Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

το μέγεθος του αρσενικού μέλους πώς να αυξηθεί

Σχεδόν όλοι οι άνδρες ανησυχούν για το πρόβλημα της διεύρυνσης του πέους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους τους οποίους η φύση απέκρυψε από το εντυπωσιακό μέγεθος του οργάνου. Το σύμπλεγμα που αναπτύσσεται μέσω ενός μικρού πέους στα ισχυρότερα σεξ διαμορφώνει όχι μόνο τη σεξουαλική αλλά και την καθημερινή ζωή. Αυτοί οι άντρες τείνουν να είναι απρόθυμοι, ανασφαλείς και προσπαθούν να αποφύγουν την επικοινωνία με το αντίθετο φύλο.

Για να είμαστε δίκαιοι, παρατηρούμε ότι μεταξύ των εκπροσώπων του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας υπάρχουν εκείνοι που, ακόμη και με μέσο μέγεθος πέους (από 13 έως 15 cm σε όρθια κατάσταση), αυξάνουν το πέος κατά αρκετά εκατοστά τόσο σε μήκος όσο και σε μήκος θέλω στον τόμο.

Τι μπορούμε να πούμε για τους ιδιοκτήτες μικροπενικών - ονειρεύονται μόνο να βρουν μια μέθοδο που θα αυξήσει το μέγεθος του πέους κατά τουλάχιστον 2-3 εκατοστά! Ευτυχώς, η σύγχρονη ιατρική προσφέρει πολλές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα, τόσο με όσο και χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Ας εξετάσουμε λεπτομερώς τους τρόπους μεγέθυνσης του πέους.

Μέθοδος αντλίας κενού

Η διεύρυνση του πέους με ειδικό κύλινδρο που βελτιώνει την στύση αντλώντας αέρα από τη συσκευή θεωρείται ότι είναι η ευκολότερη και φθηνότερη. Το πέος τοποθετείται σε δομή κενού και πιέζεται σε αντλία που αντλεί αέρα. Ως αποτέλεσμα, ασκείται πίεση στο πέος, το οποίο αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος και εξασφαλίζει σταθερή στύση.

Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, αυτή η μέθοδος διατηρεί το όργανο σε όρθια κατάσταση για μικρό χρονικό διάστημα, προκαλεί επίσης μώλωπες στο πέος και μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη των αιμοφόρων αγγείων. Ως εκ τούτου, η χρήση κενού για μεγέθυνση του πέους είναι δυνατή μόνο μετά από συμβουλή σε ειδικό.

Μέθοδος επέκτασης

Η επέκταση είναι μια ειδική συσκευή που στερεώνει το πέος σε ένα επιμήκη σχήμα, το οποίο αυξάνει το μέγεθός του. Ο σχεδιασμός τέτοιων συσκευών είναι διαφορετικός, αλλά η ουσία του μηχανισμού είναι η ίδια: το πέος στερεώνεται με ειδικούς σφιγκτήρες που σφίγγουν τη σάρκα. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να αυξήσετε το μήκος του πέους κατά 2-3 εκατοστά σε έξι μήνες.

Τρόπος χρήσης φαρμάκων

Θα ήθελα να επισημάνω αμέσως ότι η αποτελεσματικότητα αυτής της τεχνικής δεν έχει επιβεβαιωθεί από έναν γιατρό. Διάφορα συμπληρώματα διατροφής και χάπια για τη διεύρυνση του πέους λειτουργούν με βάση την αρχή της βελτίωσης της στυτικής λειτουργίας του οργάνου, αλλά δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξη του πέους. Φυσικά, το πέος φαίνεται λίγο μεγαλύτερο σε όρθια κατάσταση, αλλά αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με άλλους τρόπους, χωρίς να δηλητηριάσει το σώμα με χάπια αμφίβολης παραγωγής.

Χειρουργική μέθοδος

Η επέμβαση διεύρυνσης πέους θεωρείται η μόνη αποτελεσματική μέθοδος για την προσθήκη μήκους και όγκου στο αρσενικό όργανο. Η ουσία της χειρουργικής επέμβασης είναι η αποκοπή των συγκεκριμένων συνδέσμων που συγκρατούν το πέος στην πυελική περιοχή. Η ένταση της βάσης του πέους μετά την επέμβαση αυτή εξασθενεί, γεγονός που μπορεί να αυξήσει το μήκος του οργάνου κατά 2 έως 4 cm. Με τη βοήθεια της εμφύτευσης λιπώδους ιστού, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον όγκο στο πέος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μια τέτοια επέμβαση δεν πραγματοποιείται σε άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, ογκολογικές και άλλες σοβαρές ασθένειες.

Στο τέλος της συνομιλίας μας, θα ήθελα να σας παρουσιάσω έναν από τους ευκολότερους και πιο προσβάσιμους τρόπους για οποιονδήποτε άντρα να μεγεθύνει οπτικά το πέος. Κάποιος πρέπει απλώς να απαλλαγεί από το υπερβολικό βάρος και η ανδρική σας εμφάνιση θα είναι μεγαλύτερη. Το γεγονός είναι ότι οι πτυχές του λίπους γύρω από το πέος μειώνουν οπτικά το πραγματικό μέγεθος του πέους κατά μερικές ίντσες. Θυμάμαι!

Συμπερασματικά, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η μόνη αποτελεσματική μέθοδος αύξησης του μήκους και του όγκου του πέους είναι μέσω χειρουργικής επέμβασης. Οι υπόλοιπες μέθοδοι βασίζονται στην αρχή της αύξησης της ισχύος και της ανέγερσης. Αν και, για να απαλλαγούμε από τα σύμπλοκα και να βελτιώσουμε τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα, αυτό το αποτέλεσμα είναι αρκετό.