Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Το πρόβλημα του μικρού μεγέθους του πέους ανησυχεί πολλούς άντρες. Επιπλέον, στις περισσότερες περιπτώσεις, όλες αυτές οι εμπειρίες δεν έχουν καμία πραγματική δικαιολογία αλλά είναι το αποτέλεσμα των δικών τους συγκροτημάτων. Ωστόσο, εάν το πρόβλημα παραμένει, υπάρχουν λύσεις. Μπορείτε να επηρεάσετε τις παραμέτρους λειτουργικά ή ανεξάρτητα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας μόνοι σας - έχουμε δημιουργήσει οικονομικούς και εύκολους τρόπους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι οι άντρες. Το κύριο πράγμα εδώ είναι να τηρείτε όλες τις συστάσεις, ώστε να μην βλάψετε.

Ένας άντρας μετρά το μήκος του πέους του

Η σχέση μεταξύ του μεγέθους του πέους και της ποιότητας του σεξ

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με διαφημίσεις που υπόσχονται να αυξήσουν την ανδρική σας ζωή και τώρα αυτή η τάση είναι μόδα. Οι κλινικές προσφέρουν μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις και πολλοί άνδρες έχουν σκεφτεί αυτήν τη διαδικασία τουλάχιστον μία φορά. Αναρωτήθηκαν όμως αν μια τέτοια αλλαγή θα τους βοηθούσε πραγματικά στο κρεβάτι με οποιονδήποτε τρόπο;

Οι επιστήμονες έχουν βρει τα βέλτιστα μεγέθη πέους, τα οποία θεωρούνται φυσιολογικά και δεν απαιτούν χειρουργική επέμβαση. Αυτό το εύρος περιλαμβάνει οφέλη από 12 έως 20 εκατοστά. Στη συνέχεια, οι μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους στο σπίτι δεν μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, αρκεί απλώς να βελτιωθεί η τεχνική του σεξ για να είναι στην κορυφή. Ωστόσο, πρώτα ας μάθουμε από ποιο μέγεθος εξαρτώνται τα γεννητικά όργανα.

Τι καθορίζει το μέγεθος του πέους;

Ο σχηματισμός της αρρενωπότητας συμβαίνει κατά την εφηβεία, τότε το μέγεθος του πέους σε κατάσταση διέγερσης εξαρτάται από το επίπεδο των ανδρικών ορμονών στο σώμα. Έτσι, όταν η ποσότητα των ορμονών είναι μεγάλη, το πέος μπορεί να φτάσει τα 10-30 cm κατά τη διάρκεια μιας στύσης. Εάν η ποσότητα των αρσενικών ορμονών που παράγονται είναι μικρή, το μέγεθος μπορεί να περιοριστεί σε 14 cm, που είναι κάτι μικροπένι, που χρησιμοποιείται όταν το μέγεθος δεν υπερβαίνει τα 10 cm κατά την διέγερση. Τέτοια μεγέθη σχετίζονται είτε με χαμηλά επίπεδα ορμονών στο σώμα είτε με κληρονομική νόσο του ενδοκρινικού συστήματος. Ωστόσο, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το μέσο μέγεθος πέους για στύση είναι έξι έως επτά ίντσες.

Μέγεθος πέους

Το μεγάλο πέος επηρεάζει το σεξ;

Εκείνη τη στιγμή, οι επιστήμονες κατάφεραν επίσης να πραγματοποιήσουν μια μελέτη και, όπως αποδείχθηκε, ένα επιμήκη πέος δεν αποτελεί εγγύηση για βελτιωμένη συμπεριφορά στο κρεβάτι. Ακόμα και σε γενικές γραμμές, τα μεγάλα μεγέθη δεν επηρεάζουν καθόλου την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής. Μια γυναίκα δεν θα βιώσει έναν αξέχαστο οργασμό εάν ο σύντροφός της αυξήσει την αξιοπρέπεια της. Η εμπειρία και η ικανότητα χρήσης των γεννητικών οργάνων σας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο εδώ. Επομένως, πρέπει να απορρίψετε τα σύμπλοκά σας και να εργαστείτε σε δεξιότητες και όχι σε μέγεθος.

