Οδηγίες χρήσης Gigant

Οδηγίες για τη χρήση του προϊόντος Gigant

Πώς να χρησιμοποιήσετε το γιγαντιαίο τζελ για τη μεγέθυνση του πέους

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τη γέλη μπορείτε να βρείτε στις οδηγίες. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε τα πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες, ώστε να σας εγγυηθεί μια αποτελεσματική διεύρυνση του πέους. Οι γιατροί στην Κύπρο θα συνταγογραφήσουν ένα τζελ για τη διεύρυνση του πέους. Η αλοιφή βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αποτρέπει δυσάρεστα σημάδια ανικανότητας.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το εργαλείο;

Το τζελ εφαρμόζεται στο όρθιο πέος με απαλές κινήσεις. Μετά το μασάζ με το τζελ παίρνετε σταθερή +1 cm στο μήκος του πέους. Για καλύτερα αποτελέσματα, απλώστε το τζελ 30 λεπτά πριν ξεκινήσετε τη σεξουαλική επαφή. Τον πρώτο μήνα της τακτικής χρήσης, το πέος σας θα προστεθεί από μήκος 2 cm και διάμετρο 1 cm.

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Επειδή το γιγαντιαίο τζελ περιέχει μόνο φυσικές ουσίες, αντενδείκνυται να το χρησιμοποιείτε μόνο σε περίπτωση προσωπικής δυσανεξίας. Οι νεαροί άνδρες που δεν έχουν φτάσει ακόμη την ηλικία των 18 δεν πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν το τζελ. Εάν ακολουθούνται οι δοσολογίες που δίνονται στις οδηγίες, δεν υπάρχουν παρενέργειες. Η αύξηση των ημερήσιων συγκεντρώσεων μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική δόση, η οποία συνοδεύεται από:

  • Ημικρανία,
  • ναυτία,
  • δυσπεψία,
  • Επιδείνωση της γενικής κατάστασης,
  • αλλεργική αντίδραση.

Άνδρες άνω των 65 ετών που έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν το Gigant Gel για τη διεύρυνση του πέους πρέπει να συμβουλευτούν έναν γιατρό.

Σημαντικές πληροφορίες! Επιτρέπεται η συνδυασμένη χρήση του τζελ μεγέθυνσης του πέους με μικρές δόσεις αλκοόλ και δεν ενέχει κίνδυνο παρενεργειών.