Ποιες είναι οι ασκήσεις μεγέθυνσης του πέους; Επιλογές άσκησης στο σπίτι

Ο άντρας είναι δυσαρεστημένος με το μέγεθος της ουράς του

Ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι η ισχύς του ισχυρότερου σεξ, ο δείκτης μήκους παίρνει σίγουρα την πρώτη θέση. Και αυτό δεν είναι καθόλου ιδιοτροπία μεγάλων ανδρών, αλλά οι ημερομηνίες από τις οποίες εξαρτάται άμεσα η ψυχική τους κατάσταση.

Ένας άντρας με μεγάλο πέος σε υποσυνείδητο επίπεδο αισθάνεται πιο σίγουρος και ελκυστικός. Αυτός ο παράγοντας χρησιμεύει ως αόρατο σήμα και έλξη για τις γυναίκες. Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος μέσω της άσκησης; Η απάντηση είναι στο άρθρο.

Η διεύρυνση του πέους με φάρμακα είναι σχεδόν αδύνατηΩστόσο, με μηχανικές επιρροές, βάρη, αντλίες κενού και χέρια, μπορούν να επιτευχθούν απτά αποτελέσματα. Με τακτική προσέγγιση και σωστή εκτέλεση, μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας έως και 3 εκατοστά σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Για χειρισμούς με το όργανο, είναι καλύτερο να επιλέξετε τις πρωινές και τις βραδινές ώρες και να αφιερώσετε δεκαπέντε έως τριάντα λεπτά κάθε μέρα σε διαδικασίες που προάγουν την ανάπτυξη του πέους. Η κύρια προϋπόθεση είναι να είστε υπομονετικοί γιατί δεν θα συμβεί θαύμα σε μια μέρα.

Σπουδαίος: Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε μέθοδο τεντώματος, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Επειδή οποιαδήποτε αμέλεια και απαράδεκτη απόδοση δεν μπορεί μόνο να οδηγήσει σε τραυματισμούς, αλλά και στην απώλεια ευαισθησίας του αρσενικού οργάνου.

Εκπαίδευση ανάπτυξης στο σπίτι

Το μέγεθος του πέους που πρέπει να διευρυνθεί

Η φθηνότερη επιλογή είναι μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις μεγέθυνσης του πέους, οι οποίες στοχεύουν στην ομαλοποίηση της ροής του αίματος, στο τέντωμα του πέους και στη βελτίωση της στύσης. Μπορείτε ακόμη και να τα φτιάξετε στο σπίτι.

Το μέγεθος του πέους καθορίζεται από την ποσότητα του αίματος που ρέει στο όργανο κατά τη διάρκεια μιας στύσης.. . . Επομένως, το όργανο πρέπει να ζεσταθεί πριν ξεκινήσει μια άσκηση για να αποφευχθούν τραυματισμοί και να διασφαλιστεί η ελαστικότητα του ιστού.

Για να ζεσταθείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό πανί βρεγμένο με ζεστό νερό και να τυλίξετε το πέος χωρίς να αγγίξετε την περιοχή του όσχεου. Χρειάζονται 5 λεπτά για να χαλαρώσει το όργανο.


Τεντώστε τους μυς

Η ιδιαιτερότητα αυτής της προπόνησης είναι ότι κάθε τέντωμα εκτελείται αποκλειστικά στο όργανο σε αδρανή κατάσταση. Οι κινήσεις τεντώματος συμβάλλουν σε μια ελαφριά εξωτερική εμφάνιση του κεφαλιού. Τέτοιες διαδικασίες δεν προσθέτουν τα επιθυμητά 5-7 εκατοστά, αλλά είναι απολύτως δυνατό να επιτευχθούν δύο ή τρία.

Προσοχή: Το τέντωμα του πέους με το χέρι έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το άγχος του πέους με συμβατικά συστήματα.

Η ασφαλέστερη μέθοδος πρόσφυσης είναι να αποφύγετε την πίεση στο νωτιαίο νεύρο που τρέχει κατά μήκος του εξωτερικού του πέους. Κάθε άνθρωπος μπορεί να εφεύρει τις δικές του τεχνικές λαβής και να βασίζεται σε προσωπικά συναισθήματα.