Μέθοδοι για τη διεύρυνση του πέους στο σπίτι

Πριν προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες μεθόδους, ας μάθουμε πρώτα για όλα τα οφέλη της ανεξάρτητης έκθεσης:

 • Διαθεσιμότητα - Τέτοιες μέθοδοι δεν απαιτούν μεγάλη οικονομική επένδυση λόγω της ευκολίας χρήσης των διαθέσιμων εργαλείων. Σε αντίθεση με τα ίδια ναρκωτικά που μπορεί να κοστίσει έναν άνθρωπο εκατοντάδες δολάρια, αν όχι περισσότερα?
 • Απλότητα - Δεν απαιτούνται ειδικές δεξιότητες για την εκτέλεση αυτών των διαδικασιών μόνοι σας. Για να γίνει αυτό, αρκεί να μελετήσετε ολόκληρη την ακολουθία ενεργειών και να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες.
 • Ευκολία - το κύριο πλεονέκτημα, κατά τη γνώμη μας, είναι ότι ένα άτομο δεν χρειάζεται να δημιουργήσει ειδικές συνθήκες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τεχνικές οπουδήποτε, οποτεδήποτε.
 • Ασφάλεια - υπάρχει εάν ακολουθείτε αυστηρά όλες τις συστάσεις χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που παρατίθενται. Εάν τηρηθούν όλοι οι κανόνες, τότε η υγεία ενός άνδρα προστατεύεται πλήρως.

Ένα μεγάλο μειονέκτημα του «κτιρίου» του σπιτιού είναι η μακρά αναμονή για αποτελέσματα. Εδώ πρέπει να δείξετε υπομονή και επιμονή.

Παρά την απλότητά του, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε πρώτα έναν γιατρό.

Ασκήσεις πέους

Διεύρυνση πέους

Υπάρχουν ειδικές ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους στο σπίτι, χάρη στις οποίες μπορείτε να επηρεάσετε όχι μόνο το μήκος του πέους, αλλά και το πάχος του. Αυτό συμβαίνει επειδή η φυσική διέγερση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Η ροή του αίματος στους ιστούς αυξάνεται σημαντικά, ως αποτέλεσμα της οποίας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά εισέρχονται στα κύτταρα και το πέος διογκώνεται.

Ακολουθούν τρεις απλές ασκήσεις για αυτήν την προπόνηση:

 • Πιάστε το κεφάλι στα χέρια σας και τραβήξτε το προς τα πίσω. Μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα πάνω και προς τα πλάγια. Αφού ξεκολλήσει το στοιχείο, η θέση του πρέπει να καθοριστεί για δέκα δευτερόλεπτα. Κάντε περίπου 10 προσεγγίσεις.
 • Με ολόκληρο το χέρι σας, πιάστε τη βάση του πέους και τραβήξτε το προς τα εμπρός. Κρατήστε το σε αυτή τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα και μετά χαμηλώστε το. Εκτελέστε σε πέντε σετ των 4 δευτερολέπτων.
 • Πιάστε τη διάμετρο του πέους με την παλάμη του χεριού σας και αρχίστε να το λυγίζετε στο πλάι.

Τα σοκ πρέπει να είναι ήπια, δεν πρέπει να υπάρχουν επώδυνες αισθήσεις κατά τη διάρκεια της άσκησης. Εάν αισθανθείτε έντονο πόνο, κάντε ένα διάλειμμα και επαναλάβετε τη διαδικασία, μειώνοντας μόνο τη δύναμη της πρόσκρουσης.

Κάντε μασάζ για να αυξήσετε το μέγεθος

Το μασάζ πέους είναι μια άλλη αποτελεσματική αυτο-εφαρμογή. Ευχάριστα και μασάζ αποτελέσματα στο πέος, παρόμοια με τον αυνανισμό, όχι μόνο επηρεάζουν τις φυσικές παραμέτρους του, αλλά προκαλούν επίσης το ακόλουθο αποτέλεσμα:

 • Όπως και η άσκηση, το μασάζ βελτιώνει τη ροή του αίματος στους ιστούς.
 • Επηρεάζει σημαντικά την αντοχή του σώματος κατά τη σεξουαλική επαφή.
 • ενισχύει μια στύση, την κάνει ελεγχόμενη.
 • μείωση της πιθανότητας πρόωρης εκσπερμάτωσης.
 • θα βελτιώσει την ισχύ.
Μασάζ διεύρυνσης πέους

Υπάρχουν πολλές τεχνικές και είδη μασάζ. Πριν το κάνετε αυτό, αξίζει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό εδώ, ο οποίος θα πρέπει να επιβεβαιώσει την υγιή κατάσταση του οργάνου, καθώς οι επιδράσεις στο μασάζ μπορούν να επιδεινώσουν την ασθένεια που έχει προκύψει. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να ορίσετε κατά μέσο όρο μήκος μεγαλύτερο από πέντε εκατοστά και πλάτος τρία εκατοστά.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα αποτελέσματα εμφανίζονται μόνο μετά από μια κανονική διαδικασία και μετά από μια ορισμένη χρονική περίοδο. Συνιστάται να κάνετε μασάζ κάθε μέρα, τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται σε 5-6 εβδομάδες.

