Εμπειρία χρήσης Gigant

Εμπειρία Henry, Βουδαπέστη, Gigant Gel

Φωτογραφία προϊόντος, εμπειρία εφαρμογής

Η Gigant τράβηξε την προσοχή μου με τη φυσική της σύνθεση: αργινίνη, λάδι σαλιγκαριού, γκουαράνα, ψευδάργυρος. Όλα αυτά τα συστατικά παρέχουν ένα ασφαλές και αποτελεσματικό αποτέλεσμα.

Οι άνδρες που έχουν συχνά σεξουαλικά προβλήματα πριν αγοράσουν ένα τζελ θέλουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του τζελ και τις παρενέργειες. Επισημαίνουν ότι το Gigant Penis Enlargement Gel έχει μια σειρά από θετικές ιδιότητες:

Είναι απόλυτα ανεκτό από τον χρήστη, καθώς έχει μια εντελώς φυσική σύνθεση. Ταιριάζει καλά με τα αλκοολούχα ποτά. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά την 3η ημέρα χρήσης. Το εργαλείο είναι πραγματικά ενεργό.

Είχα ένα μέσο μέγεθος πέους από τότε που ήμουν παιδί. Η σύζυγός μου συχνά αστειεύεται για μένα ότι έχω ένα μικρό παιδί, συχνά ήμουν θυμωμένος και προσβεβλημένος, αλλά δεν το έδειξα. Μια μέρα ήρθα σπίτι και πήγα στο Διαδίκτυο. Στο εργοτάξιο είδα την θαυμάσια κρέμα Gigant. Ο κατασκευαστής εγγυήθηκε αποτελεσματική διεύρυνση του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση. Δεν πίστευα ότι υπήρχε γιατί νόμιζα ότι δεν ήταν ρεαλιστικό να διευρύνουμε το πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση. Αλλά πάντως αποφάσισα να το αγοράσω, ξαφνικά όλα θα πάνε καλά και η γυναίκα μου θα σταματήσει να μου αστειεύεται.

Εξαγορά του Gigant

Πήγα στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή και διάβασα πολλές θετικές κριτικές. Συμπλήρωσα ένα ερωτηματολόγιο και παραγγέλνω ένα τζελ. Μετά την κλήση, ο διευθυντής μου τηλεφώνησε, επιβεβαίωσε την παραγγελία και είπε ότι η παράδοση θα γίνει στο ταχυδρομείο στο τμήμα μου σε λίγες μέρες. Το τζελ ήρθε εγκαίρως.

Επισκόπηση προϊόντος και αποτελέσματα gel

Εμπειρία με το Henry's Gel από τη Βουδαπέστη

Η συνημμένη σημείωση περιγράφει λεπτομερώς τη χρήση του εργαλείου. Άρχισα να χρησιμοποιώ το τζελ σύμφωνα με τις οδηγίες. Μετά από μια εβδομάδα εφαρμογής, ήμουν ικανοποιημένος. Στη δεύτερη εβδομάδα το πέος αυξήθηκε κατά 4 cm. Την τρίτη εβδομάδα αυξήθηκε κατά 1 cm. Μετά από αυτό, αποφάσισα να σταματήσω να το χρησιμοποιώ και να απολαύσω σεξ με την αγαπημένη μου γυναίκα. Το αποτέλεσμα είναι θετικό: η ποιότητα της οικειότητας είναι της υψηλότερης τάξης και η γυναίκα μου σταμάτησε να μου αστειεύεται και άρχισε να ζητάει περισσότερα.

Όταν εφαρμόζεται, το τζελ ψύχεται ελαφρώς, γεγονός που προκαλεί επιπλέον ερεθισμό και προάγει τη στύση. Το ίδιο κρύο μειώνει ελαφρώς την ευαισθησία και συμβάλλει στην αύξηση της διάρκειας του σεξ. Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και η γυναίκα μου είναι δύο φορές πιο ευτυχισμένη.