Το κύριο πράγμα δεν είναι να πιέζετε το πέος πολύ σκληρά, ώστε να μην διαταράσσεται η κυκλοφορία του αίματος.. . . Η κλίμακα μπορεί να εκτιμηθεί σε δύο εβδομάδες. Ωστόσο, η εκπαίδευση στο σπίτι διαρκεί περίπου τρεις μήνες για ορατά αποτελέσματα.

Τζελκίνγκ

Πρόκειται για μια άσκηση με μακρά ιστορία που χρησιμοποιείται με επιτυχία σήμερα. Η λειτουργική αρχή περιορίζεται στο τέντωμα του οργάνου με τα χέρια. Εξαιτίας αυτού, η αρτηριακή πίεση αυξάνεται στο πέος με τη βοήθεια κινήσεων μασάζ.

Αυτό το τέντωμα οδηγεί σε μικρο-βλάβη στον ιστό, η οποία μετά από λίγο αντισταθμίζεται από την ανάπτυξη νέων κυττάρων.

Ο άντρας μεγάλωσε το πέος του με άσκηση

Η αναλογία αυτής της μεθόδου είναι παρόμοια με την οικοδόμηση μυών.. . . Και μετά την πάροδο του χρόνου, χιλιοστόμετρο από χιλιοστόμετρο, το πέος αυξάνεται αισθητά. Προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά ορατό, η άσκηση θα πρέπει να πραγματοποιείται τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

Τις πρώτες ημέρες, η διαδικασία πρέπει να εκτελείται τουλάχιστον 50-100 φορές. Μέχρι το τέλος του μήνα, ο αριθμός των διαδρομών μπορεί να αυξηθεί σταδιακά σε 200 επαναλήψεις το καθένα. Μετά από περίπου ένα μήνα, όταν ο κορμός είναι ισχυρότερος, οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν με περισσότερη δραστηριότητα, τραβώντας τη σάρκα πιο σκληρά λόγω της προπόνησης των συνδετικών μυών.

Όταν ακολουθείται η τεχνική, το κεφάλι του πέους διογκώνεται και γίνεται κόκκινο ως αποτέλεσμα της έντονης ροής του αίματος. Εάν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, μπορείτε να συνεχίσετε την προπόνηση σε αξιοσημείωτα διαστήματα, αλλά τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Οι χειρισμοί πρέπει να εκτελούνται σε ημι-διεγερμένη κατάσταση, ώστε να μην βλάψουν τις αγγειακές φλέβες.. . . Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε λιπαντικό ή κανονικό βαζελίνη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για να αποφύγετε εκδορές και εκδορές.

ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ

Η καλή κυκλοφορία του αίματος επηρεάζει όχι μόνο την κατάσταση αλλά και το μέγεθος της ανδρικής ηλικίας. Η κακή ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα προκαλεί έναν άνδρα να αποσπάσει όμηρο μια αδύναμη ή απουσία στύσης.

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τη ροή του αίματος στο πέος είναι η σωματική δραστηριότητα και η εκτέλεση τουλάχιστον βασικών σωματικών δραστηριοτήτων όπως ελαφριές ασκήσεις πρωινού, σκαλοπάτια αναρρίχησης και μακρές καθημερινές βόλτες.

Για πολλούς αιώνες, η ανθρωπότητα χρησιμοποιεί ενεργά αφροδισιακά βελτίωσης της ροής του αίματος που είναι αποτελεσματικά λόγω της ροής του αίματος στα όργανα.Η ρίζα ginseng είναι πιο δημοφιλής στους άνδρες.Οι κορυφαίες θέσεις γεμίζουν επίσης με τζίντζερ, θυμάρι και ξηρούς καρπούς.

Μπλοκ άσκησης Kegel

Γυμναστική για μεγέθυνση του πέους

Η βοήθεια των ασκήσεων Kegel είναι έμμεση, συνίσταται σε μεγαλύτερη ροή αίματος προς το όργανο.

Αυτό επιτρέπει στο πέος να επιτύχει τη μέγιστη στύση.. . . Συνιστάται αυτή η προπόνηση για τη συμφόρηση του πέους να χρησιμοποιείται ως βοήθημα για να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα.