Ως παράδειγμα ενός τέτοιου μασάζ, θα σας πούμε για το jelqing ή το άρμεγμα για να διευρύνετε το ίδιο το πέος. Πριν ξεκινήσετε τη συνεδρία, το όργανο πρέπει να ζεσταθεί ελαφρώς. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο ή απλά χρησιμοποιώντας ένα ζεστό μαντήλι.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνετε ένα τέτοιο μασάζ για το πέος:

 1. Προ-λιπάνετε το πέος σας με φυσικό λιπαντικό χωρίς άρωμα. Στη συνέχεια τυλίξτε το χέρι σας γύρω από τη βάση για να κλείσετε τα δάχτυλά σας. Μετακινήστε το χέρι σας προς το κεφάλι χωρίς να το πιάσετε. Προσπαθήστε να τραβήξετε λίγο το πέος σας. Ξεκινήστε με 50 ανακλήσεις με την πάροδο του χρόνου και αυξήστε τον αριθμό έως 200-220 φορές.
 2. Δεν υπάρχει λίπανση εδώ. Πιάστε το "σώμα" του πέους με την παλάμη του χεριού σας, στερεώστε τη θέση για 10-15 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, τραβήξτε το στο πλάι. Δεν πρέπει να εμφανιστεί πόνος και δυσφορία.

Μπορείτε να βρείτε πολλές θετικές κριτικές για αυτήν τη μέθοδο μεγέθυνσης του πέους στο σπίτι στο Διαδίκτυο. Οι άνδρες παρατηρούν ότι καταφέρνουν να αυξήσουν το αποτέλεσμα κατά μερικές ίντσες, αλλά με κανονικότητα.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με μαγειρική σόδα

Τώρα υπάρχουν πολλές έρευνες στο Διαδίκτυο για το πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με σόδα. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα κοινό κόλπο που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενδιαφέροντος για διάφορους πόρους στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος έχει δικαίωμα ύπαρξης.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της δημοφιλούς μεθόδου είναι η διαθεσιμότητά της, καθώς η σόδα μπορεί να βρεθεί σε κάθε σπίτι. Μόνο εδώ πρέπει να γνωρίζετε πώς να κάνετε σωστά τη διαδικασία. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε πρώτα ένα ζεστό μπάνιο ή ντους για να βελτιώσετε τη ροή του αίματος στο όργανο. Μετά από αυτό, φυτικό έλαιο εφαρμόζεται σε ξηρή επιφάνεια, κατά προτίμηση ελαιόλαδο, καθώς περιέχει πολλές χρήσιμες ουσίες. Απλώνουμε το λάδι σε όλο το μήκος και μετά πασπαλίζουμε με σόδα σε μικρή ποσότητα. Στη συνέχεια, το πέος πρέπει να τρίβεται με σφουγγάρι για λίγα λεπτά. Αφού τελειώσει το μασάζ, ξεπλύνετε τα πάντα με νερό.

Προσοχή! Η σόδα πρέπει να χύνεται προσεκτικά και σε μικρές ποσότητες, ώστε να μην προκαλεί εγκαύματα στο δέρμα.

Η αύξηση των διαστάσεων θα γίνει αισθητή αμέσως, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι το αποτέλεσμα διαρκεί μόνο για δύο ώρες. Επομένως, αυτή η επιλογή δεν είναι κατάλληλη για το μέλλον.

Ειδικά αφέψημα

Στη λίστα των λαϊκών θεραπειών, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τη συμπερίληψη ειδικών βάμματος. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος είναι η λιγότερο δημοφιλής. Ωστόσο, είναι πολύ μάταια, διότι σε αυτούς τους ζωμούς υπάρχουν ειδικά φυτικά συστατικά που έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία του οργάνου. Ωστόσο, αξίζει αμέσως προειδοποίηση ότι τα βάμματα δεν μπορούν να επηρεάσουν άμεσα το μέγεθος, βελτιώνοντας μόνο την κυκλοφορία του αίματος και την ισχύ.

