Πραγματικοί και αποδεδειγμένοι τρόποι μεγέθυνσης του πέους σας στο σπίτι

Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι; Πολλοί άνδρες έκαναν αυτήν την ερώτηση για πολύ καιρό. Κάποτε στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε λατρεία του Priapus - μια θεότητα με πολύ μακρύ πέος. Πιθανώς για αυτόν τον λόγο, μια ασθένεια στην οποία ένας άντρας μεγαλώνει ένα υπερμεγέθη πέος ονομάζεται πριαπισμός. Σήμερα ο φαλλός είναι το πρότυπο ομορφιάς που είναι πολύ μεγαλύτερο από το μέσο όρο.

Μερικοί άνδρες θέλουν να μεγεθύνουν το πέος για χάρη του ενδιαφέροντος, ενώ άλλοι σκοπεύουν να λύσουν με κάποιο τρόπο αυτό το πρόβλημα χωρίς να ξαπλώσουν στο τραπέζι χειρουργείου.

TOP 10 καλύτερες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους στο σπίτι

Κορυφαίες 10 μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι. Όλες οι μέθοδοι που αναφέρονται παρακάτω στοχεύουν κυρίως στην αλλαγή του μήκους του φαλλού προς τα πάνω. Η επιμήκυνση του οργάνου συμβαίνει λόγω του τεντώματος και της πλήρωσης αίματος του ιστού.

Οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι είναι:

 1. Λαϊκές μέθοδοι (σόδα).
 2. Ασκήσεις (jelqing, κρεμαστά βάρη).
 3. Αντλίες κενού, επέκταση.
 4. Μασάζ.
 5. Τζελ, κρέμα, αλοιφή, σπρέι.
 6. Δισκία.
 7. Ακροφύσια
 8. Ορμόνες
 9. Τρόφιμα και βότανα.

Κάθε μέθοδος απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Διαφορετικά, ο άντρας κινδυνεύει να τραυματίσει το πέος του.

Οικιακές θεραπείες

Κάθε γενιά ανδρών έχει βρει νέους τρόπους για να διευρύνει το πέος. Η πιο δημοφιλής μέθοδος είναι η μαγειρική σόδα, η οποία έχει βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κάνετε σόδα και να βυθίσετε ένα μέλος σε αυτό. Η διαδικασία πραγματοποιείται μία ώρα πριν από την οικειότητα.

Όταν βυθίζετε το όργανο σε σόδα, το πέος πρέπει να βρίσκεται σε ήρεμη κατάσταση χωρίς στύση.

Σόδα για μεγέθυνση του πέους

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η σόδα χρησιμοποιείται με τη μορφή κομπρέσες. Η σκόνη αναμιγνύεται με μέλι σε αναλογία 1: 1 και στη συνέχεια εφαρμόζεται στο πέος σε όλο το μήκος του. Το μείγμα κατανέμεται ομοιόμορφα κατά μήκος του κυλίνδρου, αποφεύγοντας την επαφή με την κεφαλή. Διαφορετικά, η μαγειρική σόδα μπορεί να προκαλέσει κνησμό, κάψιμο και ερεθισμό. Επιπλέον, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού οργάνων.

Υπάρχει μια άλλη μέθοδος χρήσης μαγειρικής σόδας. Για να μεγεθύνετε το πέος, ένας άντρας πρέπει να κάνει ένα ζεστό μπάνιο και μετά να στεγνώσει καλά το πέος του με μια πετσέτα. Μετά από αυτό, ο κορμός καλύπτεται με φυτικό λάδι και πασπαλίζεται με σόδα σε όλο το μήκος του. Στη συνέχεια, με ένα σφουγγάρι, η σόδα τρίβεται στο δέρμα με κινήσεις μασάζ, αλλά όχι περισσότερο από 5 λεπτά. 2 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το όργανο πλένεται με ζεστό νερό.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο άντρας μπορεί να αισθανθεί μια ελαφριά αίσθηση καψίματος και να δει ερυθρότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητο να λιπαίνετε το πέος με κρέμα μωρού.