Για να κατανοήσει καλύτερα ποιοι μύες πρέπει να εμπλέκονται, ένας άντρας πρέπει απλώς να προσπαθήσει να σταματήσει τη διαδικασία ούρησης και να νιώσει ότι οι μύες του περινέου και του πυελικού εδάφους λειτουργούν εκείνη τη στιγμή.

Τα πλεονεκτήματα των ασκήσεων Kegel έγκειται στην απουσία αντενδείξεων και επίπονων αισθήσεων.

συμβουλή: Η συστολή των μυών του πέους παραμένει εντελώς αόρατη, οπότε ο χειρισμός του οργάνου μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Τράβηγμα δύναμης

Ωστόσο, η καλύτερη μέθοδος παραμένει η μη αυτόματη μέθοδος που χρησιμοποιεί τα δάχτυλά σας.. . . Για να εκτελέσετε την άσκηση, πρέπει να ξοδεύετε 20 έως 30 λεπτά στο σώμα σας κάθε μέρα.

Κατά τη διάρκεια τέτοιων χειρισμών, το πέος πρέπει να είναι πλήρως χαλαρό για να καταστεί πιο βολικό να τραβήξετε την ακροποσθία του οργάνου στο τέλος. Η άσκηση πρέπει να εκτελείται έως ότου υπάρχει ήπιος πόνος, αλλά δεν πρέπει να υπάρχουν έντονες αισθήσεις πόνου.

Η διαδικασία είναι να τραβήξετε το πέος προς τα πάνω, προς τα κάτω και προς τα αριστερά. Τέτοιοι χειρισμοί συμβάλλουν στην επιτυχή έκταση του σώματος του cavernosa στο πέος, με αποτέλεσμα το μήκος του οργάνου να αυξάνεται.

Κυκλική επέκταση

Κάτι παρόμοιο με το power pull.Η διαφορά μεταξύ αυτής της τεχνικής είναι η αργή περιστροφή του πέους αριστερόστροφα.. . . Ο απαιτούμενος αριθμός επαναλήψεων είναι 25. Μετά από κάθε ομοιόμορφο γύρο, το όργανο πρέπει να ανακινείται και να κάνει μασάζ για να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος. Η άσκηση βοηθά στην επιμήκυνση του πέους τεντώνοντας τις χόνδριες διαδικασίες στη βάση του.

συνάντηση

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια καρέκλα ή καναπέ για αυτόν τον τύπο άσκησης. Το τέντωμα είναι σημαντικό για ένα μέλος με εύκολη στύση. Αυτό είναι απαραίτητο ώστε το όργανο να μπορεί να τεντώνεται ελεύθερα και να περιστρέφεται σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Με αυτόν τον τύπο τεντώματος, το πέος δεν πρέπει να τραβιέται προς τα πάνω και προς τα πλάγια, αλλά προς τους γλουτούς έτσι ώστε στη συνέχεια να κάθεται αργά πάνω του.

Το αποτέλεσμα της μεθόδου είναι η αύξηση της πίεσης στο corverna cavernosa στο όργανο.. . . Ως αποτέλεσμα, ορατά αποτελέσματα επιτυγχάνονται όχι μόνο στο μήκος αλλά και στο πλάτος του πέους.

Σε σχήμα V

Δαχτυλίδι για να τυλίξετε το πέος για άσκηση

Πρέπει να γίνεται με μαλακό όργανο. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας δακτύλιος πιάνει το κεφάλι και κρατείται για λίγα δευτερόλεπτα. Πρέπει να κάνετε 10 προσεγγίσεις.

Για να είναι εμφανές το αποτέλεσμα, ενώ ασκείστε, πρέπει να πατήσετε σταθερά τη βάση του πέους με τον αντίχειρα του ελεύθερου χεριού σας και να το μετακινήσετε προς το κεφάλι και πίσω στη βάση.Κατά την άσκηση, δεν πρέπει να υπάρχει δυσφορία και πόνος.. . .