Ως παραδείγματα τέτοιων βάμματος:

 • Θυμάρι - Πάρτε 100 γραμμάρια αλεσμένου θυμαριού και ρίξτε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Αφού κρυώσει ο ζωμός, μπορείτε να το πιείτε. Χωρίστε μόνο το τμήμα σε πρωινή και βραδινή δεξίωση.
 • Σκόρδο - πάρτε 200 γραμμάρια σκόρδου και ρίξτε την ίδια ποσότητα αλκοόλ φαρμακείου σε αυτό. Επιμένουμε σε όλα για δέκα ημέρες. Πάρτε το βάμμα με 20 σταγόνες δύο φορές την ημέρα.

Ανεπιθύμητοι τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Εκτός από όλες αυτές τις μεθόδους, υπάρχουν και άλλοι τρόποι μεγέθυνσης του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση, μόνο η ασφάλειά τους είναι υπό αμφισβήτηση.

Η λήψη φαρμάκων είναι ένας ανεπιθύμητος τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος

Είναι καλύτερα να αρνηθείτε τέτοιες επιλογές, καθώς είναι επικίνδυνες και μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση:

 1. φαρμακευτική αγωγή- Στις περισσότερες περιπτώσεις, τέτοια φάρμακα περιέχουν ορμονικά συστατικά. Η κατάποση ορμονών προκαλεί ορισμένες παρενέργειες που επηρεάζουν τη συνολική υγεία, προκαλώντας τις ακόλουθες ανεπιθύμητες ενέργειες:
  • στυτική δυσλειτουργία
  • μειωμένη παραγωγικότητα
  • Ανάπτυξη παθολογιών.
  • Παραβίαση των αναπαραγωγικών οργάνων
  • Επιδείνωση στην ψυχική κατάσταση
  • Δυσλειτουργία του ήπατος, των νεφρών και του θυρεοειδούς.

  Τέτοια φάρμακα συνιστώνται μόνο στην εφηβεία, όταν το όργανο μόλις σχηματίζεται και μπορεί να επηρεαστεί ορμονικά.

 2. Χρήση φορτίων

  Αυτή η μέθοδος ήρθε σε εμάς από τα δυτικά και εκεί από την Αφρική. Σε μια καυτή ήπειρο, αγόρια σε μερικές φυλές κρεμασμένα με βάρη για να μεγεθύνουν το πέος τους.

  Ξεκινήσαμε επίσης να χρησιμοποιούμε αυτήν τη μέθοδο κάθε φορά που προσθέτουμε το βάρος του φορτίου. Ωστόσο, ένα τέτοιο μέσο μπορεί να επηρεάσει το μήκος, μόνο το πλάτος θα μειωθεί. Όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι το φορτίο μπορεί να τεντώσει μόνο το πέος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το κάνει περισσότερο από τη συνολική μάζα του. Η στυτική δυσλειτουργία εμφανίζεται συχνά ως αποτέλεσμα τέτοιων μεθόδων.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να πω ότι μπορείτε να επηρεάσετε το μέγεθος με τη βοήθεια μιας λειτουργίας. Ο τύπος της χειρουργικής επέμβασης θα εξαρτηθεί από την αιτία του προβλήματος. Εάν πρόκειται για μικροπενία, θα γίνει χειρουργική επέμβαση για την αύξηση της ποσότητας των ανδρικών ορμονών που απελευθερώνονται από τον λιπώδη ιστό του ηβικού οστού. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας άντρας μπορεί να κάνει το πέος του 2 ίντσες μεγαλύτερο. Υπάρχουν και άλλες λειτουργίες, όπως η χρήση επέκτασης. Ωστόσο, η εμπειρία ενός μεγάλου αριθμού ανδρών δείχνει πειστικά ότι είναι δυνατόν να αλλάξετε το μέγεθος της ανδρικής σας ηλικίας σε μια μεγαλύτερη σελίδα στο σπίτι. Αυτό είναι ένα πολύ πραγματικό πράγμα που θα έχει το αποτέλεσμα που θέλετε, αλλά μόνο εάν ακολουθούνται και γίνονται τακτικά όλες οι οδηγίες. Η οπτική μεγέθυνση μπορεί να επιτευχθεί με κοπή. Θα φαίνεται μακρύτερο χωρίς να κρέμεται η ακροποσθία στο κεφάλι σας, πολλές γυναίκες αρέσουν πραγματικά σε αυτήν την αλλαγή.