Αντί να μαγειρεύουν σόδα για να διευρύνουν το πέος, οι άντρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν χυμό αλόης και βάμμα καστανιάς αλόγου.

Γυμνάσια

Υπάρχουν οι ακόλουθες ασκήσεις για τη μεγέθυνση του αναπαραγωγικού οργάνου:

 • κρεμαστά φορτία
 • Τέντωμα;
 • Τζελκίνγκ.

Ένας άντρας μπορεί να επιλέξει το σωστό για τον εαυτό του.

τέντωμα

Τζελκίνγκ

Jelqing για μεγέθυνση του πέους

Το Jelqing είναι μια τεχνική μεγέθυνσης του πέους που στοχεύει να γεμίσει τα σπηλαιώδη σώματα του οργάνου με αίμα. Οι ασκήσεις εκτελούνται τόσο ξηρές όσο και υγρές, δηλ. Η. με ή χωρίς λίπανση.

Για να κάνετε την άσκηση, πρέπει να επιτύχετε μια ατελή στύση και να πιάσετε το πέος από τη βάση, κάνοντας ένα δείκτη από τον δείκτη και τον αντίχειρα. Στη συνέχεια, το πέος συμπιέζεται σφιχτά για 2-4 δευτερόλεπτα και κινεί τα δάχτυλά σας προς το κεφάλι. Τότε πρέπει να πιάσετε τη βάση με το άλλο χέρι και να επαναλάβετε την άσκηση.

Μασάζ για μεγέθυνση του πέους

Αναστολή φορτίων

κρεμαστά βάρη για μεγέθυνση πέους

Η αναστολή βαρών είναι η παλαιότερη μέθοδος μεγέθυνσης του πέους. Το κρέμασμα είναι επικίνδυνο. Εάν οι ενέργειες εκτελούνται λανθασμένα, το όργανο μπορεί να τραυματιστεί σοβαρά.

Το πρώτο βήμα είναι να πάρετε ένα κανονικό σχοινί και να το στρίψετε σε ένα δαχτυλίδι. Στη συνέχεια, ο δακτύλιος τοποθετείται στο κεφάλι του πέους και επιπλέον στερεώνεται με αυτοκόλλητο γύψο. Στη συνέχεια κρεμάται ένα φορτίο στο σχοινί και συνεχίζουν να κάνουν δουλειές.

Εάν έχετε έντονο πόνο, σταματήστε να ενεργείτε αμέσως.

εξοπλισμός

Σήμερα, υπάρχουν πολλές καινοτόμες συσκευές στην οικεία αγορά προϊόντων που σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε το πέος γρήγορα και με ασφάλεια. Κάθε κατηγορία εξοπλισμού περιέχει διάφορα μοντέλα με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, έτσι ώστε κάθε άνθρωπος να μπορεί να επιλέξει κάτι κατάλληλο για τον εαυτό του.

αντλία νερού

Η αντλία κενού είναι η πιο δημοφιλής ανδρική συσκευή βελτίωσης. Η αρχή λειτουργίας του βασίζεται στη δημιουργία κενού γύρω από ένα όργανο βυθισμένο σε μια αντλία. Υπό την επίδραση της πίεσης, το πέος αρχίζει να αυξάνεται σε μέγεθος. Ταυτόχρονα, υπάρχει μια επιπλέον ροή αίματος στο όργανο. Η διαδικασία διαρκεί τουλάχιστον μισή ώρα. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε εύκολα το πλάτος του πέους με αντλία κενού.

Αντλία μεγέθυνσης πέους

Επέκταση

Η επέκταση είναι μια συσκευή που εκτείνεται και επιμηκύνει έτσι τους ιστούς του πέους. Η συσκευή όχι μόνο επιμηκύνει το όργανο, αλλά επίσης συμβάλλει στην πάχυνσή του.

Επέκταση διεύρυνσης πέους

Ακροφύσια

Οι προσκολλήσεις αποτελούν προσωρινό μέσο διεύρυνσης. Το προσάρτημα τοποθετείται στο όργανο πριν από το σεξ και αφαιρείται στο τέλος. Το κύριο πλεονέκτημα του προσαρτήματος είναι ότι ο φαλλός διευρύνεται αμέσως.