Εάν εμφανιστεί πόνος κατά τη διάρκεια της άσκησης, είναι απαραίτητο να πιέσετε το κεφάλι, γεγονός που ενθαρρύνει την εκροή αίματος. Εάν δεν αισθάνεστε άβολα, μπορείτε να συνεχίσετε να τεντώνετε.
μασάζ

Το μασάζ διεύρυνσης πέους είναι παρόμοιο με τη διαδικασία αυνανισμού. Για να αποφύγετε τον πόνο και την ταλαιπωρία κατά τη διαδικασία τεντώματος, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα λιπαντικό.

Με μια μικρή στύση, το πέος πιάνεται από τα δάχτυλα στη βάση του. . . Οι κινήσεις εκτελούνται με αύξουσα σειρά προς το κεφάλι και την πλάτη, αυξάνοντας σταδιακά την ταχύτητα. Όταν επιτευχθεί πλήρης στύση, το αρσενικό όργανο πιάνεται με δύο χέρια και τεντώνεται αρκετές φορές, διατηρώντας το σε κατάσταση επέκτασης για όσο το δυνατόν περισσότερο. Εξαιτίας αυτού, το αίμα συγκρατείται στα βαθιά στρώματα του πέους.

Αναστολή φορτίων

Η μέθοδος χρησιμοποιείται για τη μεγέθυνση του οργάνου με βάρη στο τέλος. Ο χειρισμός με βάρη στο πέος οδηγεί σε μικρές ρωγμές (microcracks), οι οποίες σύντομα γεμίζουν με ένα ημι-χόνδρο σχηματισμό και συμβάλλουν στη φυσική επιμήκυνση του πέους.

Τώρα που ξέρετε τι να κάνετε στο σπίτι για να μεγεθύνετε το πέος σας. Εάν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε μερικά πράγματα σχετικά με το μέγεθος του πέους.

Παρενέργειες

Η άσκηση στο σπίτι που αυξάνει την ανάπτυξη του αρσενικού πέους μπορεί να έχει πολλές παρενέργειες. Πολλά από αυτά διαρκούν λίγο και εξαφανίζονται σε λίγες μέρες.Αυτά περιλαμβάνουν::

  • Ερυθρότητα του δέρματος και ερυθρές κηλίδες σε αυτό. Συχνά, αυτό το φαινόμενο προκαλείται από υπερβολική προσπάθεια.
  • Το ξηρό δέρμα στο πέος μπορεί να υποδηλώνει εσφαλμένη ή ανεπαρκή ποσότητα λιπαντικού.
Παρενέργειες των ασκήσεων διεύρυνσης του πέους

Αλλά δεν φαίνονται αβλαβείς όλες οι «παρενέργειες» του τεντώματος. Πολύ ενεργός και σκληρή προσέγγιση στην άσκηση μπορεί να τελειώσει για έναν άνδρα:

  1. Πόνος στο όργανο.
  2. Σκούρωση του πέους.
  3. Μώλωπες και κόκκινες κηλίδες.
  4. Πλήγμα.
  5. Αίμα και θρόμβοι στα αγγεία του γεννητικού οργάνου.
  6. Προσωρινή έλλειψη στύσης.

Εφαρμόστε κρέμα μεγέθυνσης πέους για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα μετά την προπόνηση.

Όταν επιλέγετε ασκήσεις μεγέθυνσης του πέους, είναι σημαντικό να θυμάστε τον κύριο κανόνα: ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζεται ο πόνος κατά τη χειραγώγηση του πέους, εκ των προτέρων δεν μπορεί να είναι ακίνδυνο. Επομένως, εάν σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της άσκησης αισθάνεστε άβολα και οδυνηρά με όλες τις επιθυμίες σας, δεν συνιστώνται περαιτέρω διαδικασίες.

Ο πόνος μπορεί να εξαφανιστεί μόνος του σε λίγες μέρες. Ωστόσο, εάν δεν συμβαίνει αυτό, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με έναν ειδικό για να διαλύσετε ή να επιβεβαιώσετε τις αμφιβολίες και να προσαρμόσετε περαιτέρω μέτρα. Είναι πραγματικό να διευρυνθεί το αρσενικό γεννητικό όργανο μέσω σωματικής άσκησης.