Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας

Αυτό συνέβη ότι το πέος προσελκύει πάντα πραγματικό ενδιαφέρον και συνομιλία σχετικά με τη λειτουργικότητά του, ενώ δόθηκε μεγάλη προσοχή σε ένα ζήτημα όπως το μέγεθος του πέους. Οι περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν ότι το κανονικό μέγεθος του πέους σε όρθια κατάσταση είναι 12 έως 20 cm, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι 13 έως 18 cm.

Διεύρυνση του πέους

Τι επηρεάζει το μέγεθος του πέους

Η κύρια επιρροή ασκείται από τα επίπεδα τεστοστερόνης κατά την εφηβεία ενός νεαρού άνδρα. Εάν αυτή τη στιγμή υπάρχουν υπερβολικές ορμόνες φύλου στο σώμα, τότε το πέος μπορεί να αναμένεται να είναι μεγάλο, είναι πολύ πιθανό ότι το μήκος του θα φτάσει τα 25-30 cm σε όρθια κατάσταση. Όταν το επίπεδο τεστοστερόνης μειώνεται ελαφρώς, το όργανο φτάνει τα 12-14 cm. Κατά μέσο όρο, το μέγεθος του πέους είναι 16 έως 18 cm. Εάν το πέος δεν υπερβαίνει τα 10 cm κατά τη διάρκεια της στύσης, υποδηλώνει χαμηλό επίπεδο τεστοστερόνης στο σώμα και πιθανές ενδοκρινικές διαταραχές που προκαλούνται από κληρονομικές ασθένειες στην πορεία.

Η άποψη ότι θα είναι δύσκολο για μια γυναίκα με σεξουαλικό όργανο στο φυσιολογικό εύρος, δηλαδή, 12-20 cm, να απολαύσει σεξουαλική επαφή είναι σίγουρα λανθασμένη. Σε αυτήν την περίπτωση, το μέγεθος δεν είναι τόσο σημαντικό όσο οι ικανότητες ενός άνδρα και η κατανόηση της γυναικείας φυσιολογίας και η ανάγκη για σεξουαλική αγάπη. Όσον αφορά την εμφάνιση μεγέθυνσης του πέους, αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζεται συνήθως από άνδρες των οποίων το μέγεθος του πέους δεν ταιριάζει εντός του «βέλτιστου» εύρους, δηλαδή μικρότερο από 12 cm.

Οι μέθοδοι αυξάνονται

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αλλάξετε τη μεγέθυνση του πέους: μια μέθοδος χειρουργικής διόρθωσης και μια συντηρητική μέθοδο. Η χειρουργική μέθοδος ή η πλαστική χειρουργική επέμβαση του πέους μπορεί να γίνει ως εξής: Η στερέωση της ταινίας μεταφέρεται από την ηβική άρθρωση στο πέος, ενώ το πέος μπορεί να επιμηκύνεται κατά 1-2 cm. Η επέμβαση διαρκεί 15 λεπτά και η περίοδος αποκατάστασης διαρκεί αρκετές ημέρες. Εμφύτευση προσθετικών πέους. Για να προσαρμόσετε το μέγεθος του πέους, εισάγονται ειδικές προσθέσεις στους ιστούς του. Ωστόσο, με αυτήν την προσέγγιση, το πέος παραμένει σε κατάσταση έντασης όλη την ώρα (ορισμένα μοντέλα παρέχουν χαλάρωση αλλά είναι αρκετά ακριβά). Ένα δίκτυο πολυμερούς (μήτρα) εμφυτεύεται στον υποδόριο ιστό του οργάνου, στον οποίο ο δικός του ιστός αναπτύσσεται σταδιακά. Έτσι, το πάχος του πέους αυξάνεται σε περιφέρεια κατά 1-2 cm.

χειρουργική μεγέθυνση του πέους

Συντηρητική μέθοδος

Με μια επέκταση, μια συσκευή μπορεί να μεγεθύνει το πέος κατά 0, 5 έως 1 cm ετησίως με καθημερινή χρήση. Το ένα άκρο της συσκευής στηρίζεται στην ηβική περιοχή και το άλλο στο κεφάλι του πέους, τεντώνοντας σταδιακά το "σώμα" της.

Αρμεγμα. Το πέος θερμαίνεται κάτω από ζεστό νερό και στη συνέχεια οι κινήσεις «άρμεγμα» γίνονται προς την κατεύθυνση από τη βάση προς το κεφάλι. Η τακτική άσκηση δίνει αύξηση 0, 5 cm ανά έτος.

Με τη βοήθεια της εκκένωσης κενού. Με μια αντλία κενού μπορείτε να τεντώσετε και να μεγεθύνετε τη διάμετρο του πέους έως 1 cm ετησίως.

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση, αλλά είναι εξίσου αποτελεσματικό. Για να κατανοήσετε την ουσία της μεθόδου, πρέπει να γνωρίζετε ότι το όργανο έχει μια σπογγώδη δομή από μέσα. Όταν εμφανίζεται διέγερση, τα κύτταρα του "σφουγγαριού" γεμίζουν με αίμα, προκαλώντας το πέος να ανεβαίνει και να τεταθεί - αυτή είναι μια στύση. Ωστόσο, αυτή η αύξηση περιορίζεται στη μεμβράνη των σπηλαίων σωμάτων, δηλαδή στην tunica albuginea. Αυτή η δομή έχει άμεσο αντίκτυπο στο μέγεθος του πέους. Η νέα διαδικασία συνίσταται στη χρήση μιας ειδικής συσκευής που διαποτίζει τη λευκή μεμβράνη με παρασκευάσματα που την κάνουν πιο μαλακή, η οποία διευκολύνει το τέντωμα των ιστών, η οποία πραγματοποιείται από μια συσκευή κενού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μέθοδος είναι πολύ αποτελεσματική, καθώς επιτρέπει αύξηση μήκους έως 2 cm και κύκλο έως 1, 5 cm μέσα σε ένα μήνα. Πρέπει να σημειωθεί ότι οποιαδήποτε από τις μεθόδους μεγέθυνσης του πέους μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο υπό την επίβλεψη ουρολόγου προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές επιπλοκές.