Κριτικές για Gigant

 • Ali
  Μετά από 40 χρόνια παρατήρησα ότι δεν έχω πια κεφάλι στο κρεβάτι. Νομίζω ότι αυτό εν μέρει επειδή δεν είμαι δυσαρεστημένος με το μέγεθος του πέους μου και του συμπλέγματος. Βρήκα το Gigant Gel στο Διαδίκτυο. Το παραγγέλνω στον ιστότοπο. Ήθελα απλώς να ανακτήσω μια στύση, αλλά κατάφερα επίσης να διευρύνω το πέος μου. Η στύση επέστρεψε στο φυσιολογικό την πρώτη ημέρα και μια εβδομάδα αργότερα μέτρησα μια αύξηση 2 cm.
  Gigant
 • Xeyale
  Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε παντρεμένοι για 10 χρόνια. Είναι 50 χρονών. Πρόσφατα άρχισε να κάνει σεξ και το μέγεθος της αξιοπρέπειας του δεν με ικανοποίησε πραγματικά. Αποφάσισα να παραγγείλω το Gigant Gel στο Διαδίκτυο από τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Το πλήρωσα μόνοι μου, η παράδοση ήρθε στο ταχυδρομείο. Το τζελ βοήθησε πραγματικά. Ο σύζυγός μου το χρησιμοποίησε για μια εβδομάδα, το πέος έγινε μεγαλύτερο και πιο δύσκολο.
  Gigant
 • Ali
  Δεν είχα πολύ μεγάλο πέος - έξι ίντσες και παρατήρησα ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για τη φίλη μου. Εξαιτίας αυτού, πήρα συγκροτήματα και είχα επίσης προβλήματα με τη στύση. Ο γιατρός συνέστησε το Gigant Gel, το διέταξα στο διαδίκτυοΜετά από 2-3 ημέρες η στύση επέστρεψε και μετά από μια εβδομάδα παρατήρησα ότι ο φίλος μου είχε προσθέσει τουλάχιστον μια ίντσα σε μήκος!
  Gigant
 • Δήμητρα
  Είμαι με έναν άνδρα για 5 χρόνια. Το πέος του δεν είναι πολύ μεγάλο, έτσι ξεκίνησαν και τα προβλήματα της λίμπιντο. Αποδείχθηκε ότι λόγω του άγχους στην εργασία, ο άντρας έχασε εντελώς τη στύση του. Πήγαμε στο γιατρό, συνέστησε το Gigant Gel. Το παραγγείλαμε από τον ιστότοπο του κατασκευαστή και ξεκινήσαμε να το κάνουμε. Μετά από 4 ημέρες, το πέος του άνδρα έγινε μεγαλύτερο και εμφανίστηκε στύση.
  Gigant
 • Σοφία
  Ήμουν πάντα ντροπαλός για το σεξ λόγω ενός μικρού πέους και κατέληξα να αντιμετωπίζω προβλήματα με την ισχύ. Οι φίλοι μου συνιστούσαν το Gigant Gel για την ανάπτυξη και την ικανότητα του πέουςΤο παραγγέλνω από τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Η στύση βελτιώθηκε μετά από λίγες μέρες και μια εβδομάδα αργότερα υπήρχε ένα ωραίο μπόνους - το πέος πήρε παχύτερο και μεγαλύτερο.
  Gigant
Βαθμολογία χρηστών Gigant
4.4
7