Εξαρτήματα μεγέθυνσης πέους

μασάζ

Το μασάζ που διευρύνει το πέος είναι επίσης κοινό στους άνδρες.

Το μασάζ μπορεί να απευθύνεται όχι μόνο στη διεύρυνση του κορμού, αλλά και στο κεφάλι.

Το μασάζ χεριών είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος μεγέθυνσης του πέους. Κατ 'αρχάς, το όργανο καλύπτεται με λιπαντικό σε όλο το μήκος του και στη συνέχεια εγχέεται σε διεγερμένη κατάσταση. Το πέος τυλίγεται σφιχτά με τα χέρια και αρχίζει να εκτελεί μεταφραστικές κινήσεις, μετακινώντας από τον άξονα στο κεφάλι. Στη συνέχεια, η ακροποσθία τραβιέται προς τα κάτω και επιστρέφει στη θέση της. Οι ασκήσεις επαναλαμβάνονται τουλάχιστον 60 φορές σε μία κατεύθυνση. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά.

Μια άλλη άσκηση γίνεται για να μεγεθύνετε το κεφάλι. Το πέος συμπιέζεται σφιχτά στη βάση και, πιέζοντας, κατευθύνει το αίμα στο κεφάλι. Το μασάζ γίνεται με χαλαρό ρυθμό και διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα στο κεφάλι.

Κρέμες, αλοιφές και τζελ

Κρέμες και αλοιφές για τη διεύρυνση του πέους

Οι κρέμες, οι αλοιφές και τα τζελ συνήθως χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

 • Βοηθητική;
 • βραχυπρόθεσμα
 • μακροπρόθεσμα.

Οι βραχυπρόθεσμοι πράκτορες λειτουργούν για 2-3 ώρες, οπότε χρησιμοποιούνται λίγο πριν το σεξ. Οι μακροχρόνιες κρέμες βοηθούν στη μεγέθυνση του πέους για έως και ένα μήνα, μετά τον οποίο τα αποτελέσματά τους εξαφανίζονται. Για να παραταθεί το αποτέλεσμα, η κρέμα εφαρμόζεται τακτικά.

Τα τζελ και οι αλοιφές υποστήριξης λειτουργούν αποκλειστικά με άλλες μεθόδους αύξησης.

Φάρμακα, βότανα και ομοιοπαθητική

Όλα τα φάρμακα για την αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας στοχεύουν στην αύξηση της ροής του αίματος στους ιστούς. Διάφορα βότανα, ορμόνες, χάπια και συμπληρώματα αλλάζουν το μέγεθος του πέους, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη στύση και αυξάνουν την ανδρική λίμπιντο.

Ανεξάρτητα από το φάρμακο που θέλει να χρησιμοποιήσει ένας άντρας, θα πρέπει να συνταγογραφείται από έναν ανδρολόγο ή ουρολόγο.

Παρενέργειες και κίνδυνοι

Κάθε μία από τις μεθόδους αύξησης που αναφέρονται παραπάνω έχει παρενέργειες και κινδύνους. Εάν ένας άντρας επιλέξει το λάθος βότανο ή φάρμακο για τον εαυτό του, μπορεί να οδηγήσει σε αλλεργική αντίδραση ή να κάψει ιστούς.

Εάν ένα άτομο κάνει πολλή άσκηση ή μασάζ και δεν χρησιμοποιεί σωστά την αντλία και την επέκταση, υπάρχει πιθανότητα να έχουν υποστεί αιμάτωμα ή τραυματισμό στο πέος. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάτε τις προφυλάξεις ασφαλείας.

συμπέρασμα

Κάθε άνθρωπος μπορεί να επιλέξει έναν βολικό τρόπο για να μεγεθύνει το πέος του, αλλά η απόφασή του πρέπει να είναι σκόπιμη. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει εδώ και πολύ καιρό ότι το μέγεθος της ανδρικότητας δεν επηρεάζει καθόλου την ποιότητα του σεξ. Επιπλέον, ένα μεγάλο μηχάνημα μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και πόνο σε ένα κορίτσι.