητας. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να προσθέσετε 100 γραμμάρια της ουσίας ανά λίτρο νερού. Με βάση αυτήν την αναλογία, ο όγκος του μπάνιου μπορεί να ρυθμιστεί, δεν χρειάζεται να κάνετε το νερό πολύ ζεστό, η βέλτιστη επιλογή θα ήταν 40-50 μοίρες. Είναι πολύ σημαντικό να χαλαρώσετε στο μπάνιο, να μην προκαλεί δυσφορία και, κυρίως, να έχετε οδυνηρές αισθήσεις. Για αυτό, το σώμα δεν πρέπει να υποστεί ζημιά.

Σόδα για μεγέθυνση του πέους

Η διαδικασία δείχνει τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα λίγο πριν από τις ασκήσεις, και στη συνέχεια το λουτρό ομαλοποιεί τη ροή του αίματος στο πέος και χαλαρώνει τους ιστούς του. Η διάρκεια της διαδικασίας είναι περίπου 15 λεπτά. Είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε αυτούς τους χειρισμούς όσο το δυνατόν συχνότερα μέσα σε ένα μήνα, αλλά όχι περισσότερο από δύο φορές την ημέρα. Οι άνδρες που ρωτήθηκαν ομόφωνα δήλωσαν ότι η σόδα είναι μια πολύ αξιόπιστη και ασφαλής ουσία για την αύξηση της «αξιοπρέπειας» των ανδρών που δεν προκάλεσε επιπλοκές κατά τη διάρκεια της πορείας.

Κανόνες ασφαλείας

Το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα είναι πολύ ευαίσθητο σε διάφορες αρνητικές εκδηλώσεις, επομένως πρέπει να προστατεύεται από παθογόνους παράγοντες του περιβάλλοντος και του εσωτερικού περιβάλλοντος. Παρά τις θετικές ιδιότητες του προϊόντος, αυτή η μέθοδος μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Για να μην συμβεί αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε έναν αριθμό κανόνων που θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την υγεία σας σε τάξη. Αυτό περιλαμβάνει τις ακόλουθες πτυχές:

 • Εάν έχει προγραμματιστεί εσωτερική χρήση, τότε πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, ειδικά εάν υπάρχουν ασθένειες του πεπτικού συστήματος. Εάν το στομάχι είναι όξινο, η τακτική χρήση του φαρμάκου σε μεγάλες ποσότητες οδηγεί στην ανάπτυξη γαστρίτιδας ή ακόμη και έλκους.
 • Πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, ώστε να αποκλείσει την παρουσία ατομικής δυσανεξίας σε αυτό το προϊόν.
 • Με μια ασθένεια όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, είναι προτιμότερο να μην το χρησιμοποιείτε σε καμία μορφή, καθώς η δράση των δραστικών συστατικών του έχει ακριβή επίδραση στα κυκλοφορικά σώματα.
 • Απαγορεύεται εάν ένας άντρας έχει διαγνωστεί με κακοήθη σχηματισμό, διότι μετά από αρκετές δόσεις της ουσίας, το αίμα γίνεται πιο υγρό, με αποτέλεσμα τα καρκινικά κύτταρα να εξαπλώνονται ταχύτερα στο σώμα.
 • Θα πρέπει να αρνηθείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο εάν έχετε χαμηλό οξύ στομάχου, καθώς έχει σοβαρές συνέπειες.
 • Μερικοί άνδρες έχουν αυξημένη ευαισθησία στο δέρμα - το δέρμα γίνεται πιο ξηρό. Αυτό οδηγεί σε σοβαρό ερεθισμό ή ακόμη και φλεγμονώδη διαδικασία, η οποία είναι ιδιαίτερα απαράδεκτη στο αναπαραγωγικό σύστημα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν τηρηθούν οι καθιερωμένοι κανόνες. Με όλες τις μεθόδους μεγέθυνσης του πέους, η κανονικότητα έχει μεγάλη σημασία. Εάν χρησιμοποιείτε μια αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο κάθε μέρα, σίγουρα θα λειτουργήσει και θα προσθέσει μερικές ίντσες στο πέος.

Αντενδείξεις

Η χρήση της σύνθεσης έχει έναν αριθμό αντενδείξεων που πρέπει να ληφθούν υπόψη, ειδικά παρουσία ορισμένων παθολογιών ή χρόνιων παθήσεων. Αυτές οι αντενδείξεις περιλαμβάνουν:

 • Βλάβη στο δέρμα, εξανθήματα
 • ατομική δυσανεξία στην ουσία ·
 • Παραμόρφωση οργάνων ως αποτέλεσμα παθολογικής διαδικασίας (σε αυτήν την περίπτωση είναι αδύνατο να γίνει χωρίς να συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό).

Παρουσία των παραπάνω παραγόντων, η ουσία δεν μπορεί να ληφθεί εξωτερικά και εσωτερικά, και στην τελευταία περίπτωση, αυτές οι αντενδείξεις περιλαμβάνουν αρκετά περισσότερα:

 • χρόνια γαστρίτιδα ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια που οδηγεί σε αλλαγή στην οξύτητα του στομάχου.
 • αλλεργική αντίδραση;
 • ελκωτικοί σχηματισμοί.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση προϊόντος που έχει λήξει. Ως εκ τούτου, πρέπει να ελεγχθεί προτού διευρυνθεί το πέος με σόδα. Επιπλέον, πρέπει να αρνηθείτε να το χρησιμοποιήσετε, ακόμη και αν το προϊόν έχει φυσιολογική διάρκεια ζωής, αλλά η σκόνη έχει αλλάξει το χρώμα της σε κίτρινο, έχει κάποια μυρωδιά ή κάποια άλλη απόκλιση από τον κανόνα.

Τώρα ξέρετε πώς η σόδα επηρεάζει τη διεύρυνση του πέους. Για να επιτύχετε ένα θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να ακολουθείτε όλους τους κανόνες και τις συστάσεις και να εκτελείτε τακτικά διαδικασίες.